Bildirim
Kingston 4GB (2X2GB) 1333MHz DDR3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu yardim edicek kimse?? -
Hiçbir fark olmaz. Öyle bir hata yapma. Oyunlarda sıkıntın varsa önce ekran kartı sonra işlemci önemli. -
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
Hiçbir fark olmaz. Öyle bir hata yapma. Oyunlarda sıkıntın varsa önce ekran kartı sonra işlemci önemli.
Yok her hangi bir sikintim yok oyunlarda sistem yeni zaten gayette iyi. Hani sadece artisi olur mu diye sordum. Her hangi bir artisi olmaz yani sisteme oyle mi? -
faydası olmadığı gibi fazla güç çekerler ve ısı yayarlar -
işlemciniz kaç kanal destekliyorsa o kadar ram takmalısın..
Bende 945c3 var çift kanal 1333mhz destekliyor 2 tane 1 gb 1333mhz ram almam yeterli geliyor daha fazla hafıza yada daha fazla frekans bir fark yaratmıyor..
x58lerdede 3 kanal 1066mhzden yukarısının bi getirisi olmuyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
işlemciniz kaç kanal destekliyorsa o kadar ram takmalısın..
Bende 945c3 var çift kanal 1333mhz destekliyor 2 tane 1 gb 1333mhz ram almam yeterli geliyor daha fazla hafıza yada daha fazla frekans bir fark yaratmıyor..
x58lerdede 3 kanal 1066mhzden yukarısının bi getirisi olmuyor..
Bende islemci amd phenom II 1055t var. Anakart msi 870a-g54 destekledigi ne kadar acaba? -
??? -
4gb ram kapasitesini %100 kullan sonra+4gb daha alırsın, fazladan ram bir şeye yaramaz, ancak uygun fiyatlı bir şey denk geliralırsın takarsın ama ilk 4gb'ı doldurmazsan da boş boş yatar o ram bir getirisi olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
4gb ram kapasitesini %100 kullan sonra+4gb daha alırsın, fazladan ram bir şeye yaramaz, ancak uygun fiyatlı bir şey denk geliralırsın takarsın ama ilk 4gb'ı doldurmazsan da boş boş yatar o ram bir getirisi olmaz.
Oyun oynuyorum sadece ramin tamami kullaniliyor mu bilmiyorum. 4 gb yeter 8 fazla mi olur diyorsun hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
quote:
4gb ram kapasitesini %100 kullan sonra+4gb daha alırsın, fazladan ram bir şeye yaramaz, ancak uygun fiyatlı bir şey denk geliralırsın takarsın ama ilk 4gb'ı doldurmazsan da boş boş yatar o ram bir getirisi olmaz.
Oyun oynuyorum sadece ramin tamami kullaniliyor mu bilmiyorum. 4 gb yeter 8 fazla mi olur diyorsun hocam?
4gb dolduran bir oyun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: EgoisTe91
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
quote:
Oyun oynuyorum sadece ramin tamami kullaniliyor mu bilmiyorum. 4 gb yeter 8 fazla mi olur diyorsun hocam?
4gb dolduran bir oyun yok
anladım hocam. gerek yok yani almaya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X