Şimdi Ara

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GİRİŞLİLER BURAYA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR SONUÇLAR AÇIKLANDI. HERKEZE HAYIRLI OLSUN BEN KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME KAZANDIM. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANALIM TANIŞALIM KAYNAŞALIM... :)

Ayrıca benim içim yemek önemlidir. Kırklareli'nde ne yenir ne içilir. Ne bilim işte güzel dürümcüler kebapçılar büfeler vs. var mı ? Üniversite nasıldır son olarak yani öğrenci kulüpleri aktif midir ? Seminerler vs düzenlenir mi sıkça öğrencinin vizyonunu genişletmek için ?
  • ev kiraları yüksek hocam söyliyim şimdiden kyk da kalmayacaksan adam akıllı erkek yurdu yok benim gözümde. Yemek konusunda için rahat olsun öğrenci gelmesiyle birlikte birçok dürümcü dönerci vs. açıldı ayrıca köftecilerde çok iyidir tavsiye ederim üniversiteye gelince gelişmeye çalışan bir üni şuanlık pek sosyal aktivite yok eğer fenerbahçe yada galatasaray fanatiksen onların organizasyonları oluyor genelde daha çok gelişmesi gerekiyor hem şehrin hem de üniversitenin eğer büyük bir şehirden geliyorsan ilk zamanlar sıkıntı yaşayabilirsin hemen ortamını kurmaya bak yoksa geçmez zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatrker -- 12 Ağustos 2018; 15:6:19 >
    Daha Fazla Göster
  • KONUYA MESAJ ATAN 2 ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM. AYRICA SORMAK İSTİYORUM HANGİ BÖLÜMDESİNİZ VE KAYIT İÇİN HANGİ TARİHTE GELİYORSUNUZ. BEN İİBF OLDUĞUM İÇİN 1 EYLÜL'DE KAYITTA OLUCAM. O GÜN ORADA OLACAKLAR VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ŞİMDİDEN.

AYRICA KONUYU GÜNCEL TUTALIM BU SENE KIRKLARELİ'NE GELECEKLER MESAJLARINI YAZMAYA DEVAM ETSİN HADİ BAKALIM :)
    Intel Core i7-4700MQ 2.4GHz Up to 3.4 GHz 6MB Cache İşlemci-16 GB Ram1 TB Hard Disk 8GB SSD-Nvidia GeForce GT755M 2GB 2GB SLI Ekran Kartı-15.6" Ekran Boyutu Full HD-Windows 8 İşletim Sistemi/ ASUS ZenFone 6
  • kerim1250 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk defa gidicem oraya o konuda bir bilgim yok ama bilgisi olanlar size yardımcı olacaktır umarım. Bu arada tercihiniz de hayırl olsun şimdiden. Ben İstanbul'dan gelicem için günü birlik olucak benim için sen nerden geliyorsun arkadaşım ?

Orijinalden alıntı: MrEmotional

GÜNCEL....

hocam istanbulun neresindensiniz?

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

quote:

GÜNCEL....

Küçükçekmece sen ? Bu arada hangi bölüm kazandın ne zaman kayda gidiyorsun ?
    Ankara'dan gittim bugün.Arkadaşım ve ailemle dolandık baya.Üniversite baya genişmiş açıkcası bu kadar beklemiyordum.Cadde üzerinde baya kafe falan var bence en büyük artısı bim,a101,şok gibi ucuz marketlerin olması yani migros falan da var ama öğrenci adamın migrosta işi ne :)
    Intel Core i7-4700MQ 2.4GHz Up to 3.4 GHz 6MB Cache İşlemci-16 GB Ram1 TB Hard Disk 8GB SSD-Nvidia GeForce GT755M 2GB 2GB SLI Ekran Kartı-15.6" Ekran Boyutu Full HD-Windows 8 İşletim Sistemi/ ASUS ZenFone 6
  • kerim1250 kullanıcısına yanıt
    Demek bizden önce gittin gördün orayı :) yorumların faydalı olur hepimiz için. He bu arada sen hangi kampüsü gezdin İİBF'yi görebildin mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

quote:

GÜNCEL....

