Şimdi Ara

KIRMIZI BEYAZ ONLİNE FRİEND LİGİ -4- (pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR YİNE YENİDEN ÇOK İLGİNÇ BİR TURNUVA İLE KARŞINIZDAYIZ .....

ARKADAŞLAR BRONZ GÜMÜŞ GOLD TURNUVALARIMIZ YAPTIK ŞİMDİ ŞÖYLE BİR TURNUVA DÜŞÜNDÜK BORUSSİA DORTMUND ÜZERİNE BİR TURNUVA YAPALIM OYUN ONLİNE FRENDLİES TEN OYNANICAK HERKES DORTMUND TAKIMI İLE KATILMAK ZORUNDADIR OYUN MUTLAKA CUSTOM DEĞİL ONLİNE MODUNDA OYNANICAKTIR ...

BURDA TÜM KATILIMCILAR DORTMUNDU ALACAK VEDE EŞİT ŞARTLAR ALTINDA MÜCADELE ETMEİŞ OLACAKLAR MAKSAT HERKES EŞİT ŞARTLAR ALTINDA OYNARKEN BAKALIM NASIL BİR SONUÇ ÇIKICAK ORTAYA OYUNU DAHA İYİ OKUYAN TAKIMINA DAHA İYİ HAKİM OLAN KAZANICAKTIR .....

ELBETTE ARKADAŞLAR BİZ DORTMUND U TERCİH ETTİK AMA BASKA TEKLİFLERİNİZ OLURSA ŞAYET TAKIM OLARAK YOĞUNLUGUN OLUŞTUĞU BAŞKA BİR TAKIM İLEDE TURNUVAYI YAPABİLİRİZ ....

YİNE KATILIM 11 KİŞİ İLE SINIRLIDIR OYUNA KATILIMA 11 K ÜCRET KOYUYORUZ GENE

1. 50 K

2. 30 K

3. 20 K

4. İSE 11 K PLAY OFFLAR NETİCESİNDE ALACAKTIR İLK 3 DİREK ÖDÜLÜ ALACAK TIR ARKADAŞLAR ÖDÜLÜDE OYUNU DAHA CİDDİYE ALALIM VE KATILIMI DAHA HEYECANLI BİR HALE GETİRELİM DİYE KOYUYORUZ HERKESİN EŞİT ŞARTLAR ALTINDA MÜCADELE

EDECEĞİ BU TURNUVADA KATILAN TÜM ARKADAŞLAR ŞİMDİDİEN BAŞARILAR DİLİYORUM.....

ARKADAŞLAR BAZI ŞLERİMİN YOGUNLUGU SEBEBI İLE ÜCRET TOPLAMALARINI VE SONUÇLARI GİRMEYİ ERDOGANCİCİK KARDEŞİMİZ YAPACAKTIR HERKESE TEKRAR BAŞARILAR DİLİYORUM TAKIMLA İLGİLİ GÖRÜŞ BEKLİYORUM..........

http://sportstables.appspot.com/?table=2048076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 25 Ocak 2013; 0:47:14 >

• abi cok guzel olur bu turnuva

costum kuralı cok onemlıydi........ en ıyı bu costum kuralı cok onemlı oldu
  • TURNUVAYA KATILAN VE ÖEDEMEYİ YAPAN ARKADAŞLAR

1- Ottoman_Slap45----------- (+)
    2- xARGUSx------------------- (+)
    3- oqulcan_18----------------- (+)
    4- Kinzuge----------------------(+)
    5-efsus46-----------------------(+)
    6-ybncii-------------------------(+)
    7-barton80---------------------(+)
    8-orhnctl-----------------------(+)
    9-Hcgo------------------------(+)
    10-umtbjk---------------------(+)
    11-darius1905-----------------(+)

turnuvaya kayıt yaptırmak isteyenler foruma yazarak ödeme işlemini Origin ID:Ottoman_Slap45 ile iletişime geçsinler...

