Şimdi Ara

Kırmızı fularlı kız Rakka'da öldürüldü. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet tarafından dağa çıkmaya zorlanmış bireylerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bayan olarak kendi davası için dağa çıkıp rakkada çatışmaya katılmış. Bizde milliyetçi geçinip bedelli bekleyenler var...

• Milliyetçi geçinip bedelli bekleyenler tarafindan linç ediliyor şu anda forumda :) çok komiksiniz lan, valla bak :))

• su testisi su yolunda kırılmış , ama bu yeni bi haber değil ki ...
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    quote:

Dün her yerde 23 yaşındaki Antalyalı Ayşe Deniz Karacagil'in, PKK'nın ABD destekli Suriye Kolu YPG saflarında çatışırken öldürüldüğü haberi vardı.
    Peki, PKK'nın insan kaynağı profiliyle alakası olmayan bir genç, nasıl olup da bu girift terör networküne dahil olmuştu?
    Aslında, bu kısacık ömrünün sonunu hazırlayan yolun taşları hepimizin gözleri önünde döşendi.
    2011'den beri hazırlıkları yapılan Gezi eylemlerinin sürdüğü günlerdi. Ukrayna'dan Gürcistan'a kadar her yerde uygulanan occupy (işgal) organizasyonu Türkiye'de de hayata geçirilmişti.
    Medya eliyle muazzam bir manipülasyon faaliyeti yürütülüyordu.
    Taktik dünyanın her yerindeki turuncu ayaklanmalarla tıpatıp aynıydı.
    Yol ortasında dikilip elindeki kitabın hep aynı sayfasını okuyan duran adam...
    Gezi'nin sanatçı kişiliği Piyano çalan Alman...
    Daha sonradan Hürriyet'in kendisine köşe yazarlığı teklif edeceği Sapanlı teyze...
    Polis tomaları önünde "Paris'te son tango" filminden fırlamışçasına dans ederken üzerine su sıkılan o kırmızı elbiseli kadın...
    Hesaplarını Türkiye'nin muazzam genç nüfusuna göre yapıyorlardı. "Devrimden çıkarı olmayan" kentli apartman çocuklarını, liselileri, üniversitelileri imajla sokağa taşıma derdindeydiler...

İşte o günlerde tüm Türkiye, Cüneyt Özdemir'in CNN Türk'teki programında "kırmızı fularlı kız" diye idolleştirilen Karacagil'i tanıdı.
    Mankenlerin Swarovski taşlı gaz maskeleriyle podyuma çıktığı defileleri haberleştiren hürriyet.com.tr devreye girmekte gecikmedi. Artık kırmızı fularlı kıza sempati duymayan Kelebek okuru kalmamıştı.
    Derken daha radikaller işe el attı. Antalyalı Gezici kız, Cumhuriyet gazetesinin manşetinde, PKK'lı Karayılan'la poz verirken görülüyordu.
    PKK'lıların yere sigara izmariti bile atmadığını, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı vuranların da "mecbur kaldıkları için" cinayet işlediğini yazabilen gazete, Kırmızı fularlı kızın Kandil'de ne kadar da çok kitap okuduğundan bahsediyordu.
    Dün baktım, hepsi ağıttaydı kırmızı fularlı kız dedikleri 23 yaşındaki Karacagil'in ardından...
    Ne güzel söylemiş eskiler değil mi, kurtla bir olup sürüye dalan da aynı, ardından çobanla yas tutan da...
    Ha bu arada merak edenler için söyleyeyim... Gezi'de "mesele ağaç değil sen hâlâ anlamadın mı" diyerek ateşten çok gençlerin üzerine benzin döktüklerini itiraf eden jön de...
    Gazeteciliğin 5N1K kuralını çöpe atıp programında barikatlara adam devşiren arkadaş da...
    Yılların Cumhuriyet'ini FETÖ, PKK bültenine çeviren susamuru da...
    Gençlere "gidin" diye işaret ettikleri Kobani'de, Rakka'da değiller elbette.
    Biri Londra'da diğeri New York, Washington takılıyor... Malum zatsa zaten Berlin sakini.
    Peki ya, ambulansın arkasına takılmış taksi gibi Gezi'nin fitilini ateşleyip sonra ortalıktan kaybolan rejisör Sırrı Bey ne yapıyor dediğinizi duyar gibiyim.
    Ne yapsın, geçenlerde adına siyaset dediği işi bıraktığını açıkladı beyefendi. Tekrar film çevirecekmiş. Çevirmediği film kalmış gibi...
    Kararı siz verin. Şimdi kim öldürmüş oluyor, flaşlar önünde boynuna kırmızı fular geçirilen 23 yaşındaki bu kızı?

