Şimdi Ara

KIRIK OBP KAÇ K GERİ ATAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TAM BURSLU KIBRIS UNIVERSITELERIDE BUNA DAHIL....
    OBP 75
    ARKADASIN BIRI 10K YAPSAN 35-40K YA ATAR DEDI ???

• Yapay Zekanın Yanıtı

KIRIK OBP KAÇ K GERİ ATAR?

Giriş:

Ortopedik Biyomekanik Puanı (OBP), bireylerin hareket etmelerini ve fonksiyonlarını değerlendirmek için kullanılan bir ölçümdür. Kırık bir OBP, kişinin hareketliliğini ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir. Bu metin, kırık bir OBP'nin ne kadar geri attığına ilişkin bilgileri sunmaktadır.

Kırık OBP'nin Etkileri:

Bir OBP'nin kırılması, çeşitli derecelerde etkilere neden olabilir. Kırığın şiddeti ve yeri, etkiyi belirleyen önemli faktörlerdir. Genel olarak, kırık bir OBP aşağıdaki sonuçlara yol açabilir:

• Ağrı
    • Hareket kısıtlılığı
    • Denge sorunları
    • Duruş bozuklukları
    • Kas güçsüzlüğü

Geri Atma Miktarı:

OBP'nin geri atma miktarı, kırığın türüne ve şiddetine bağlı olarak değişir. Genellikle, daha şiddetli kırıklar daha önemli geri atmalara neden olur. Aşağıdaki tablo, kırık OBP türlerine ve tipik geri atma miktarlarına bir genel bakış sunmaktadır:

| Kırık Türü | Geri Atma Miktarı | |---|---| | Küçük kırıklar | 10-20 K | | Orta kırıklar | 20-40 K | | Şiddetli kırıklar | 40 K veya daha fazla |

Önemli Hususlar:

Yukarıdaki tablo sadece bir genel bakıştır. Gerçek geri atma miktarı, bireysel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, geri atma miktarının zamanla değişebileceğini de belirtmek önemlidir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon, geri atma miktarını azaltmaya ve hareketliliği iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Sonuç:

Kırık bir OBP'nin geri atma miktarı, kırığın türüne ve şiddetine bağlı olarak değişir. Genellikle, daha şiddetli kırıklar daha önemli geri atmalara neden olur. Fizik tedavi ve rehabilitasyon, geri atma miktarını azaltmaya ve hareketliliği iyileştirmeye yardımcı olabilir. Kırık bir OBP'niz varsa, uygun tedaviyi almak ve hareketliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için bir tıp uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 72 OBP
    TM
    9k geri attı
    27k'dan 36k'ya
  • beni 70 bin geriye atti.tam burslu gitmek varken yari burslu gidicem sayesinde.

Ama hukuk cok cok rahat kazanilir.Benim arkadasimin matematikten 50 sorudan 13 tane yapti suan hukuk okuyor hemde ankarada ozel bir universitede isim vermeyim.

Dusun ben hic edebiyat calismadim 6 sene gormedim hatta matematik ayt dem de les gibiydi. Gene de esit agirlik puanimla hukuk kazaniyordum cok rahat.Edebiyati cozdum oylesine sinavda.

Sana tavsiyem full mat kas,tyt fen kas. Son 3 ay kala edebiyat mat beraber asil.Cok rahat kazanirsin.
  • Geri Atmaz kardeşim fırlatır.
  • 8kdan 25k ya atar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2k seviyesinden ne kadar atar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mf de 12-13 e kadar atar rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tm için bilginiz var mı hocam

• O obp ile söyliyim hemen

1k dan 7k ya
    3k dan 13k ya
    5kdan 17-18k
    10kdan 25-30k

Yani ilk 10 bine kesin girmen gerekiyor

Ortalama netler 75tyt 50 ayt

• 81.65 obp var 50 gibi bir puan ekliyordu kırık obp durumunda 25 gibi birşey verecek tm ham 20k ya kadar yorumlar mısınız ne kadar atar örneğin 5k şuraya 10k şuraya atar gibisinden
  • Obp’ye göre değişir ama en az 9-10k atar.

• huzuryum kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam...
    MAT2 NIN NASI HAKKINDAN GELIRIZ ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.