Şimdi Ara

kırıkmı çatlakmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mons35

Kardeşim geçmiş olsun.Kırık mı çatlak mı film veya mr çekilmeden anlaşılmaz.Benim de sol el bileğimde ki kemik kırıktı fakat 4 hafta sonra mr çekilince farkedildi düşünsene 4 hafta kırık bilekle dolaşmışım bir an ama bir an önce hastaneye git ve doktoruna her şeyi detaylıca anlat sallamasyon doktor olmasın dikkat et sonra kırık mi bilmiyorlar.
    Hoş geldin kardeşim çok geçmiş olsun

Şimdi eskisi gibi iyi oldunmu

Alçı yaptılarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Benim ayağım hiç kırılmadı, ortaokuldayken iki kez kolumu kırmıştım. Birincisinde zaten kol ortadan kırılmış, yukarı doğru bakıyordu. Kırıldığını anlamam zor olmadı İkincisinde ise öyle net bir belirti yoktu, doktora gidince bilekte kırık olduğunu öğrendik. Hiç oynatamıyordum ama bileğimi, felaket bir ağrısı vardı.

Ayağımda bir kere seninkine benzer bir durum oldu, yürürken sızlıyordu. Hastaneye gittim röntgen çektiler zedelenme var dedi krem verdi gönderdi, düzeldi 1 haftaya. Kırık olsa ağrısından duramazsın, yine de doktora git ihmal etme.
    Hoş geldin arkadaşım kolun çok fena kırılmış çok geçmiş olsun

Kırık kolunu doktor eliylemi birleştirdi

inşallah benim ayağım zedelenmiştir

• cocibebe C kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun geçmiş olsun

• Kırık şakaya gelmez bir yanlış kaynarsa o kemik yıllarca benim parmağım gibi izi kalır yamuk durur yada acı çektirir.Çok geç olmadan doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım niye öyle kötü şeyler düşünüyorsun

Alıntıları Göster
    Çok uzun hikayesi var. PM gel istersen
  • Grastice G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• arada agrı gelıyorsa çatlaktır. 4 ay kadar sızlar sonra tam unuttum dersın yıne kendını hatırlatır...

hosbulduk
  • Yerinde olsam bir doktora gösteririm. Ama incinmiş gibi duruyor. Çıkık varsa daha sıkıntı.

• Hoşgeldin arkadaşım nasılsın

Ben seni çok seviyorum bunu sakın unutma. Kıyamam sana dinlen bol bol.

Canım abim benim saf temiz abim, bir tanem 5 yıldır gülümsetiyorsun açtığın her konudaki masumiyetinle. Aşksın sen aşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Çok uzun hikayesi var. PM gel istersen

Alıntıları Göster
    Tamam arkadaşım üzme kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Kırık şakaya gelmez bir yanlış kaynarsa o kemik yıllarca benim parmağım gibi izi kalır yamuk durur yada acı çektirir.Çok geç olmadan doktora git.
    Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun

Şuan ağrı varmı parmağında

Diyelim yamuk kaynadı doktor nasıl Düzeltecek

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

arada agrı gelıyorsa çatlaktır. 4 ay kadar sızlar sonra tam unuttum dersın yıne kendını hatırlatır...

hosbulduk
    Hoş geldin arkadaşım ömür boyumu sızlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Yerinde olsam bir doktora gösteririm. Ama incinmiş gibi duruyor. Çıkık varsa daha sıkıntı.
    Hoş geldin arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah incilmiştir banada öyle geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Hoşgeldin arkadaşım nasılsın

Ben seni çok seviyorum bunu sakın unutma. Kıyamam sana dinlen bol bol.

Canım abim benim saf temiz abim, bir tanem 5 yıldır gülümsetiyorsun açtığın her konudaki masumiyetinle. Aşksın sen aşk
    Hoş buldum sende hoş geldin arkadaşım Allaha Şükür iyiyim biraz ayağım acıyor yanlışlıklaayağımın üstüne düştüm

Bende seni seviyorum iyiki varsın arkadaşım nasılsın

Teşekkür ederim moral verdin bana

• quote:

Hoş geldin arkadaşım ömür boyumu sızlayacak

Alıntıları Göster
    çatlak arasına et gıtmez ıse 1 sene sonunda agrı felan kalmaz. ama kemık kaynamadan araya parca gırerse ömürboyu sızlar. hele havalar sogudugunda
  • quote:

Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun

Şuan ağrı varmı parmağında

Diyelim yamuk kaynadı doktor nasıl Düzeltecek

Alıntıları Göster
    Parmağımda ağrı yok yamuk kaynadı en uçtaki eklem yerinde işaret parmağımı katlıyamıyorum.Doktora gitsen düzelmesi için kırmayı teklif eder.Tabi onun içinde uzun zaman geçmemesi lazım benim 4 sene geçti başlarda 5-6 gün acıdan kıvranıyordum şuan bi ağrı yok.
  • kırıksa dayanamazsın diyenlere inanma. daha 10 yaşlarındayken sitede basket oynarken top parmağıma geliyor ve parmağım ağrıyor, 5 dk sonra evdekiler denize gidiyoruz diyor ve o gün denize gidiyoruz. yüzüyorum, kumda oynuyorum filan. sonra birkaç hafta geçiyor ( 2 hafta olmalı ) annem doktora götürüyor çünkü yüzük parmağımda bir şişlik var gibi. doktora gidince röntgen sonrası diyor ki '' parmak kırılmış ve kendiliğinden kaynamış '' sonra bana şöyle dedi '' o acıya nasıl dayandın '' bende fazla acımadı dedim. 6 yaşında sporla ilgilenmeye başladım, zaman zaman bazı yerlerim ağırırdı buda öyle bir şey sanmıştım ama değilmiş. şimdi bakınca belli olmuyor ama birisi sağ ve sol yüzük parmağıma dokunduğunda birinde tuhaflık var diyor, çünkü kırılıp kaynayan parmakda biraz çıkıntı var dokunmadan kimse anlayamıyor. günlük yaşamda da sıkıntı yok.
    eğer parmağım kırıldığında fark edilseydi doktor yüzük gibi bir şey takıp düzeltiriz demişti, benimki kaynadğı için düzeltme işlemi uygulanacağında parmağı kırıp tekrar kaynatmayı önerdi ama zaten parmak kendiliğinden düzgünce kaynamış gerek yok dedi.
    git bir röntgen çektir yine garanti olsun.

• kırık yada çatlak olsa ağrıdan duramazsın ama yine de doktora başvurmakta yarar var
    her düştüğünde bir yerin kırılsa vücutta sağlam yerimiz kalmazdı ,çocukluğumuzdan itibaren kim bilir kaç defa düşüyoruz
    fazla ağrın varsa hiç vakit kaybetme ,hatta fazla ağrın olmasa bile hastane şart ,ağrı kesici ,krem vs. bir şeyler verir rahatlarsın
  • Çok geçmiş olsun geçen hanımın oldu çok şükür kırık be çıkık yokmuş doku zedelenmesi dediler.
  • doku zedelenmesi falan değilse o şekilde kaynar sıkıntısı şuan değil 10 yıl sonra falan görünür doktora kesinlikle git olası iyi senaryo gitmedin bir şey olmadı skntı yok.

kötü senaryo ise olası bi şekilde taban çökmesi kemiklerin yerinden oynayıp düzensiz kaynaması vs bunları şuan değil 10 yıl 15 yıl sonra daha net fark edersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.