Şimdi Ara

KIRIK AYAK PARMAĞI KAÇ GÜNDE KAYNAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün konu açmıştım fakat silinmiş, doktora gittim ve ayak başparmağımda kırık varmış. Alçıya aldılar kaval kemiğinin ortasına kadar, sorun şu ki; 10 gün sonra finaller başlayacak. 10 gün sonra gel dedi doktor fakat il dışında okuyorum.
    1 hafta sonra gitsem alçıyı aldırsam yürüyebilir miyim?
    Başından böyle bir olay geçen var mı?
    Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• doktoruna sorsana bunu kardeş?
  • Beim başıma geldi ayak baş parmağı ağırlığın %25 nı taşırmış. Kısa zamanda kaynasa da 6 ay dikkat etmen gerekiyor. Kallus dokusu kırık üzerinde hissedilir şekilde şişkinlik yapar zamanla şişkinlik kemiğe dönüşür. Şişkinlik geçinceye kadar topuklaman lazım. Hoplayıp suçramaktan bir yerlere çatlamaya dikkat etmelisin

• 4-6 hafta ,zorlamazsan.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Hocam artık halısahaya gitmeyi düşünmüyorum, dikkat ederim fakat 1 hafta sonra alçıyı aldırıp bandajla veya başka bir şekilde yürüyebilir miyim? Sınavlar acayip önemli okul uzayabilir girmezsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A9E69EDA

Hocam artık halısahaya gitmeyi düşünmüyorum, dikkat ederim fakat 1 hafta sonra alçıyı aldırıp bandajla veya başka bir şekilde yürüyebilir miyim? Sınavlar acayip önemli okul uzayabilir girmezsem.
    Özel mesaj yazamıyorum sana alçını aldır yada aldırma diyemem bunun kararını sız verirsiniz. Zaten ayak bal parmagı uzun süre hareketsiz kalırsa kireçlenme yapar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Hocam alçıya alındıktan sonra pek ağrım olmadı yani ara sıra hafif bir sızı oluyor, o da burkulma olsaydı bile normal. Küçük bir kırık demişti doktor, 1 haftaya kadar ayaklanırsam çok iyi olur ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.