Küçükçekmece sen ? Bu arada hangi bölüm kazandın ne zaman kayda gidiyorsun ?

maltepe, sosyoloji. 1 eylül kayıt

Orijinalden alıntı: kerim1250

Ankara'dan gittim bugün.Arkadaşım ve ailemle dolandık baya.Üniversite baya genişmiş açıkcası bu kadar beklemiyordum.Cadde üzerinde baya kafe falan var bence en büyük artısı bim,a101,şok gibi ucuz marketlerin olması yani migros falan da var ama öğrenci adamın migrosta işi ne :)

hocam hangi fakülteleri gezdin? kavaklıda benim fakültem gerçekten güzel mi? umutlandım
  • Arkadaşlar yeni gördüm yazılarınızı şimdi öncelikle üniversiteyi fazla gezme fırsatım olmadı öyle fakültelere falan bakamadım çünkü aşırı derecede bi sıcak vardı.Öğrenci işlerine gittim bu kayıtlar için internet sitesinden duyuru yapacaklarını söylediler son olarak dekanlığa gittim tabii ki bomboş :) orda iki araştırma görevlisi ile ayak üstü sohbet ettik,üniversite ile ilgili çok olumlu yorumlara sahip oldum.Üniversite için hiç kimse küçük falan diyemez onu söyleyeyim benim bölümüm inşaat ve mühendislik fakültesi en dipte :) Okulun B kapısı var görmüşsünüzdür internetteki ilanları hepsi B kapısında 100 metre falan yazıyor bi de bütün apartlar için B kapısından giriş yapılıyor zaten.Okul içinde de dolaşan ufak minibüsler varmış 40 ya da 50 kuruşa götürüyolar diye duydum.O konuyu hiç sıkıntı etmiyorum.Onun dışında kırıkkale merkezden uzak öğrencilerin kalabileceği mükemmel bi yer diyebilirim gerek bim gerek a101 bizim velinimetimiz olucak ona şüphem yok :) Kafeler çoğunlukta olduğundan hiç kimse kafe sıkıntısı yaşamaz aralarda Ps kafeler falan da var yani kırıkkale merkezden uzak üniversite için orda ayrı bi yaşam alanı kurmuşlar diyebilirim ki yapılan apartların %80 i bu sene ha olmayan da 4-5 yıllık.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim1250

Arkadaşlar yeni gördüm yazılarınızı şimdi öncelikle üniversiteyi fazla gezme fırsatım olmadı öyle fakültelere falan bakamadım çünkü aşırı derecede bi sıcak vardı.Öğrenci işlerine gittim bu kayıtlar için internet sitesinden duyuru yapacaklarını söylediler son olarak dekanlığa gittim tabii ki bomboş :) orda iki araştırma görevlisi ile ayak üstü sohbet ettik,üniversite ile ilgili çok olumlu yorumlara sahip oldum.Üniversite için hiç kimse küçük falan diyemez onu söyleyeyim benim bölümüm inşaat ve mühendislik fakültesi en dipte :) Okulun B kapısı var görmüşsünüzdür internetteki ilanları hepsi B kapısında 100 metre falan yazıyor bi de bütün apartlar için B kapısından giriş yapılıyor zaten.Okul içinde de dolaşan ufak minibüsler varmış 40 ya da 50 kuruşa götürüyolar diye duydum.O konuyu hiç sıkıntı etmiyorum.Onun dışında kırıkkale merkezden uzak öğrencilerin kalabileceği mükemmel bi yer diyebilirim gerek bim gerek a101 bizim velinimetimiz olucak ona şüphem yok :) Kafeler çoğunlukta olduğundan hiç kimse kafe sıkıntısı yaşamaz aralarda Ps kafeler falan da var yani kırıkkale merkezden uzak üniversite için orda ayrı bi yaşam alanı kurmuşlar diyebilirim ki yapılan apartların %80 i bu sene ha olmayan da 4-5 yıllık.

Kardeş sen yanlış yere gitmişsin Kırklareli olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç Burssuz -- 3 Ağustos 2014; 22:04:55 >

• Tam bir Failim ya çok pardon :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.