Şimdi Ara

kinguin sitesi alışveriş yapma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sitenin güvenilir olduğunu biliyorum oyunlarımı burdan almak istiyorum ama birkaç sorum var daha önceden alışveriş yapanlar cevaplarsa sevinirim.

1- Steam CD Key ile Steam Gift arası fark ne. XCOM2'de sadece CD key yazıyor ben bilgisayardan almak istiyorum CD ne alaka kafam karıştı.

2- Teknik ekibi düzgün çalışıyor mu

3- ininal ile alışveriş yapılıyor mu yapılıyorsa ininal bilgilerimi nasıl ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICreativee -- 5 Şubat 2016; 19:36:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kinguin'den Güvenle Alışveriş Yapın

Kinguin, video oyunları, yazılımlar ve diğer dijital ürünler için güvenilir bir çevrimiçi pazardır. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla oyuncular arasında popüler bir seçim haline gelmiştir.

Kinguin'in güvenilirliği konusunda endişeleriniz varsa, işte içinizi rahatlatacak birkaç nokta:

• Güvenli Ödeme Yöntemleri: Kinguin, PayPal, kredi kartları ve banka havaleleri gibi güvenli ödeme yöntemlerini destekler.
    • Müşteri Desteği: Kinguin, canlı sohbet, e-posta ve telefon yoluyla 7/24 müşteri desteği sunar.
    • Alıcı Koruması: Kinguin, satın almalarınız için alıcı koruması sağlar ve herhangi bir sorunla karşılaşırsanız paranızı iade eder.
    • Güvenilir Satıcılar: Kinguin, yalnızca güvenilir satıcılarla çalışır ve tüm ürünlerin orijinalliğine garanti verir.

Kinguin güvenilir mi sorusunun cevabı evettir. Güvenli ödeme yöntemleri, mükemmel müşteri desteği, alıcı koruması ve güvenilir satıcılarla çalışması, Kinguin'i dijital ürünler için güvenli ve uygun fiyatlı bir alışveriş platformu haline getirmektedir.

Çevrimiçi alışveriş deneyiminizi geliştirmek ve içiniz rahat bir şekilde Kinguin'den alışveriş yapmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• Satıcı yorumlarını dikkatlice okuyun.
    • Bilinmeyen satıcılardan büyük miktarlarda satın almaktan kaçının.
    • Bir sorunla karşılaşırsanız, derhal Kinguin müşteri desteğiyle iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güvenilir olabilir yalnız aracılık yapan bir site değil mi? Aldığın ürünün başına yarın bir gün ne gelir bilemezsin, birkaç ay oynarsın sonra bir bakarsın oyun uçmuş. Böyle bir risk var haberin olsun. :D
    CD Key demek sana kod verilecek onu steam'e sen girip oyunu alacaksın demek. Steam gift ise birisi sana oyunu steam üzerinden hediye edecek demek.
  • Kinguin'den bugune kadar tahmini olarak 600 liranın uzerınde alışveriş yapmışımdır ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım.
  • Arkadaşlar 2 oyun aldım ilginçtir para birimini Tr yapıyorum siteyide aynı şekilde , paypal ödeme sayfasında € gözüküyor işin ilginç kısmı ise ekstra 0.50€ ödeme adı altınca çekiyor ve kinguin bakiyem 0.16(alışveriş sırasında 0.06 tarzında ekliyor ama benden 0.50€ çekiyor ne anladım bu işten) birimi büyük ihtimal € olarak duruyor ama alışverişimde harcayamıyorum çok saçma bir sistem yapmışlar ayarlardan da değiştiremiyoz bunların dışında bir problem yok key'ler hemen geldi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Arkadaşlar 2 oyun aldım ilginçtir para birimini Tr yapıyorum siteyide aynı şekilde , paypal ödeme sayfasında € gözüküyor işin ilginç kısmı ise ekstra 0.50€ ödeme adı altınca çekiyor ve kinguin bakiyem 0.16(alışveriş sırasında 0.06 tarzında ekliyor ama benden 0.50€ çekiyor ne anladım bu işten) birimi büyük ihtimal € olarak duruyor ama alışverişimde harcayamıyorum çok saçma bir sistem yapmışlar ayarlardan da değiştiremiyoz bunların dışında bir problem yok key'ler hemen geldi yardımcı olursanız sevinirim.

Yokmudur bilen bu arada biraz araştırdım kuponlar varmış en fazla %5 indirim sağlıyor en azından koruma parası falan düşmüş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.