Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01107700

Ayrıca bazı satıcıların sattığı çantalarla inventory kapasitesinide yükseltebiliyoruz, ben 2 tane bulmuştum 70 olan inventory 90 a çıkmıştı.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var oyunu oynuyorum lvl 27 yım Mel Senshır dıe bı goreve geldım bı savasın vıdeosunu gosterıyo o bıtıyor tam charı hareket ettırıyorum pcde mavı ekran cıkıyo ve kapanıyo sımdıye kadar oyunu hıc kasmadan oynadım pcde bı sorun yoktu ama boyle yapmaya basladı lutfen yardım edın oynayıpta bıtıremedığim için vallahi yara yaptı bende yaa.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Arkadaşlar ara görevleride yapın gerçekten çok zevkli oluyor. Erinmeyin biraz

Ben o ara görevleri yapıcam derken Mass Effect 3 çıktı... ...unu çıkarmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Arkadaşlar ara görevleride yapın gerçekten çok zevkli oluyor. Erinmeyin biraz

Ben o ara görevleri yapıcam derken Mass Effect 3 çıktı... ...unu çıkarmamak lazım.

Alıntıları Göster
    RPG oyunu diye yüklemiştim,cort çıktı oyun.Beğenmedim =) Zevkler ve renkler tartışılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

RPG oyunu diye yüklemiştim,cort çıktı oyun.Beğenmedim =) Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ev satın alınıyor mu bu oyunda.evsizler gibi dolaşıyom ortalık malı oldum.

itemlerimizi sandığa falan koyma var mı birde? cevaplarsanız çok sevinicem.oyun fena değil.bu rpg yokluğunda gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

arkadaşlar ev satın alınıyor mu bu oyunda.evsizler gibi dolaşıyom ortalık malı oldum.

itemlerimizi sandığa falan koyma var mı birde? cevaplarsanız çok sevinicem.oyun fena değil.bu rpg yokluğunda gideri var.

Evet alınabiliyor .
    Haritanın belli yerlerinde , bir dizi görevi yerine getirdikten sonra ev alma hakkı sunuyor sana (görevi tamamlayınca ücretsiz olarak veriyor) .
    Benim bulup da alabildiklerim ;
    *Canneroc
    *Rathir
    *Mothus Mining Outpost
    *Seawatch
    *House of Valor

Hepsindeki sandığın ortak ve 150 eşya kapasitesi var .
    Ayrıca evle alakalı olan NPC'ye para verdikçe evini geliştiriyor .
    Son seviyede evinde Sagecraft ve Alchemy atölyeleri , uyuman için bir yatak ve görünümünü değiştirebilmen için bir ayna bulunuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzman -- 24 Mart 2012; 23:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quzman

quote:

Evet alınabiliyor .
    Haritanın belli yerlerinde , bir dizi görevi yerine getirdikten sonra ev alma hakkı sunuyor sana (görevi tamamlayınca ücretsiz olarak veriyor) .
    Benim bulup da alabildiklerim ;
    *Canneroc
    *Rathir
    *Mothus Mining Outpost
    *Seawatch
    *House of Valor

Hepsindeki sandığın ortak ve 150 eşya kapasitesi var .
    Ayrıca evle alakalı olan NPC'ye para verdikçe evini geliştiriyor .
    Son seviyede evinde Sagecraft ve Alchemy atölyeleri , uyuman için bir yatak ve görünümünü değiştirebilmen için bir ayna bulunuyor .

Alıntıları Göster
    haritanın belli yerlerindeki bir dizi görev derken neyi kasttentin dostum.haritanın birçok yerinde görev var çünkü.

*Canneroc
    *Rathir
    *Mothus Mining Outpost
    *Seawatch
    *House of Valor bunlar görev adlarımı yoksa bulduğun evlerin adları mı? çok saol en azından ev alabiliyor muşuz :)

• quote:

haritanın belli yerlerindeki bir dizi görev derken neyi kasttentin dostum.haritanın birçok yerinde görev var çünkü.

*Canneroc
    *Rathir
    *Mothus Mining Outpost
    *Seawatch
    *House of Valor bunlar görev adlarımı yoksa bulduğun evlerin adları mı? çok saol en azından ev alabiliyor muşuz :)

Haritada bu isimli yerlerde ev sahibi olabiliyorsun .
    Yine bu yerlerde sana ev görevlerini veren NPC'ler var .
    O görevlerin hepsini tamamladığında sana ev alma ve geliştirme hakkı tanıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya.

