Şimdi Ara

kıraçtan TR-Rap e hakaret..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıraç bi telebizyon yayınında demişki rap için.. o gerçek müzki değil bi düğmeye basıyolar müzik giriyo bi basıyolar baslar giriyo bi basıyp sözleri söylüyolar demiş birde " o müziği uyuşturucu alıp yapıyolar zaten başka türlü yapamazlar" demiş.. ya şimdi ben sorarım Kıraç'a galiba o Duman ı bilmiyo.. brde kıraç. istanbul masalıyla uğraşırken dr.fuchs ve ceza demişki:

-1453, 1 artı 4 artı 5 artı 3 onüç uğursuz sayan batılılara osmanlıdan bu şahi hediye olsun sonsuza!!

hem müzik yapıp hem dünyayı hem futbolu hem değişen Türk yaşam tarzını eleştiren bi şarkıda kıraç çıksın yapsın..

KIRAÇ AYIP EDİYOSUN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 19 Mayıs 2008; 23:04:43 >

• Doğru demiş.
  • niye ne alaka.. nerde görülmüş rapçinin uyuşturucu kullandığı.. Duman a ne diceksin ilk röportajlarında duman adı nerden çıktı sorusuna;
    "siz bilmezsiniz kullanan bilir xxx-biuyuşturucu türü demiş- kaşığa koyup kaşığı ateşe koy bak gör duman nası olunuyomuş"
    buda mı doğru demiş..

afedersin sinirden biraz sert çıkmışım büyüğümsün saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 19 Nisan 2005, 22:40:29 >
  • Duman dalgasından birşey anlamadım sen şu grup Duman ı diyorsan onları zaten geç.Uyuşturucu olayına gelirsek amerikada felan tüm rapçiler pislik insanlar ne kadar pis iş varsa yapıyorlar.Türkiye almanya gibi yerlerdekilerde (hepsi değil temizlerde var) uyuşturucu ile uğraşıyor.Aslında benim özellikle doğru demiş dediğim kısım müziği koyup söylemeleri Kıraç ın yaptığı müzik tartışılamaz bende rap dinleyen biri olarak adama hak veriyorum.
  • Ya arkadaşlar ben söylüyorum inanmıyorsunuz.Bunun atvde yayınlanan bir dizi müziği vardı, Zerda dizisinin müziği.Açık açık eski bir türkünün tamamıyla kopyası.Bu kopya diyorum milllet inanmıoyr, takmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Doğru demiş.

Kıraç ne dese genelinde haklıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalciruh

Ya arkadaşlar ben söylüyorum inanmıyorsunuz.Bunun atvde yayınlanan bir dizi müziği vardı, Zerda dizisinin müziği.Açık açık eski bir türkünün tamamıyla kopyası.Bu kopya diyorum milllet inanmıoyr, takmayın

hangi türküymüş o,çıkar ortaya

bu arada dizi müziklerinde kıraç ve gökhan kırdar 1 numaradır.Rap müzik hakkında yaptığı yorumlar doğrudur.Banada saçma sapan bişey geliyor ama uyuşturucu meselesini sadece tr olarak anlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da rap party
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıraç bundan öncede 3-5kez sağa sola sataşmıştı.bende kıraç'ın şarkılarını azçok dinlerim ama kendinin samimi olduğuna inanmıyorum vede kılım adama.ki albümlerine bakarsanız şarkıların yarısının eski şarkılar-türküler olduğunu görürsünüz.
  • kırac ne anlar turkce rap ten su anda tr de müzik piyasasına bakıldıgında herkes yaptıgı muzıgı övüyor.
    kırac biraz halt etmiş bunları derken.
    ben sadece kıracın turkce rap hakkında söyledıklerıne katılmıyorum ama yaptıgı müzigede bi laf demiyorum güzel yapıyo ayıp etmiş turkce rap a dil uzatmakla zaten yeterince ülkemizde yerini alamamıs bir müzik türü türkce rap insanlar anlamadıkları ingilizce rap sarkılara bayılıyo turkler söyledigi zaman dinlemiyo ülkemizde türkce rap a ilgi hala böyle devam ederse hayalını kurdugumuz bazı amerikan v.s grupları türkiyede biraz zor görürüz arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vivacocha

