Şimdi Ara

Kırık obp ile TM-1 ilk 50 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Obpm 80 kırık obp ile tm1de ilk 50 binin oluru var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba kesinlikle oluru var. Kendim yaptim. 2016 da kirik obp ile tm3 18k oldu yerlestirmede ise 43k. Ümidinizi sakin kesmeyin.

• Hocam ben de bu sene tm1 13 bindim ailesel sebeplerden dolayı bilkent iktisat %50 yazamicam kredilerimiz var seneye yazabilirim seneye kadar da başka bi ünide hazırlığı geçip toefl verip bilkentte direk bölüme geçmeyi düşünüyorum. Ama sene içi oturup ders çalışmama gerek var mı sizce son iki hafta edebiyat bakarım ygsm 30bindi. Sene içi çalışmasam olur mu sizce hocam

• Hocam size söyle söyliyim ben YGSye ocakta başladım zaten önceki seneden biliyordum Sadece fen ve mat deneme çözdüm şu kapsul gibi olanlardan. Sonra da genel denemeye geçtim.Ama yoğun bir çalışma asla olmadı. Rahat olmak çok önemli hocam. Ben lisede sayısal okuduğum için tm ve edebyat pek yoktu bende. YGS açıklandıktan sonra tmye geçmeye karar verip edebiyat çalıştım Limit el kitabından ve deneme çözdüm bolca. Yani toplasanız 2 aylık bir edebiyat çalışmam oldu ve öyle sınava girdim. Mat içinse üniversitede Calculus dersi gördüğüm için çok önemsemedim sadece deneme çözdüm ( eksik konu biraz çalıştım) Siz zaten TM olduğunuz için bilgileriniz tazedir. Bence bolca deneme çözün hocam ve edebiyat bakın Unutuluyor ne yazık ki
    Sorunuz olursa burdayım. Eminimki yaparsınız. Başarılar

• Çok teşekkürler hocam ben de dediğiniz gibi yoğun çalışamam ben de mf idim fen mat temelim iyiydi ygsden sonra edebiyat çalıştım pek iyi olmadı ben de sene içinde yavaş yavaş edebiyat okurum sömestrda da azcık ygs çalışırım rahat olmak önemli inşallah strese sokmam yine kendimi, teşekkürler hocam

• Kendinizi strese sokmayın. Stres yüzünden ben de ilk girişimde kötü bir sonuç aldım. Şöyle düşünün siz eğer bu sene tercih yaparsanız zaten sınava girerken bir üniversitede okuyor olacaksınız yanı açıkta kalma gibi bir durum olmayacak. Ben hep bunu düşünerek çalıştım ve YGSde de çok rahattım. Hatta sınavı çözüp süre arttırmıştım ve yapamadıklarıma bir daha bakmıştım. Bu yüzden olabidiğince rahat olun hocam. Stresin hiç bir faydası yok. Siz hedefinizden şaşmayın. Yapacağınıza eminim.
  • Hocam ben de bu sene stresten kaybettim inşallah seneye rahat olabilirim aşırı stresli bir insanım. İnşallah yaparım hocam teşekkür ederim çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK 70 BİN İÇİN NETLER?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu sene kazandım bir yer aptalca bir tercih yaptım üstelik hedefim olan bölüm ,üniversite tutuyordu en çok koyan bu düşünemedim işte 40k farkla geldi kazandığım yer kayıt dahi yaptırmadım. mfyim bu sene 125k idi. olur mu bilmem bu sene hamda en kötü 60k falan yapmam gerekiyor. Çok yıprandım düşünmekten bir an gaza gelip yaparım diyorum bi an yapamam. zor bir durum gerçekten Allah yardımcımız olsun. Yapanlar var nasıl bu psikolojiyi kaldırdılar çok merak ediyorum doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.