Şimdi Ara

kinguin avrupa birliği keyleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kinguin den 2 hafta önce call of duty legacy edition ön siparişi verdim .Galiba key avrupa birliği keyi.Ülkemeizde çalışıyor mu ?(bir umut) Çalışmıyorsa iade nasıl alacağım ? kinguin e mesaj attım ama 2 gün oldu daha cevap gelmedi ? Bilen deneyen var mı ? Yardımcı olabilecek var mı ?

• Geçen gün mafia 3 için konuştum ve büyük ihtimal çalışmalı demişlerdi. Eğer çalışmazsa bize ulaşıp iade edin alırız dediler. Daha almadım ama konuşma böyleydi bende alıp deneyeceğim yakında sonucu yazarsan iyi olur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Geçen gün mafia 3 için konuştum ve büyük ihtimal çalışmalı demişlerdi. Eğer çalışmazsa bize ulaşıp iade edin alırız dediler. Daha almadım ama konuşma böyleydi bende alıp deneyeceğim yakında sonucu yazarsan iyi olur. :)

Hocam live chat e bağlandım.oyunun parasını kinguin hesabına geri iade ettiler.Bende puanları iyi olunca ve ilk oyunu da çok beğendiğim için call of duty legacy edition fiyatına titanfall 2,battlefield hardline ve mortal combat x aldım :)
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Oyunun çalışıp çalışmadığını denemedin değil mi? Hayırlı olsun. Ben de dün ac syndicate ve hardline aldım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 3 Kasım 2016; 7:55:52 >
  • quote:

Oyunun çalışıp çalışmadığını denemedin değil mi? Hayırlı olsun. Ben de dün ac syndicate ve hardline aldım. :)

Yok keyi ayın 4 dünde göndereceklerdi. Denemedim diğer 2 oyunu indirdim kurdum ama hardline yükleniyor.3 günde kota bitti. Beraber oynayabiliyorsak origin ismimi pm atayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada twitter dan sormuştum cevap geldi Avrupa Birliği keylerinde sorun olmuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    O zaman mafia yı deneyeyim eu olarak. Hardline daha kurmadım kurunca pm atarım sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman mafia yı deneyeyim eu olarak. Hardline daha kurmadım kurunca pm atarım sana.

ok zaten kota doldu bende de yüzde 40 da daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.