kıraç bi telebizyon yayınında demişki rap için.. o gerçek müzki değil bi düğmeye basıyolar müzik giriyo bi basıyolar baslar giriyo bi basıyp sözleri söylüyolar demiş birde " o müziği uyuşturucu alıp yapıyolar zaten başka türlü yapamazlar" demiş.. ya şimdi ben sorarım Kıraç'a galiba o Duman ı bilmiyo.. brde kıraç. istanbul masalıyla uğraşırken dr.fuchs ve ceza demişki:

-1453, 1 artı 4 artı 5 artı 3 onüç uğursuz sayan batılılara osmanlıdan bu şahi yedi olsun sonsuza!!

hem müzik yapıp hem dünyayı hem futbolu hem değişen Türk yaşam tarzını eleştiren bi şarkıda kıraç çıksın yapsın.. hatırlatırım ki önceki albümlerinden birinde kıracında hemen hemen ceza kadar hızlı rap yaptığı şarkıları var..

kıra. seni kınıoruz ben rock seven rapçi olarak ve kıracıda çok sevmeme rağmen geçen gün evdeki cd sini kırdım..

KIRAÇ AYIP EDİYOSUN!!

YÜRÜÜÜ BE KIRAÇ KİM TUTAR SENİ......

• Kıraç' ın ilk çıkış şarkısı "Böyle hayat batsın yere" en güzeli...
  • Rap asiliktir,başkaldırıştır,ama her zaman kötülüğü,yanlışlığı eleştirir,doğruları savunur(en azından benim bu güne kadar dinlediğim rap şarkılarının geneli böyleydi,bilmiyorum acaba yanlış birşey mi dinlemişim ben?) Kıracın da müziğini çok severim,ama gerçekten bu sözleriyle çok cahilce bir açıklama yapmış bence...Bir de rap nasıl yapılır,onunla sohbet eden muhabir mi neyse,keşke sorsaymış Türkiye'de rap nasıl yapılır diye..Sanki diğer müzik tarzlarında dünya standardındayız da rap kaldı düzelmesi gereken,ilginç valla..Bence asıl kendi tarzı olan popun nasıl düzeltilmesi gerektiğini düşünse ve buna ona buna bok atmayarak başlasa iyi olur...Örneğin Tarkan,Kıraçtan çok daha önce piyasadaydı,ama daha adamın bir kere böyle bir açıklaması olmamıştır,zaten o yüzden de hala gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

quote:

Orjinalden alıntı: hayalciruh

Ya arkadaşlar ben söylüyorum inanmıyorsunuz.Bunun atvde yayınlanan bir dizi müziği vardı, Zerda dizisinin müziği.Açık açık eski bir türkünün tamamıyla kopyası.Bu kopya diyorum milllet inanmıoyr, takmayın

hangi türküymüş o,çıkar ortaya

bu arada dizi müziklerinde kıraç ve gökhan kırdar 1 numaradır.Rap müzik hakkında yaptığı yorumlar doğrudur.Banada saçma sapan bişey geliyor ama uyuşturucu meselesini sadece tr olarak anlamayın.

gökhan kırdarı ben de severdim ama geçen gün (dediğimde baya oldu) cnntürk frekans programında benden iyisi yok ayakları yapıp, kendini fasülyeden saymasıyla kendisine gıcık olmaya başladım. evet iyi müzik yapıyor olabilir ama en iyi değil.

kıraç'a gelince uyuşturucu heryerde var. bunu rap ile bağdaştırmamak lazım. ama rap konusunda yorum yapmaya değmezdi bence. çünkü gerçekten de rap müzik değil. bunu yapanlarda söylüyor zaten. ritim diyorlar. evet ritim üzerine yapıştırılmış kafiye uydurmak için zorlanmış bir kaç anlamsız cümle. dinlemiyor değilim. bir kaç seçerek dinlediğim var ama müzik olarak bakmıyorum. resmen komedi. en komikleri de o allahın cezası. ismini çok aramış herhalde.

