Şimdi Ara

KIPA (10 - 23 Şubat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı uygun birşeyler
  • daha 1 ay önce yapmışlardı
  • yumurta lazım varmı uygun fiyatlı bildiğiniz yer?15 li terchim
  • En Uygun Yumurta 63-72 XL 120 Adet 11,50 TL metro gross marketlerde var. Eğer tanıdığında metro kart varsa ordan aldırabilirsin. Bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnestoChem

En Uygun Yumurta 63-72 XL 120 Adet 11,50 TL metro gross marketlerde var. Eğer tanıdığında metro kart varsa ordan aldırabilirsin. Bilgin olsun

120 adet 11,5 lira mı? emin misin??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 7 Ocak 2016
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O değil de 22 Şubat'ta Tarsus'a Kipa açılıyor.
  • quote:

En Uygun Yumurta 63-72 XL 120 Adet 11,50 TL metro gross marketlerde var. Eğer tanıdığında metro kart varsa ordan aldırabilirsin. Bilgin olsun

120 adet 11,5 tl mi çıldırdınmı ya böle bişey mümkün değil 15 li keskinoğlu 3,95 tl ye aldım a101den large boy
  • Kipa aslında çok çok ucuzda değil sanki ? Mesela tuvalet kağıdı 16'li 5 tl..Çoğu yerde 3-4 tl ye bulabiliyorum..Ama kağıt havlu evet uygun ..Hee birde Sevgililer günü özel Coca Cola seti yapılmış 2 film hediye 11 lira
  • uskumru dün 2 liraydı tanesi.. ithal.. aldık yine.. bilginize..
  • Bi önceki kampanyada o 1 TL'ler 150 TL oldu kasaya gelince :) genelde ilk haftası temizlik veya gıdaya ağırlık verip,ikinci haftasında tam tersi oluyo,işe yarıyan şeyler gidip görülmesi lazım (Ankara-Forum Outlet Center)
  • Normal marketler arasında en uygun yumurta şokta galiba...30 lu small keskinoğlu 5,70...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 11 Şubat 2012; 22:11:59 >
  • Pardon Özür dilerim 2 koli 60 Adet 11,5 Tl Kusura bakmayın. Yanlışlıkla 120 yazmışım.
  • Arkadaşlar 60 Adet 63-72 XL Boy 11,5 TL
  • quote:

Arkadaşlar 60 Adet 63-72 XL Boy 11,5 TL

ne marka bu dostum?
  • kipa kadar kazık market görmedim, kampanyaları dahi en fazla normal fiyat oluyor. En kazıkçı migros bile bazen öyle indirimler yapıyor ki kipa pahalılıkta bir numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

120 adet 11,5 lira mı? emin misin??

iki kolisi o fiyat olması lazım ayrıca yumurta boyutu XL değil large
    üç gün önce ankara metroda baktım ikili koli yumurtalar 14 küsür lira diye hatırlıyorum. ankarada yumurta sıkıntısımı var nedir çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 12 Şubat 2012; 8:42:15 >
  • Marka Olarak Hatırlıyorum Dersem yalan olur. Ama 2-3 Firmanın yumurtası bu fiyatlardaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.