Şimdi Ara

Kingston Data Traveler G3 4 Gb ve Maxtor 30Gb HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle 2 sorunum var şu anda birincisi ile başlamak istiyorum.

    Elimde Kingston Data Traveler G3 4Gb bir usb bellek mevcut. Takıp çıkartırken içinden siyah bir eleman çıktı geldi. Sonra takmaya cesaret edemedim bende içini açtım. Tabi biraz zor oldu ama sonucunda açtım. İçinden haliyle bir şey çıkmadı o siyah parça haricinde şimdi ise takıyorum Aygıt yöneticisinden görüyor ancak çalışmıyor. Ne yapmam lazım benim bunu çalıştırmak için? Yardımlarınızı bekliyorum

    Bu arada Kingston ile ilgili resimler Aşağıdadır:

     Kingston Data Traveler G3 4 Gb ve Maxtor 30Gb HDD sorunu
     Kingston Data Traveler G3 4 Gb ve Maxtor 30Gb HDD sorunu
     Kingston Data Traveler G3 4 Gb ve Maxtor 30Gb HDD sorunu
     Kingston Data Traveler G3 4 Gb ve Maxtor 30Gb HDD sorunu

    2. Sorunum ise Maxtor 30 Gb HDD ile ilgili. Aslında ne ile ilgili olduğunu ben de bilmiyorum ama en sonunda hatayı Maxtor verdi.

    Geçenlerde Mali Müşavir olan bir yakınımın ofisinde bilgisayarlardan birine format atmak istedim Cd-R çalışmıyordu bende gittim diğer bilgisayarlardan birinin Cd-R söktüm diğer bilgisayara taktım. Sonra bir güzel format attım tertemiz oldu. Taktığım gibi söktüm o bilgisayardan eski yerine oturttum taktım güzelce yerine koydum kalktım gittim. Akşam bana zırıl zırıl telefon geliyor işte Cd-R söktüğüm bilgisayar açılmıyor diye. Nasıl olur onunla ilgili hiç birşey yapmadım gel bak dedi. Gittim açtım bilgisayarı tamam açılıyor boot oluyor windows açılıyor ancak tam login olacağı sırada Siyah bir ekran gelip beyaz imleç yanıp sönüyor ya işte orada kalıyor daha da ilerlemiyor. Neyse aldım bilgisayarı eve geldim. Kurtarma konsolundan yapılabilecek her şeyi yaptım donanımları tekrar söküm taktım temizledim falan yok yine aynı yerde kalıyor baya bir uğraştıktan sonra cevap vermedi bilgisayar. Yani benim bu bilgisayarı eskisi gibi düzeltmem lazım format asla atamam içerisinde mali veriler var kaybolmaması lazım. Uğraşırken artık HDD hiçbir şekilde başlamıyor Windows yükleniyor yazısı dahi gelmiyor. Windows kurtarma konsolunu çalıştırmak istediğimde kur'u atlarken hop 0x0000007F mavi ekran hatası veriyor. Diğer bilgisayara secondary bağladığımda görüyor okuyor bad sector mad sector falan birşey yok işin garibi partition'ların hiçbirini görmüyor boş gözüküyor. Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafikerdem -- 21 Mayıs 2012; 18:48:46 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grafikerdem


    USB hakkında hiç bir fikrim yok..
    HDD veri kablosu ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Başıma gelmişti aynısı. Kabloyu takıp çıkarınca düzeliyordu. Sonra oda kar etmemeye başlayınca yeni veri kablosu almak zorunda kaldım ve tamamen düzeldi. Başka bir kablo ile dene. bütün bağlantıları çıkarıp tekrar tak.
  • Bir de ram'leri söküp tak. Siz CD'romu çıkarırken, bazı parçaları-kabloları yerinden oynatmış olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 21 Mayıs 2012; 21:32:55 >
  • Tüm parçaları özenle tek tek taktım hata hepsini aynı özellikte diğer parçalarla değiştirdim yine olmadı.
  • Sistemi onar dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onarılmıyor ki kaç kere denedim kurtarma konsolunu yok fayda etmiyor. Ayrıca artık oraya da gelmiyor HDD içi boş gösteriyor. Ne yapmam gerekli ?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.