• kıraçı sevmezdim ama güzel laf etmiş ...
    rap asilik başkaldırış filan değil serseriliktir gerçek asilik başkaldırış rock tur ...

bütün rap çilerin kliplerini seyrediyoruz karılar zenciler birbirini düdükler, bumu asilik baş kaldırış, basbaya cinsellik sömürüsüyle para kazanmak !!!

rapçileirn dışında bunlara bir de bitney spears i jennifer lopez i vs ekleyin türk muadilleri zaten apaçık ortada söylememe bile gerek yok ...
  • quote:

bütün rap çilerin kliplerini seyrediyoruz karılar zenciler birbirini düdükler, bumu asilik baş kaldırış, basbaya cinsellik sömürüsüyle para kazanmak !!!

Specops,dediklerin kısmen doğru ama eksik bence,birincisi türk rapte kesinlikle asilik var,ben kesinlikle rapi savunmuyorum,ama yurtdışındakileri bilemem...İngilizce olduğu için kafa yorup sözlerini anlamaya çalışmam o yüzden bişey diyemeyeceğim..İkincisi her müzik tarzındaki kliplerde cinsellik var,yapma lütfen,ne rock klipleri gördüm resmen kızın tekine tecavüz ediyolar,ama bunlar rock tarzın genelini etkilemiyor,rock en sevdiğim müzik tarzıdır...Türk rapte asiliğin olup olmadığını ben verilen mesajlardan anlıyorum,neyse herkesin düşüncesine saygı duymak lazım,saygılar..
  • kıraç'a da , rap' e de .....ağzımı bozmayayım sadece
  • Kıraç

o zaman ben uyuşturucu kullanıyorum demektir.Gelsin ben ona şarkı listesi veriyim arka fon için seçsin bakem djlik nası oluyor m... seçer
    rap zevk işidir herkesin aklı ermez herkesde yapamaz
  • Yesinler birbirlerini Ne kıraçın anadolu rock tarzı ne Rap nanesi baygınlık geldi hoca başka müzikmi yok yaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardveyrManyaı

Rap asiliktir,başkaldırıştır,ama her zaman kötülüğü,yanlışlığı eleştirir,doğruları savunur(en azından benim bu güne kadar dinlediğim rap şarkılarının geneli böyleydi,bilmiyorum acaba yanlış birşey mi dinlemişim ben?) Kıracın da müziğini çok severim,ama gerçekten bu sözleriyle çok cahilce bir açıklama yapmış bence...Bir de rap nasıl yapılır,onunla sohbet eden muhabir mi neyse,keşke sorsaymış Türkiye'de rap nasıl yapılır diye..Sanki diğer müzik tarzlarında dünya standardındayız da rap kaldı düzelmesi gereken,ilginç valla..Bence asıl kendi tarzı olan popun nasıl düzeltilmesi gerektiğini düşünse ve buna ona buna bok atmayarak başlasa iyi olur...Örneğin Tarkan,Kıraçtan çok daha önce piyasadaydı,ama daha adamın bir kere böyle bir açıklaması olmamıştır,zaten o yüzden de hala gidiyor

doğru.... bende kıraç dinlerDİM.. ama bilip bilmeden bu açıklama kötü olmuş.. hiç acababi adamı rap yaparken görmüşmüki?.. hiç konsere gitmişmiki.. hiç stüdyoya onlarla girmişmiki ayrıca kıracın bi düğme muhabbeti tamamen aptalca o pikaplarla adamlar müzik yapıyo bide kıraca verelim pikapları yapaiblcekmi rap mziğinin arkasındaki gibi..