Melih Altınokhttp://www.sabah.com.tr/yazarlar/melihaltinok/2017/05/31/el-birligiyle-ve-en-sik-sekilde-hayati-kaydirilan-apartman-cocuklari

Devlet mi acaba bunun gibi insanların ölümüne sebep, yoksa medyada görmeye alıştığımız yüzü makyajlı bayanlar mı, iyi giyimli beyler mi vatan hainleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 31 Mayıs 2017; 12:53:9 >

• Bu konuya rastgele denk geldim ancak o gezideki hanım hanımcık kız bu fotoğraftaki kadın olamaz. İhtimal vermiyorum. Yanlışlık olmasın.
  • Her hainin sonu budur.

• Kırmızı elbiseli kızla karıştırılıyor. Ortada büyük bir bilgi kirliliği var ve bu bilinçli yapılıyor. Araştırın böyle bir kız hiç olmadı gezi döneminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 31 Mayıs 2017; 13:13:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elhamdülillah cici kızdı ama napıcan işte.😂👏👏👏

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Kırmızı elbiseli kızla karıştırılıyor. Ortada büyük bir bilgi kirliliği var ve bu bilinçli yapılıyor. Araştırın böyle bir kız hiç olmadı gezi döneminde.

Bilgi kirliliği filan yok. Gezi eylemleri sırasında bu da Antalya'da eyle katılmış ve Cüneyt Özdemir tarafından piyasaya sürülmüştü. Böylece Gezinin sevimli, kitap okuyan gençleri imajı için PR çalışması yapılmıştı.
  • Atatürk düşmanı,bölücülerin uzatmalı sevgilisi şakirtler de damlamış konuya..
  • Bu kız pkklı diye geziciler de pkklı olmaz. Haberdeki kızın aynı kız olduğundan da şüpheliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Egm ye şikayet ettim

bir şey soracam IŞİD in uyguladığı şey ne? Buna karşı kaç kişi savaşıyor?

Kaldı ki, herhagi bir örgüt propagadası falan yapmadın, sizler bu kızın ardından küfürler sayydırırken ki, İslam'da bile dinen ölüye hakaret ya da cenazeye işkence etmek teslim etmemek caiz değilken sizin bunları yapmanız yanlış.

Ben bir şey demedim sana sadece egm ye şikayet ettim

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    madem geziden önce de teröristi neden bütün medya peşinde köpek oldu yağlamak için sıraya girdi onlar bilmiyor muydu geziden öncede terörist olduğunu.
  • Afedersiniz

M.k yoluna gitmek böyle bir durum.

Fikir var akıl yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Hakaret etme çabası demişsin sen etmişsin, ne yazdığın anlaşılmıyor demişsin ama anlayan anlıyor bana kitap oku demişsin senin okuman lazım.

Kaldı ki kıvırmışsın bi güzel cahilliğinin sebebini açıklamak yerine. Garip.. neyin eziklik psikolojisiyse bu artık.

Kırmızı fularlı kız denilince gezi parkındaki kırmızı elbiseli kız anlaşılmasın diye zaten belirtmişim.

Yani bunun farklı olduğunu zaten biliyorum, yukarıda bazı arkadaşların belirttiği gibi bunu açıklamama gerek de varmış çünkü o kırmızı elbiseli kız diye sananlar da varmış.

Senin tepkin ne olmuş? Cahil demişsin, o ikisi farklı demişsin.

