yaa aarkadaşlar filmin sonunda balian tekrar kuduse gidiyordu sonrasında neler oldugunu anlatan yazılar çıktı ama sinemada film bitti diye ayaga kalkan gerizekalılar yuzunden okuyamadım yaa :( sadece balianın kuduse tekrar giderek 3 yıl savastığını yazdığını gorebildim. sonrasıııı neydi??????
ondan sonra şöyle diyor:
"aradan bin yıl geçti ve Cennet Krallığı'nda halen tam bir barış hakim değil"
Ben de filmi beğendim, bence gayet başarılıydı. En azından bizi yüceltmiş olmaları hoşuma gitti.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: YaYa
fırsat ve para bulursam gidicem uzun zaman oldu troydan sonra böyle film görmeyeli
ellerine saglık...
filmde anlatılanları ben de beğendim.şu sıralarda savaş filmlerinin baydığı arkadaşlar gidebilir bu baymıyo(savaş filmi değil çünkü :))
valla zmnında müslüman orduları neymiş be, şimdiki hale bak, hep gericiler yüzünden, dünyanın en büyük gücüyken şimdi ne halde, o günah bu günah die bütün yeniliklerden uzak kalınca böle oluo tabi
bu film olmamış bence...l.o.t.r. kralın dönüşü kokuyo biraz... bi tarafta çok güçlü bir ordu diğer tarafta kalesini korumaya çalışan acizler... ama yansıtılan şeyler çok güzel...orlando nun aleykümselam dediği sahne ilginçti..
quote:
Orjinalden alıntı: HelvetiKa
quote:
Orjinalden alıntı: unforego
filmide adam kudusun senin için ne önemi var sorusuna selahaddin nothıng...
sonra tekrar dönüp everythıng dedi.. bunu yorumlayan var mı??
Selahaddin Eyyubi şöyle demek istedi: "Ben bir savaşçı olarak size karşı bir zafer kazandım. Bu benim hedefimdi. Zafer kazanmak benim hedefimdi. Zaferin arkasında ne olduğu önemli değil. Zaferin arkasındaki Kudüs bu anlamda hiçbirşey. Bu manada 'Kudüs is nothing'.
Fakat KUDÜS benim Peygamberimin (a.s.) miraca çıktığı ve benim ilk kıblem olan yer. Orası benim için herşey. Benim için kutsal bir mekan. Bu manada da 'Kudüs is everything' "
Bence böyle.... :)
bence de
filim tam anlamıyla hristiyanların propagandasını yapıyo. direk bahane bulmuşar işte 200.000 kişiydiler biz 10-15 kişi ama gene sırtımızı yere getiremediler. hebelehübele. müslümanları kötü gösterdiği kesin ben de izlerken çok sinirlenmiştim. ayrıca filimin başı falan olmamış yani güyya anlatıyo ya herkes kudüste ama bir baba oğlunu arıyor. yalan. olayların kahramanı arkadaş löökk diye giriyo filime adam ilk başta doru düzgün kılıç kullanamıyo ama alemin kralı oluyo falan. çok fason bi filimdi.
başlıyorum bakalım izleyince atarım yorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme