Şimdi Ara

Kırmızı ışık ihlali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar,, vatn caddesinde dalgınlığıma geldi , kırmızı ışıkta beyaz çizgiyi 1,2 metre geçip geri geldim acaba ceza kesilmişmişdir? daha önce bu caddede geçtiğimden dolayı ceza gelmişti nedir nolur durum :(((

• geçen böyle bir konu vardı, ışığın biraz ilerisinde durduğu ve yeşil yandıktan sonra geçtiği için ceza yemiş

umarım yememişsinizdir. bu ara ilk mesajınız sanırım hosgeldiniz.
  • teşekür edderim ilk mesajım, hoşbulduk, gecegece canım sıkıldı ,, aynı caddede 2 hafta önce dalgınlığııma geldi durmadan geçtim 154 lira fotolarla birlikte ceza yollamışlar
    1 saat öncede aynı yerde beyaz çizgiyi geçtim geri geldim,, off ya olacağı varmış ,, inş affederler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraklein -- 21 Nisan 2012; 2:59:36 >
  • Beklemekten başka çaren yok hocam. Umarım ceza kesmezler.
  • Aynı sebepten dolayı arkadaşıma kesmişlerdi. Ambulansa yol verelim diye biraz geçtik diye bizede kesmişlerdi. Af yok yani
  • Geçenlerde Ankara'da bir petrolden çıkıyorum. Petrol çıkışı da ışığa denk geliyor. Petrolden çıkınca düzgün durabilmek için ışığı biraz geçtim. Diğer araçlara göre baya öndeydim ama. Sonra dedim kesin yedik cezayı. Şaşırtıcı bir şekilde ceza yemedim, baya süre geçti üzerinden. Umarım siz de ceza yememişsinizdir...
  • Yeni yapılan bir düzenlemede ışıktaki beyaz çizgiyi geçtikten sonra aracını geri alanlara 2 katı ceza yazılacağını okumuştum. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Yeni yapılan bir düzenlemede ışıktaki beyaz çizgiyi geçtikten sonra aracını geri alanlara 2 katı ceza yazılacağını okumuştum. Geçmiş olsun.

Hadi be. Niye böyle birsey olmus ki. Ceza kesmenin mantıgı ne. Zaten kırmızı yanmıs herkes duracak. Adam da ceza yememek icin geri alır haliyle. İlginc.
  • Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü EDS’den sorumlu büro amiri Tezcan Üstün, EDS uygulamasının 12 Nisan 2007 tarihinde 3 noktada faaliyete geçtiğini, halen kırmızı ışık, emniyet şeridi, tramvay yolu ve hız ihlalleri ile hatalı parklanma ve ters yön ihlalleriyle ilgili toplam 167 noktada çalıştığını belirtti.

‘Hata otomatik kaydediliyor’
    Üstün, “Trafik kusurunu işleyen araç sürücüsü hata yapar yapmaz otomatik olarak kameralar otomobili ve plakayı görecek şekilde görüntüyü kaydediyor, plakası, yer, saat ve tarih ile birlikte tutanağa geçiriyor, trafik ceza tutanağı düzenleniyor. Bu tutanak, postayla 7 gün içinde vatandaşa ulaşıyor” diye konuştu.

EDS kameralarıyla günde yaklaşık 1750 kural ihlali tespit ettiklerini belirten Üstün, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Her şey net görünüyor. İhlal varsa suç var, ihlal yoksa suç yok” dedi. Üstün şöyle devam etti: “EDS’nin caydırıcılığı çok fazla. EDS kamerası olan yerlerde sürücüler, asla kırmızı ışık ihlali yapmıyor, hız ihlalleri en aza indirgeniyor. Şunu hatırlatalım; kırmızı ışığı gördükten sonra duramayan sürücüler, belirtilen beyaz çizgiyi geçtikten sonra geriye gelip ’Ben bu ihlali yapmadım’ demeye çalıştıkları zaman ikinci kez ceza yemiş olacak. Baştan dikkatli olarak ışıklara girerken durabilecekleri hızda olmaları gerekmektedir.”

• quote:

Orijinalden alıntı: buraklein

Merabalar,, vatn caddesinde dalgınlığıma geldi , kırmızı ışıkta beyaz çizgiyi 1,2 metre geçip geri geldim acaba ceza kesilmişmişdir? daha önce bu caddede geçtiğimden dolayı ceza gelmişti nedir nolur durum :(((

ceza geldi mi?
    ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeraldozsel

quote:

Orijinalden alıntı: buraklein

Merabalar,, vatn caddesinde dalgınlığıma geldi , kırmızı ışıkta beyaz çizgiyi 1,2 metre geçip geri geldim acaba ceza kesilmişmişdir? daha önce bu caddede geçtiğimden dolayı ceza gelmişti nedir nolur durum :(((

ceza geldi mi?
    ne oldu?

yok kardeş suan bişey gelmedi
  • bu akşam aynısı başıma geldi kırmızı yanmasına 3-4 saniye kala beyaz çizgiyi geçtim ceza gelir mi acaba?

vatanda oldu olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.