Sevgili arkadaşım ben nerede o ikisi aynı diye belirttim orasını açıklar mısın?

Sizdeki bu durum ayrışmadan geliyor. İçiniz kin dolu, bir şey olsa da sebepsizce insanlara hareket etsem diye bekliyorsunuz.

Içinizdeki sevgi benim için az geliyor bu yüzden kendi insanlığınla kal, hadi eyvallah.

Evet insanların içi kin doldu senelerce şehit verince, Pkk denen lanetten çekince bırak kinlensin insanlar. Kırmızı fularlı veya kırmızı elbiseli farkı yok arkadaşım. kıvırmayada gerek yok (sözüm size değildir) zira gerçek ortada hangisi varsa bu gündem olan kişilerde biryerlerden bir pisliği çıkıyor. Eleştirmesinmi insanlar. Kardeşim pkk terör örgütleri kullandı. Kullanılmayın kardeşim.

Bugün neden terörle anılır olduk diye hiç eleştiri yapmıyorsunuz. kırmızı elbileli ile karıştırmayın diyorsunuz. Gezi amacı belliydi olay çıkartmak kimse ağaç falan demesin. İzmirde vs birçok yerde chp belediyeleri bile ağaçları köklerken bu kadar ses çıkmadı. Ha bu karşı tarafın bir tepkisi olarak gezide patlak verdi ama haklı olarak patlak vermedi. Sırf hükümete kin güttüklerinden.

Kırmızı fularlıda gebermiş gitmiş iyide olmuş darısı bütün vatan hainlerinin başına.

• gezi mezi diye devlete zarar verip arap baharını yaşatmaya çalışanlar zaten hiçbirisi 15 temmuz darbe gününde yoktu.bankamatikler daha kalabalıktı :) pkk elini sıvazlayarak bekliyodu ama savazlamanın sonundakini aldı.
  • Kırmızı fularlı kız Rakka'da öldürüldü.

Kırmızı fularlı kız Rakka'da öldürüldü.

Ne demişler, su testisi, su yolunda kırılır...

Kırmızı fularlı kız Rakka'da öldürüldü.

• Eğer gezi olaylarında doğuda gerçekten bağımsız hakaret eden hakkını almak için mücadele eden
    insanlar olsaydı gezi olayları sonuç alırdı..

Ama ufak tefek toplanmalar hariç tek bir olay olmamıştır..

Çünkü bu örgütün amacı Avrupa ve Sermaye'nin yeri geldiğinde Devletin vatandaşı ezmesi

parasını çalması köle haline getirmesidir.Basit hava saldırıları ile yerler bir olacak bir örgüt yıllarıdr faaldir..En az 50 kişiden SALDIRACAKTIK KOMUTAN İZİN VERMEDİ ANISI DUYDUM..

işte o ÜST DÜZEY askerlerin zaten çoğu şimdi terör örgütü mensubu olmayanlarından umrunda değil tek umurları DEVLETİN tüm kurumlarının olduğu gibi vatandaşı soymak.

Türkiye'de devlet ve Sermaye ortakdır ve vatandaşın düşmanıdır bunu anlamamanız gerçeği değiştirmez.
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Bir tane terörist mi? Terörist dediğin sadece dağa çıkıp askere kurşun sıkanlara denmiyor. Ülkesinin geleceğini, menfaatini düşünmeyen, tek derdi seçilmiş hükümeti devirmeye çalışmak olan, ülkenin yarısını hatta çoğunu ezik, köylü, muhafazakar ve çomar görüp asıl kendi pisliğini göz ardı edip elit ve kurtarıcı ilah görünmeye çalışan, vatandaşına taş sopa ve envai çeşit materyal savurup, kamu malına zarar vererek BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK getiriyorum diyen, ATATÜRKÇÜ, HÜMANİST, KEMALİST, SOLCU geçinip ilk ilkesi LAİKLİK olan ama bunu yerine getirmeyip ANTİLAİKLİK gözeten bir zihniyettir terörist olan.

Ha kimi ekmek almaya gider, kimi dağa çıkar, kimi ağacı bahane eder.

Sonuç aynıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.