Merhaba Arkadaşlar 97 doğluyum kimine göre 17 yaşındayım bir kaç sonra 18 olcam, kimine göre 16 yaşındayım daha tam çözemedim ancak çok kötü bir sıkıntım var burnumda kırık, hem içten hem dıştan eğilme, hem de et var doktor 18 yaşına kadar beklemelisin dedi ancak internette araştımalarıma göre 17 yaşında da olabiliyormuşum. SSK'lıyım şimdi gitsem doktorlara derdimi anlatsam yine 1 sene sonra mı gel derler yoksa insafa gelip yaparşarmı SSk'lılardan ücret talep ederler mi psikolojim bozuldu triplere girdim cidden yardım ederseniz çok mutlu olurum
içten dışa doğru edilme derken sol tarafa ya da sağ tarafa doğru mu? kırık ve eti halleder ssk ama estetiği yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Simo Hayha
içten dışa doğru edilme derken sol tarafa ya da sağ tarafa doğru mu? kırık ve eti halleder ssk ama estetiği yapmaz.
evet soldan sağa doğru bir eğilme var ve bu kırık yüzünden olduğu için bazıları estetik tam olarak girmez dediler ama bu konuda daha çok bilgiye sahip arkadşlar çıkacaktır eminim ki .
h3llbrowsing35H
kullanıcısına yanıt
Öncelikle merhaba kardeşim..
Aynı sıkıntının bi benzerı bende de var. bende kıkırdak yamuk bende doktora gıttım aynı senın gıbı 18 yasını doldur oyle gel dedı. nedenı ıse kemıslesme surecı oldugu ıcın. kemıklerın olgunlasmasını tamamlaması lazım o yuzden. senın gıbı bende arastırdım ancak doktorun dedıgını yapmak daha mantıklı gelıyor.