• Nefretten 2.Şok : ::::

DR FUCHS;

Nefret! iki kafadar.. doktor ceza...
    iste gerçek problem karsinizda...
    dam dam! ikinci sok, bizde yalan yok
    sakin olun millet, panige hiç gerek yok...
    bombanin etkisi tepki yapmis
    düsmanlarim taslasmis
    baslamis türkçerap artik bitmez
    yalancilar mikrofonu yere biraksin
    havacilar! elimdeki pimi çeksin
    düsmanlarim patlasin çatlasin
    ringlerdi sana dardi geldi
    yaptiginiz tas devri flowlarla
    kandirdiniz milleti asilsiz showlarla
    ben tv izlemem izlemem
    düsmanima olan savasimi sözlerimde saklarim
    sakladim, gerekirse üzerine atlarim
    patladim! takib etmek için gözlerini aç kaç!
    çünkü katilin pesinde...
    elimdeki hiphop kalesine girilmez
    ezilmez, Nefret yenilmez hata affetmez...
    kastetmez gerçeklerle savasir
    asiri sözlerle insanlari azdirir ve yildirir...

CEZA;

yorumladigim bu dünya sadece benim benim!!
    dogrular benim olsun düzenbazlik senin...
    içimdeki nefret!
    bu bitmez, erimez, yenilmez, ezilmez, çekilmez, delinmez,,
    dikenli gül ikinci sok!
    nerede oldugunu göremeyenlere
    at gözlügünü çikaramayanlara...
    kirmizi noktali bayanlara
    güçsüz adama kaba kuvvet kullananlara...
    Bosna´daki katliami unutanlara...
    sözde soykirimi kiçindan uyduranlara...
    iste RAP bu!
    paçoz takilip ortami bok etmek degil...
    rapi kimlik arayisi sanan,
    kendi kendine otoriteler kuran
    bos adamlar artik devir bizim
    gerçekleri görenlerin türkçerapin
    tepem atmasin simdi gidin.
    önce akillanin sonra karsima gelin
    dilim... güldürür süründürür... düsündürür...
    yeri geldiginde öldürür...
    topraga gömdürür bos sözleri...
    yan gözleri...
    meclis-î âlâ.. Meclisimden âlâ!!!

ERCI E;

Tek bir kaset çikararak michael jackson oldun
    seni televizyonda izledim gülmekten gözlerim doldu...
    hep sesini kesme dedim ama sen kes sesini
    git eve otur not zayif çalis dersini...
    Berlinden istanbula istanbuldan berline,
    baglantilar kuruldu yalanlar sunuldu...
    kalanlar kapti ipin ucunu düsmanlar sasirsin
    çünkü yasadisisin yasasin yikilmamissin...
    Tirmandik daglara, saklandik magarada
    cepte yokki arama sevgiler saygilar yeralanlara
    geri kalanlara.. inanin bana.. bu delikanlilara...
    uzun ince yollar insanlari bazen zorlar
    ama umut bizde bol var hiphop çalacaklar
    bir gün müzikhollar süpheli olanlar
    durmadan soranlar...
    mikrofonu uzattilar istanbuldan berline...
    Erci E...

SIRHOT;

Nefret ve Erci E iste mikrofon show
    karsinizda Nefret iste geldi wit the flow
    Gerçekler, 7.4ler sokak çocuklari
    açliktan ölenlerde hepsi raplerinde..

DR. Fuchs

reddedildi bos düsünce bak bu gerçek
    zamani geldi! belki çokdan geçti!
    saygi sevgi hürmet; yo iste NEFRET!
    sakin olun millet, yokki bizde siddet!!!

CEZA

Gözünü kapama sakin ha underground sosyete
    her gece soytari seyreden herkese
    gençlere geldik iste raple, rap müzikle
    her zaman bizimle, ikinci sok sizinle...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.