Şimdi Ara

KİNGSTON 1 GB DDR400 CL3 KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Penta bilgisayar etiketli...ömür boyu garantili..sorunsuz,tertemiz,kutulu 1 gb ddr400 cl3 kingston...chipleri orjinal kingston...kacak degil...ömür boyu garantili...

fiyat : 120 ytl...pazarlık ve takas yoktur...teşekkürler...

bursadan elden satıs veya kargo ile türkiyenin her yerine...

pm lütfen...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kingston çip üretmiyor diye biliyordum ama yanlışsam düzeltin.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Kingston çip üretmiyor diye biliyordum ama yanlışsam düzeltin.
    Hayırlı satışlar.

üretiyor bende ki kingston da vardı
  • ramlerin üzerinde kingston yazıyor...sanırım bu kingston chip oluyor demek öyle deil mi..yanlısım var mı...iyi geceler saygılar

• Öğrenmiş oldum, teşekkürler.
  • Ram'lerin üzerinde kingston yazıyorsa çipleri kingston olamaz.Ayrıca kingston çip üretmez.Üzerinde kingston yazan çipler fason kingstonlardır.Üzerinde kingston yazan çipin üzerini bi kazıyın bakın bakalım ne yazıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Ram'lerin üzerinde kingston yazıyorsa çipleri kingston olamaz.Ayrıca kingston çip üretmez.Üzerinde kingston yazan çipler fason kingstonlardır.Üzerinde kingston yazan çipin üzerini bi kazıyın bakın bakalım ne yazıyor?

fason kingstonmış...sen dalgamı geçiyosun be arkadasım..dogru ben de japon pazarından almıstım bu kingston ram'i.....

bu sitede artık bişey satmıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharkAMD

quote:

Ram'lerin üzerinde kingston yazıyorsa çipleri kingston olamaz.Ayrıca kingston çip üretmez.Üzerinde kingston yazan çipler fason kingstonlardır.Üzerinde kingston yazan çipin üzerini bi kazıyın bakın bakalım ne yazıyor?

fason kingstonmış...sen dalgamı geçiyosun be arkadasım..dogru ben de japon pazarından almıstım bu kingston ram'i.....

Arkadaş Şaka yapmış gibi gözüküyor ama neyse...

• quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: SharkAMD

quote:

Arkadaş Şaka yapmış gibi gözüküyor ama neyse...

Nerden aldığın değil, o ramin nerden çıktığı önemli.Senin ilanını karalamak gibi bir niyetim yok.@BİG KİNG şaka filan yapmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.