Şimdi Ara

Kırlangıç yuvası dağıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırlangıç yuvası dağıldı yavrular balkonda yerde annesi yavrularını almaya gelir mi?

Sıcaktan çamur kuruyup yuva yere düştü herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_55 -- 8 Temmuz 2011; 12:18:52 >

• El sürersen gelip yavrularını kendi öldürebilir ya da bırakıp gidebilir. İnsan kokusu olduğunda yadırgayıp tepki gösterebiliyorlar diye biliyorum. Şu an için 2 ihtimal var, anneleri gelir ya da gelmez. gelse bile toplar ya da toplamaz. Yabani kuşların yavrularına da bakamazsın, o yüzden elleme bence hiç

Bu arada yüksekten düştüyse yavrular iç kanamadan ölebiliyorlar çoğu zaman, daha geçen yazlıktan yere düşmüş iki tüysüz yavru kuş cesedi topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 8 Temmuz 2011; 3:17:08 >
  • Bi de o civcivleri canlı canlı ezenler var. Nasıl vicdanları el veriyor arkadaş. Okuyunca bile üzüldüm ben şimdi.
  • Hiç ellemedim balkon kapısının camından gördüm. Balkonda duvarın dibindeydi yuvası .

Yerde 2 tane yavru var.

Kanatlarını çırpıyorlar.

İnşallah alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

Hiç ellemedim balkon kapısının camından gördüm. Balkonda duvarın dibindeydi yuvası .

Yerde 2 tane yavru var.

Kanatlarını çırpıyorlar.

İnşallah alır.

Yavrular ne kadar büyük? tüyleri var mı? bi de düşen yavruların ağzından kan vs gelmiş mi görme şansın var mı hocam?
  • Tüyleri var. Simsiyah

Kapının hemen dibindeler açarsam içeri girebilirler kokum sinebilir.

Kırlangıç yuvası dağıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_55 -- 8 Temmuz 2011; 3:38:41 >
  • Ellerseniz annesi birdaha bakmıyormuş yavrulara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunlara bakman mümkün, gidip bi veterinere de verebilirsin ama sabah baktığında ölmüş olabilirler iç kanama vs olabiliyo böyle durumlarda. Dikkatli bi şekilde bi kutuya koyup yarın bi veterinere götürmek en iyi seçenek sanırım bu durumda. Çünkü yuva yıkıldıysa anne bu yavruları taşıyamaz ki bi yere
  • o şerefsiz ferhunde bu yuvayı da yıktı demi oy ben nerelere gideeem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

o şerefsiz ferhunde bu yuvayı da yıktı demi oy ben nerelere gideeem

Nick mesaj uyumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

o şerefsiz ferhunde bu yuvayı da yıktı demi oy ben nerelere gideeem

Nick mesaj uyumu

Allahtan söylediklerimiz yorum olarak girilmiyor yoksa 50406865406087680 günlük ban yerdim
  •  Kırlangıç yuvası dağıldı

Son durum bu beyler veterineri aradım.

Şırınga ile şu içirdim bulgur yedirdim az önce mıçtı.

Şu an uyuyorlar.

Herhangi birşeyleri daha 1 haftalık falanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_55 -- 8 Temmuz 2011; 12:09:16 >
  • hocam kırlangıçlar çok tatlı olurlar ve yabani olmalarıda cabası bizim balkonada güvercin yuva yapıyordu sürekli biz bakıyorduk neyse yuvaları çok köyü olmuştu bizde yeni yuva hazırlayalım dedik hazırladık koyduk yavruları sonra anne geldi yavruları aldı balkondan aşşağı attı
  • Anneleri zaten geliyor gidiyor şuan kutunun içinde balkonda yerde. Yıkılan yuvanın oraya konup konup gidiyor.

Sizce kutunun içine koymakla iyi mi ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

hocam kırlangıçlar çok tatlı olurlar ve yabani olmalarıda cabası bizim balkonada güvercin yuva yapıyordu sürekli biz bakıyorduk neyse yuvaları çok köyü olmuştu bizde yeni yuva hazırlayalım dedik hazırladık koyduk yavruları sonra anne geldi yavruları aldı balkondan aşşağı attı

Pardon ama çok güldüm ya

Bu arada kırlangıçların sağlam olmasına sevindim, hatta kuyruk şekillenmeye kırlangıç kuyruğuna benzemeye başlamış çok şirinler keratalar

• quote:

Tüyleri var. Simsiyah

Kapının hemen dibindeler açarsam içeri girebilirler kokum sinebilir.

Kırlangıç yuvası dağıldı

Fotografi hesap makinesiyle mi cektin kenks.
  • Gece vakti cep telefonuyla çektim.
  •  Kırlangıç yuvası dağıldı

Şimdiki durum bu. Kanatlarını falan oynatabiliyorlar.

Acaba ne kadar zamanda uçabilecek hale gelir?
  • quote:

Kırlangıç yuvası dağıldı

Şimdiki durum bu. Kanatlarını falan oynatabiliyorlar.

Acaba ne kadar zamanda uçabilecek hale gelir?

Hocam bunlar pek 1 haftalık gibi durmuyolar, çünkü benim bulduğum kırlangıç yavruları serçe parmağımdan küçüktü, bunlar baya büyümüş güzel tüylenmiş. Wikipedi den kırlangıç yavrularının kaçıncı haftalarından itibaren uçmaya başladıklarına bak. Sen kendin mi büyütüp salmayı düşünüyorsun?

• Ölmeleri beni üzer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.