Şimdi Ara

Kingston - Sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün 2 adet 1 gb ddr 400 aldım. kingston etiketli, kutulu vs., pc ye taktım, uyumlu bir şekilde çalıştılar. daha sonra evereste girdim, ramlarin özelliklerine görmek için, ancak marka ve seri numaraları görünmüyordu. bunun üzerine eski 512 lik ddr ile yeni 1 gb lığı çalıştırdım, tekrardan everesti açtım. 512 lik ddr ın tüm özellikleri görünürken, yeni ram in yine hiç bir özelliği görünmüyordu. aldığım ramler sahte olabilir mi? ramlarin hızlarında bir sorun yok. 1 gb.

    chiplerin üzerinde Hynix yazıyor.
    http://www.kingston.com/turkey/verifynew/image_files/HynixTSOP_DRAM.JPG

    KVR400X64C3A/1G
    1 GB PC3200 184 - Pin Dımm
    Assembled IN CHINA(2)




    resim 1 - 512 Mb ddr
    http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/375.jpg


    resim 2 - 1 gb ddr
    http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/379.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordspear -- 29 Nisan 2010; 1:47:54 >







  • Sahte değil..!! Aldığın ürün O-E-M
  • kington doğrulama sitesinde ürünlerin orjinal olmadığı seri numaralarından belirlendi. everest ve benzeri programlarda da ürün bilgilerine ulaşılamadı. aldığım yer, ramlari değiştirdi. yeni aldıklarım hem doğrulandı, hem de diğer programlarda kingston olarak görüldü.

    ram alırken veya aldıktan sonra mutlaka:

    1 - kingston sitesinden doğrulama yapılmalı.
    http://www.kingston.com/turkey/verify2010/moduleversion_selection.asp

    2- everest ve benzeri programlarda model ve marka kontrolü yapılmalı.

    çünkü doğrulanma olsa bile, etiketin sahte olma ihtimali var.




  • bende de 9550 e.kartı vardı. çakma 9600 pro diye saat ayarları ile oynanarak piyasaya sürülmüş, bende iade edip 5 tane cd-rw almıştım. sonra 4 tanesi ile 9600xt alıp 1 taneside bana kalmıştı..
  • oha yaa .nereden almıştın sen bu malı?büyük tekno marketlerden birinden falan mı? böyle sahte remlerde ne gibi sorunlar oluyor?ciddi performans kayıpları falan varmı?
  • 1 Gb olarak görüyor sistem, ancak ben performans artışı göremedim. sadece görünüşte arttı gibi. performans kaybı olmasa bile, kingston diye para verip, başka bir ram çıkması çok can sıkıcı bir durum.

    benim aldığım yer bilinen bir yer ancak bilerek böyle bir ürün sattıklarını düşünmüyorum. sorunsuz değiştirme yaptılar. ama dediğim gibi mutlaka kontrol edilmeli kingstonun sitesinden ve de pc ye yüklenen bir programdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordspear

    1 Gb olarak görüyor sistem, ancak ben performans artışı göremedim. sadece görünüşte arttı gibi. performans kaybı olmasa bile, kingston diye para verip, başka bir ram çıkması çok can sıkıcı bir durum.

    benim aldığım yer bilinen bir yer ancak bilerek böyle bir ürün sattıklarını düşünmüyorum. sorunsuz değiştirme yaptılar. ama dediğim gibi mutlaka kontrol edilmeli kingstonun sitesinden ve de pc ye yüklenen bir programdan.


    yani haklısın kinston olarak almışsın.neresiydi ora söylermisin dikkatli olmak lazım cidden
  • OEM
  • hynix kingston firmasının iş ortagıdır yani bir çesit fasoncusu korkulacak bişey yok aynı zaman hynix bazı ekran kartı ramlerini de tedarik etmektedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordspear

    1 Gb olarak görüyor sistem, ancak ben performans artışı göremedim. sadece görünüşte arttı gibi.

    Bende birkaç gün içinde ddr ram alacağım fakat sizinde yaşamış olduğunuz bu problem beni korkutuyor aynı şey benimde başıma gelirmi diye..
  • gerekli testleri yaptıktan sonra sorun olmaz, sorun çıkarsa satan yer değiştir diye düşünüyorum bende olduğu gibi. kimse sahte ram satmakla suçlanmak istemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.