Şimdi Ara

Kipa - Varta (Ready to Use) Şarjlı Piller 2,5 TL/adet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
6.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir Çiğli Kipa'da Yanlış görmediysem 2100 mah olanlardan 10 adet vardı. Kasaların orada satılanlar arasında yoklar.. Oyuncak kısmında da yok. Teknoloji bölümünde bulanilirsiniz. Ben 2 tane kaptım. Oyun kollarında kullanmak üzere aldım. Haber verene teşekkürler. Bu arada bimekste 2500 mah olanları 29.90 na satılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 30 Ocak 2015; 14:36:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ready use kullanıma hazır anlamına geliyor bence şarjını uzun süre koruyan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

ready use kullanıma hazır anlamına geliyor bence şarjını uzun süre koruyan değil

Yanlışınız var yeni nesil şarzını uzun süre koruyan anlamına geliyor
    Burayı bir oku istersen pilin üreticiside yanlış yazmıyordur heralde

http://www.varta-consumer.com/tr-TR/Products/Rechargeables/StandardDevices/RechargeableAccuRTUAA2100mAh.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 30 Ocak 2015; 14:43:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

ready use kullanıma hazır anlamına geliyor bence şarjını uzun süre koruyan değil

Yanlışınız var yeni nesil şarzını uzun süre koruyan anlamına geliyor
    Burayı bir oku istersen pilin üreticiside yanlış yazmıyordur heralde

http://www.varta-consumer.com/tr-TR/Products/Rechargeables/StandardDevices/RechargeableAccuRTUAA2100mAh.aspx

Bu piller bir kere şarj edildiğinde, 12 aylık bir saklama süresinden sonra bile enerjilerinin %75'ini korur. diyor iyi gözüküyor.

• Fazla alan arkadaş varsa 2100 lük veya 2400 lük 4 lü gönderebilir mi.
  • Antalya Kipa'da bol miktarda ready use cinsi 1600 ve 800 mah var. 2100 ve 2400 yok.
  • İzmir/Balçova Kipa'dan bu akşamüstü aldım. 7-8 paket daha 2100 mevcuttu.
  • Burhaniye kipada AAA pil vardı. AA lar1600 ve 2100 lük kalmıştı yeterli stok mevcut,

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Edirne Kipa'da cumartesi bakmıştım ama 800 mahlıkları görmüştüm. 2100'lük olsaydı alacaktım.

tekrar baktınız mı? var mı? yarın gideceğim sabah erken giderseniz hepsini almayın bence kesin vardır 7K kipa buradaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 31 Ocak 2015; 0:57:49 >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Dün baktım ve bu sefer teknoloji tarafında pil bile göremedim. Yanlış hatırlamıyorsam indirim 29 ocak sondu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Her zaman "kullanıma hazır" anlamında koyulmuş ismi. 1 ay sonra da, 1 yıl sonra da..

• Halen sürüyor mu kampanya?

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

quote:

Her zaman "kullanıma hazır" anlamında koyulmuş ismi. 1 ay sonra da, 1 yıl sonra da..

Hem kullanıma hazır hemde şarzını uzun süre koruyan anlamına gelmekte,yani yeni nesil şarzlı pillerden

• quote:

Dün baktım ve bu sefer teknoloji tarafında pil bile göremedim. Yanlış hatırlamıyorsam indirim 29 ocak sondu da.

Bulgarlar süpürmüştür yine

• tam 30 liraya 4 tane pil siparişi verecekken bu başlığı gördüm,
    30 liraya 12 tane pil almış oldum. çok teşekkürler başlığı açan arkadaşa.

• bende 2500 2 li olarak 4 paket aldım. şarz cihazı ve pil 2 li şarz eden vardı fiyatı 49.90 ama 19,90 okudu barkod 2700 lük iki tane pil vardı içinde alınırmı yoksa daha iyi bir şarz cihazımı almalıyım
  • Ben de 2100'lük aldım 3 kutu 30 Tl.

Taktım full dolu. 2-3 sene idate eder çocukların wii kumanlarını.
  • Bulabilseydim güzel olacaktı çocuğun oyuncaklara kullanırdım

• Armada kipada da bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam

AA boy 2100 1600 800 mah
    Aaa boy 800 mah vartalar baya var ben sepeti doldurdum.

Philips şarj aletinin içinde 2450mah 2 pil var onlar 5tl, 2 adet aldım. Kalanı Aç çalışanlar geldi önümden aldı götürdü, kaldırdınız mı daha alacaktım dedim, biz aldık dediler. Böyle şey görmedim. Gel içerdekileri topla ödeme yapmamışlardır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.