Şimdi Ara

Kirikkale ve ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orda yurta kalmak mi yoksa her gun 67 km arabayla gitmek mi 1 saatte gidiliyormus para olarak nasil olur ve konfor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• +1 hocam servisler varmış gidip gelen. Onu düşünüyorum ben konforlu olursa. Yok olmazsa Ankara'da kalacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Kırıkkale'de okuyorum. Her gün gidip gelenler var, servis sıkıntısı yok istemediğin kadar var fakat belli noktalarda yolcu bekledikleri oluyor. Yol 1 saat sürüyor ortalama ama 30 dakika yolcu beklediğin anlar olabiliyor.
    Kırıkkale'de apart sistemi çok yaygın. Üniversitenin yanında istemediğin kadar apart var. Genelde her şey dahil sınırsız 450 500 o civarda. Geneli 2 oda bir ortak alan şeklinde. İster arkadaşınla çık ister yabancıyla. Tek oda sana ait. Apartların çoğu yeni bina. Kyk hakkında bilgim yok kalmadım.
    Her taraf kafe dolu akşamları kızılay meydanına dönüyor etraf. Şehirden uzak olduğu için sadece üniversite öğrencileri var. Arada Kırıkkale merkezden amcalar geliyor kızları bafilemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 27 Temmuz 2020; 11:25:3 >

• Veterinerlik hakkında bilgim yok. Kampüsün en sonundaki fakültede. Bazen at bazen inek falan görüyorum önünde
    Makine okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 27 Temmuz 2020; 11:27:2 >
    Acemi İcin İstanbul-Sakarya
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamr kullanıcısına yanıt
    Abi ya veterinerlik yazilir mi ki kdndjdh napicaz qcaba ineklere

• Onu bilmiyorum maalesef Ben ilk senemde 1 ay git gel yaptım her gün hatta haftada 4 gün dersim olmasına rağmen büyük zulüm çektim. Uykunu alamıyorsun servisle gidip gelmek sıkıyor. Serviste herkesin kafa düşüyor zaten Gidersen zaten kalırsın orada ben çok kişi gördüm gidip gelecem diyip aparta çıkan. Kızlar sağlam sende biraz iş varsa full pompa
  • ben de uzun süredir kırıkkalede yaşıyorum. üni.deki hocaların geneli de ankaradan gelip gidiyorlar diye biliyorum. servis sıkıntısı olmaz saatlik hatta yarım saatte bir ankara dolmuşları oluyor küçük 15 diye biliyorum fiyatını. şehir genelde ucuz ama öğrenci tarafı nasıl pek emin değilim. sorcagın bi şey olursa yardımcı olurum apart yurt sıkıntısı yoktur yenişehir diye bir yer var tamamen apart falan dolu üniye yakın ordan ringe binip üniye gidiyosun 50kuruş1tl falan. veterinerlikte doğu da olsa devlet ataması çok diye biliyorum hayırlısı olsun hakkınızda aileniz ankaradaysa en azından ilk sene gidip gelmeyi deneyin okuldan arkadaş da bulabilirsiniz öğrenciler arabasıyla ankaraya gidip geliyor üni grubuna da yazıyorlar gelmek isteyen var mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 27 Temmuz 2020; 17:35:57 >
  • Niye oyle diyorsun hocam vet kotu mu

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt
    Samsun yoluna cok yakinim hocam arabayla google haritalara gore 54 dk tutuyor cok degil bence ankara ici bir yere de gitsen ayni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.