Şimdi Ara

Kırmızı Sivilce Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16 bir türlü sağ yanağımda geçmeyen sivilce sorunum var ve kıpkırmızı, ama sol yanağımda neredeyse hiç yok. Bu sivilcelerin geçmesi için bir sürü yol denedim kükürtlü sabun,garnier in fırçalı kremi vb.

Altta atacağımda sağ yanağımdaki sivilceler
    http://i.hizliresim.com/w1PR41.jpg

Ne yapabilirim bunların geçmesi için?

Edit: 5-6 aydır geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARHEX120 -- 5 Ocak 2014; 13:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Birader sivilceyi kesen ilaç var adı accutane ama senin gibi genç yaştakilere dermatologlar vermezler. Vucudun yağ üretimini kesiyor ve kurutuyor. Yan etkileri bol; dudakları çatlatıyor, gözlerini kurutuyor ve yaraların daha yavaş iyileşiyor. İki üç ay kullanman gerekebilir. İnternetten masa altı satan vardır kesin.

Anti-septik, hidrokortizollu krem ve fungus kremleride kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trajanus -- 6 Ocak 2014; 1:49:45 >
  • accutane (Isotretinoin) kesin cozumdur ama dedigim gibi cok genclere vermeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trajanus -- 6 Ocak 2014; 1:46:55 >
  • Dermokil'in akneler için maskesini al.2 hafta kullan %50 oranynda gider
  • Hocam 17 yasina girecem 16 yasina girdiğimde bundan beterdi suan tamamen kurudu kırmızı lekeler de gecmek uzerr cook az kaldi
    Ben cok ilac kullandım hic biri boka yaramaz yüzüne yatmadan limon sür sivilceli yerlere veya 5-6 damla limonla 1 çay kaşığı pudra yi karistirpta surebilirsn en az 1 saat kalsin hergun 1 kere yap cok yakar ama demesi benden ve ben 2 aydir yapmıyorum yapsam baby face idim simdi
    Yüzünu cok yikama gunde en fazla 2 kere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.