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

Alıntıları Göster
    bir binaya girdiğimde kilitli bir sandıktan bazı itemler alıyorum, yanlarında %0 yazıyor bunlar ne oluyor ?
    birde sandıktan birşey aldığım anda o binadakiler bana saldırmaya başlıyor , o binadaki npc görev vermiyor hatta onlar bile saldırıyor , nasıl düzeltebilirim bu işi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

bir binaya girdiğimde kilitli bir sandıktan bazı itemler alıyorum, yanlarında %0 yazıyor bunlar ne oluyor ?
    birde sandıktan birşey aldığım anda o binadakiler bana saldırmaya başlıyor , o binadaki npc görev vermiyor hatta onlar bile saldırıyor , nasıl düzeltebilirim bu işi ?

Eşyaların yanındaki yüzde oranı ne kadar yüksek olursa o eşyaları çalarken yakalanma şansın o kadar artar .
    Bu tür bir suç işlediğinde o yerleşim yerindeki herkes sana düşman olur .
    Ya bir süre oraya yaklaşmayacaksın , ya da o bölgenin askerlerine yakalanıp para ödeyeceksin .
  • quote:

quote:

Eşyaların yanındaki yüzde oranı ne kadar yüksek olursa o eşyaları çalarken yakalanma şansın o kadar artar .
    Bu tür bir suç işlediğinde o yerleşim yerindeki herkes sana düşman olur .
    Ya bir süre oraya yaklaşmayacaksın , ya da o bölgenin askerlerine yakalanıp para ödeyeceksin .

Alıntıları Göster
    para ödeme seçeneği çıkmadı direkt saldırıyorlar,kale gibi bir yerde geldi bu başıma, bir şehirde değil

• quote:

para ödeme seçeneği çıkmadı direkt saldırıyorlar,kale gibi bir yerde geldi bu başıma, bir şehirde değil

O zaman oradan uzaklaşıp uzunca bir müddet görünme ortalarda
  • quote:

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

Tşkler Ama Üstündeki Büyüleri Heallere Gidip Yok Etmeye Çalıştım Olmadı Naptın Öyle :S

• quote:

quote:

teşekkürler cvp için.. başka bir sorum olacak : invertorydeki bazı eşyaların yanında kırmızı bir el işareti çıkıyor,o eşyaları satamıyorum, bunun için ne yapmam lazım ? görevle ilgili o yüzden satamıyorum desem aynı eşyadan 7-8 tane bile olan var
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler cvp için.. başka bir sorum olacak : invertorydeki bazı eşyaların yanında kırmızı bir el işareti çıkıyor,o eşyaları satamıyorum, bunun için ne yapmam lazım ? görevle ilgili o yüzden satamıyorum desem aynı eşyadan 7-8 tane bile olan var

O el işareti , o eşyanın çalıntı olduğunu gösterir .
    Bu tür eşyaları satabilmen için , Sun Camp , Moon Camp gibi hırsız kasabalarındaki tüccarlarla konuşman gerek .
    Sadece onlar bu eşyaları alıyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

Tşkler Ama Üstündeki Büyüleri Heallere Gidip Yok Etmeye Çalıştım Olmadı Naptın Öyle :S

rica ederim ama üstümde büyü yok ki.
    yoksa var mı ?
    olmaması lazım yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

yoksa var mı ?
    olmaması lazım yani

Sağ Köşede Kuru Kafalar Var 2 Tane Ve 2 Yeşil Bişey Daha Var Ama Onlarda Zırhını Yakan Şeyler Sanırım ?
    Kendi Resimlerine Bak Ordada Var Onlardan Bahsediyorum ,2 Tanesini Halletti Haller Ama Hala Duruyor Bazıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 25 Mart 2012; 22:03:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

yoksa var mı ?
    olmaması lazım yani

Sağ Köşede Kuru Kafalar Var 2 Tane Ve 2 Yeşil Bişey Daha Var Ama Onlarda Zırhını Yakan Şeyler Sanırım ?
    Kendi Resimlerine Bak Ordada Var Onlardan Bahsediyorum ,2 Tanesini Halletti Haller Ama Hala Duruyor Bazıları

o yeşiller 4. güç değil mi ? bir de 9. güç.
    ben öyle sanıyorum. ara sıra heal lere uğramışlığım vardır . büyü olduğunu bilmiyordum kaldırayım onları

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasılım arkadaşlar ?

Saveni Paylaşırmısın

buyrun

save

yoksa var mı ?
    olmaması lazım yani

o yeşiller 4. güç değil mi ? bir de 9. güç.
    ben öyle sanıyorum. ara sıra heal lere uğramışlığım vardır . büyü olduğunu bilmiyordum kaldırayım onları

Alıntıları Göster
    Buda benim savem.Armoru kendim yaptım 5k üstü can var.Asaya hele uniq diyebilirsiniz.
    Dead Kel dlcsi bitmiş halde o yüzden House of Valor da bıraktım sorun olmaz belki.İnceleyin derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 15 Nisan 2012; 15:46:30 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.