Şimdi Ara

Kırık obp ile ne kadar mümkün ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bu forumda ilk defa konu açıyorum çünkü fikirleriniz benim için önemli. 2019 mezunuyum (ea) ve derslerle alakası olmayan biriydim ama özellikle geçtiğimiz pandemide biraz da olsa bilinçlendim. İlk sene(2019) ea sıralamam 498 bin bu sene ise 140 bin. Bu sene sınıf öğretmenliğine yerleştim ve yerleştiğim ilk günden itibaren acaba bir sene daha çalışsam ne olur sorusu aklımdan çıkmadı ve dahası bu bölümde yapamayacağımı fark ettim. Sizce bu kalan sürede ( dün tyt denemesi çözdüm ve 52 doğru 2 yanlış yaptım) ne kadar çekebilirim ?

• Bunu kimse bilemez.Sen sınava girmeden önce 140 bin yapabileceğini biliyor muydun?Bende 2019 mezunuyum.Sadece çalışmakla olmadığını en önemli şeylerden birinin sınav anı olduğunu görmüşsündür.Kendini en iyi sen biliyorsun.Sen bu sene ne kadar olucağını dene seneye soranlara cevaplarsın.Benden sana tavsiye sadece çalışmana odaklan.
  • Ailem çok güvenmese de kendime inanıyorum ve deneyeceğim.
  • Dene en kötü ne olabilir? En kötü olduğun yerde olursun.Daha kötüsü olmaz.Biraz daha fazla çalışmakla büyük bir sıçrayış yapabilirsin daha iyi bir eğitimin ve hayatın olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.