TURNUVA RESMİ SONUÇLAR LİNKİ AŞAĞIDADIR...

http://sportstables.appspot.com/?table=2048076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinjaERDO -- 27 Ocak 2013; 13:39:52 >

• Katılmak isterim bende murat abi
  • ARKADAŞLAR TAKIMLA İLGİLİDE YORUM YAPIN LUTFEN EGER ITIRAZ EDEN OLMAZSA DORTMUND TAKIMI ŞLE TURNUVAYI BAŞLATICAZ BİLGİNİZE
  • Katılmak isterim .Herkes aynı takımla oynayacaksa hangi takım oldugu ne farkeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkanen -- 21 Ocak 2013; 0:06:10 >
  • bende katılmak ısterım

Orıgın: oqulcan_18
    onlıne saatler : 14-00 dan sonra geceeye kadar acıgım yha sorun yok no panıg ..ddd herkese basarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi deneyelim bakalım İD : ybncii
  • beni de yazın
    origin ID:barton80
  • benide yazın abiler son şampiyon olarak direk katılım galiba :D abi takım da fikrim real madrid ama dortmunt da cazip yani farketmez . Ayrıca nacizane bi isteğim bu kez daha çok oyuncu ve farklı bi format da yapsak hem heycan hemde süreklilik açısından 16 takımlı 4 er gruptan oluşan ş.ligi usulü falan hem daha kapsamlı hem daha zevkli olur hemde farklılık olur bi değerlendriin lütfen :)
  • ya uzadıkca mıllet tuyuyor :) ama evet elemınasyon sıstemıde duşunulelbilir bir sonraki turnuvada öyle bi sistem yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhnctl

benide yazın abiler son şampiyon olarak direk katılım galiba :D abi takım da fikrim real madrid ama dortmunt da cazip yani farketmez . Ayrıca nacizane bi isteğim bu kez daha çok oyuncu ve farklı bi format da yapsak hem heycan hemde süreklilik açısından 16 takımlı 4 er gruptan oluşan ş.ligi usulü falan hem daha kapsamlı hem daha zevkli olur hemde farklılık olur bi değerlendriin lütfen :)

kanka bi daha ki turnuvada öyle düşünüyoruz...
  • arkdaşlar isterseniz bu sefer 2 maç yapabiliriz kişilere hatsını telafi etme imkanı olabilir ama unutmayalım 3 ihtimalli oynuyoruz yenilgi beraberlik veya galibiyt sadece play oflarda uzatma ve penaltılar şeklinde olacak
  • bi sonrakine kim öle kim kala bi durun katılıma göre karar verin bekleyin bi katılım istek 16 yı bulursa öle yapın bence valla böyle lig usuluü çok sıradan oluyo az renk katalım az yenilenelim hani marka oalcaktım hani nerde vaatleriniz :D
  • quote:

bi sonrakine kim öle kim kala bi durun katılıma göre karar verin bekleyin bi katılım istek 16 yı bulursa öle yapın bence valla böyle lig usuluü çok sıradan oluyo az renk katalım az yenilenelim hani marka oalcaktım hani nerde vaatleriniz :D

güzel yaklaşım kankam...
  • quote:

benide yazın abiler son şampiyon olarak direk katılım galiba :D abi takım da fikrim real madrid ama dortmunt da cazip yani farketmez . Ayrıca nacizane bi isteğim bu kez daha çok oyuncu ve farklı bi format da yapsak hem heycan hemde süreklilik açısından 16 takımlı 4 er gruptan oluşan ş.ligi usulü falan hem daha kapsamlı hem daha zevkli olur hemde farklılık olur bi değerlendriin lütfen :)

Evet bencede artık bir değişiklik yapma zamanı geldi
  • yer varsa bende katılmak istiyorum origin:Hcgo
  • Bana kalirsa sampiyonlar ligi usulu 16 takim yapalim ama takimlar 4-4.5 yildiz araliginda olsun hem daha uzun soluklu hemde eglenceli bi turnuva olabilir.takimlar kura ile random dagitilsin benim gorusum bu yani katilan veya katilmayan arkadaslar olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu turnuvada herkes aynı takımla oynıycagı için olmazda bir sonraki turnuvada enfes bi model uyguluyacagız hepsı büyük takımlardan 16 takım seçicez ve kura çkilicek guruplar oluşturulucak kuvvetsiz takım yok hep büyük takımlardan ama bu turnuvada bu şekilde bitsin
  • SON 1 KİŞİ KALMIŞTIR TURNUVA HEMEN BAŞLIYACAKTIR SON KAYDIN YAPILMASI İLE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.