Şimdi Ara

Kırıkla hazırlanmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annemle çok kavga ediyoruz takmamaya çalışsam da kötü oluyorum en geç pazartesi başlamam lazım çalışmaya . Kütüphanede çalışacağım mecbur ama onu nasıl ikna ederim yıl boyunca bunla nasıl savaşırım. 3. Senesi olanlar yardım edebilir mi ? Çalışacagımı söylediğim an bağırmaya başlıyor tavsiye alacak kimsem yok lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ailenizi nasıl ikna ettiniz yardım edin nolur?

• Up

• Up kimse yok mu:(

• Up rahat ederim diye burayı yazdım sürekli rahatsız ediyorlar lütfen akıl verin bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de aynı durumdayım ama şöyle bir şey var ben aileme söylemedim.onlardan gizli sınava hazırlanıp gireceğim eğer ki sonuç iyi olursa(çalışılınca ne den kötü olsun ki?) haziran ayında sürpriz yapacağım sonuç belgemle.bence siz annenize vazgeçtiğinizi söyleyin ve okul kütüphanesinde gizli gizli hazırlanın.seneye güzel sonuçlardan sonra 3 ay garsonluk yapıp paranın tamamını aileme vereceğim masraflardan dolayı.
  • gujunpyo kullanıcısına yanıt
    Hocam evde olacağım illa ki görürler Allah bize yardım etsin. Kütüphaneye giderken sorun çıkarmazlar umarım tek isteğim o, babama kitap aldırıyorum ama ana sıkıntı annem kararlığımızı görürseler vazgeçerler diyorum ama olmuyor . Sizin okul uzaktaysa mantıklı kararınız Allah yardım etsin bize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlamadıysam eviniz ve üniniz aynı şehirde.sizde okul kütüphanesine gidin.birde kitap alacaksınız 2.el alın hem fiyattan dolayı dikkat çekmezsiniz.bu arada sıralamanız kaç?
    27 k hocam kitabı alacağim kütüphane de 7 24 açıkmış dönerken yol sıkınti olur üni kütüphanesinde de arada çalışırım evde de ecz.çalışıyom diye sınava çalışırım artık

• peki okul derslerine girecekmisiniz?
    Evet hocam mecbur ama son ay okula uğramam kütüphanede habersiz çalışırım inşallah başarırım.

Hocam okula gitmediğimiz zaman ya da kaldığımız zaman ailemizin haberi olur mu biz söylemesek

• Hocam benimde 34k kırıla diş iş için çalışmaya çalışacagım sizce yapabilirmiyiz

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın hocam başarabiliriz.Çalışıp başaracağız. Siz nerede çalışacaksınız aileyi nasıl ikna ettiniz?

• De ki bitirdikten sonra sevmediğim işe zorla gittiğimi görmek hoşunuza gidecek mi?
    Benibir tipci olarak mı görmek isterdiniz yoksa bir eczacı mi?
    Sevdiğim işi mi yapmamı isterdiniz yoksa sevmediğim işte her gün sürünmemi mi?
    Bu son şansım oldu oldu olmadı artık hayatın yönlendirdiği yere gideceğim

• Ama keşke kirikla olmasaydı çok çok kötü etkiliyor

• Konuşmadım hocam ailemle ben hazırlık okuyacagım okul rahat olur büyük ihtimal ama bilmiyorum çalışsam mı ne yapsam

• Yök atlastan baktım her okulda 5-10 kişi arası kırıla diş kazanan var

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Çok güzel anlatmışsınız hocam hayalim diş aslında ama bunu anlayacak insan lazım aileleri bilirsiniz maalesef . Bir derse girmesem veya devamsızlıktan kalsam haberleri olur mu ben demesem.

• Elinde sonunda öğrenirler bence onu.
    Dişe göre doğaçlama girersiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.