Şimdi Ara

Kingston ? Twinmos ? hangisini tercih edeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 saate kadar daha önce almiş olduğum 2X1GB GEIL PC2-6400 DDR2-800 ULTRA Dual Channel Kit yerine aşşağıdaki iki ramden birini tercih edicem.hangisini tavsiye edersiniz? (fiyatları aynı) hangisi anakartımla (Asus M2A-VM) daha stabil ve performanslı çalişir??

1- Kingston Hyper-x 2x1 GB 900 MHZ DDR2 (soğutmalı performans)
    2- Twinmos 2 x 1 GB 800MHZ DDR2 PC6400 Dual Kit

benim tercihim Kingstondan yana ama sizin fikrinizi de öğrenmek isterim...

• Geil tercih etmemenin sebebi nedir ?

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • kesinlikle sorunlu bi ram özellikle kullanmış olduğum anakartla (bios updateleri güncel).sorunlar şunlardı kısaca
    1-Oyunlarda kitlenme&restart
    2-qool&quite açamamak
    3-4-4-4-12 çalişamamak 5-5-5-18 çalişiyolardi yanliş hatirlamiyorsam (800 Mhz göremedim hiç.720 lerde)

ramleri test ettim iki rami birden takıp GTA SA açtiğimda 15-20 dakika sonra kitlenme yaptı.sonra ramlerden tekini 1. slota taktım oyunu açtım 7-10 dakika arasında kitlenme yaptı.sonra diğer rami aynı slota takip oyunu açtim hiç kitlenme yapmadı.bunun yanında değişik ram testleri de yaptim ama testlerde hiçbirşey çikmadi.ürünü yetkili servise yolladim onlarda bir ariza bulamadı fakat müşteri memnuniyeti açısından deiştireceklerini söylediler.deiştirdiler de fakat gelen ramlere bi baktım ULTRA (cas4) yerine VALUE serisi (cas5) göndermişler.bugün yetkili servise gittim ve ürünün iadesini istedim.onlarda aldiim mağazadan ürünün iadesini kabul etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.