Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.574
Cevap
28
Favori
98.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam istediğim şey

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mount blade den beklediğim şeyi bu oyun verecek sanırım. Bekliyorum.
  • Neogaftan bilgi geldi hafif,

    -Oyun kickstarter kampanyası ile gelecek. 500.000 dolar isteyecekler ve eğer hedef ulaşırsa ismini vermek istemeyen bir Çek milyoner geri kalan parayı verecek oyuna.
    -3 bölümden oluşacak oyun, her bölüm 30 ar saat olacak.
    -Ana kahraman genç bir demirci.
    -Kıyafetler gerçekçi olacak, zırh altına giyilen kıyafetler v.b.
    -Vuruşlar gerçek zamanla hesaplanacak, birinin miğferine kılıçla vurduğumuz zaman önce miğfer emecek zararın bir kısmını, eğer yeterince kuvvetli bir darbeyse arkasından yaralayıcı hasar gelecek. Kılıç miğferden (veya başka bir engelden) sekerse ona göre yeni bir rota çizecek. Miğfer örneğinde, eğer açı izin verirse seken kılıç düşmanı omzundan yaralayabilecek.
    -Kampanya bu akşam başlayacak. Trailer ve daha çok bilgiye ulaşabileceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Neogaftan bilgi geldi hafif,

    -Oyun kickstarter kampanyası ile gelecek. 500.000 dolar isteyecekler ve eğer hedef ulaşırsa ismini vermek istemeyen bir Çek milyoner geri kalan parayı verecek oyuna.
    -3 bölümden oluşacak oyun, her bölüm 30 ar saat olacak.
    -Ana kahraman genç bir demirci.
    -Kıyafetler gerçekçi olacak, zırh altına giyilen kıyafetler v.b.
    -Vuruşlar gerçek zamanla hesaplanacak, birinin miğferine kılıçla vurduğumuz zaman önce miğfer emecek zararın bir kısmını, eğer yeterince kuvvetli bir darbeyse arkasından yaralayıcı hasar gelecek. Kılıç miğferden (veya başka bir engelden) sekerse ona göre yeni bir rota çizecek. Miğfer örneğinde, eğer açı izin verirse seken kılıç düşmanı omzundan yaralayabilecek.
    -Kampanya bu akşam başlayacak. Trailer ve daha çok bilgiye ulaşabileceğiz.

    3 Bölüm olayı canımı sıktı biraz, umarım yükleme ekranlı filan birşey değildir.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    3 bölüm olayı ne manada bilmiyoruz. thx to no publisher - game will be cut to 3 episodes with 30h of gameplay each yazmış eleman.

    Tahminim Telltale episode olayı gibi. Yani uzun süre bekletmek yerine oyunun bir kısmı çıkacak insanlar onu oynarken diğer 2 bölüm yapılacak. Aksi halde dağıtımcıdan bahsedilmezdi.
  • Şöyle bir şey geldi posta kutuma;


    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]



    Büyük açık hava savaşları ve kuşatmalar diyor, dediklerinin ne kadarını yapabilecekler göreceğiz.
    Kickstarterla ilgili bir sorun çıktı galiba, ses seda yoktu dün gece.
  • Oyun umarım gaddar olur ki özelliklerden gaddarlık hakim olacak gibi hissettirdi.
    Silahların ve zırhların gerçekçi olacağında iddialı olmaları çok güzel bişey, umarım kılıçların platemailleri kestiğini görmeyiz.
    Hikayenin değişken olması ve görevlerin birçok yoldan tamamlanabilecek olması iştahımı kabarttı.
    Kızları tahrik edebilecek olmamız ve düşmanlarımızı tehdit edebilcek olmamız heyecan verici (umarım tehdit olayı sadece düşmanlarla sınırlı kalmaz)
    Canlı dünya vaad ediyor olması hepten güzel birşey, umarım olaylar bizim çevremizde dönmeyecektir sadece.
    Zanaatkarlık'taki ufak oyunlar da oldukça merak konusu !

    Bu özelliklerden sonra bu oyun da artık takip listeme eklenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Ocak 2014; 9:58:04 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Bana biraz yüksekten atıyorlar gibi geldi ama dur bakalım, şimdiye kadar gelen görüntüler gayet güzeldi zaten, ortamın ve zamanın havasını da yakalıyorlardı. Dövüş sistemi dedikleri gibi olursa tadından yenmez zaten.

    2-3 kişi aynı anda etrafımızı sarıp saldırdığında problem yaşayacaksak olur bu iş :)

    Neredeyse 2 sene var bu arada çıkmasına...Tabi KS kampanyası başarılı olursa (para akması gerekiyor bu oyuna bence ama belli olmaz oyuncuların sağı solu)


    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

    Eklenti: Ahanda videosu geldi adam gibi. Serverlarında bir problem çıkmış, KS ondan gecikmişmiş.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ocak 2014; 11:15:21 >
  • Bu oyun M&B'i katleder
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Teoride bence de öyle ama pratikte mod desteği ve multiplayer olmadan zor bence.

    Kickstarter başladı bu arada. Çok sağlam görünüyor şu an için oyun. Ne kadar sürecek bakalım başarıya ulaşması.


    http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance


    Eklenti: Belli başlı özellikleri şu şekilde oyunun,

    -PC, Xbox One, PS4, Mac, Linux için planlanıyor. Xbox ve Ps da oyunu yayınlamak, platform sahibinin iznine baktığı için tam kesin değil diyorlar, ayrıca çıkış tarihi PC ile aynı olmayabilir.
    -2015 in son çeyreğinde PC, Max and Linux çıkacakmış.
    -Oyun 3 bölüm halinde yayınlanacak, ilk bölüm 30 saat+, toplamda ise 70 saat ve üzeri olacakmış oynama süresi.

    -Oyun dünyası tamamen gerçek olacak, yarı çıplak elfler, ejderhalar veya büyücüler yok oyunda. Orta çağ bütün ihtişimıyla karşımızda olacak. Bir nevi Braveheart oyunu olarak düşünün diyorlar. Devasa kaleler, zırhlı savaşçılar, meydan savaşları ve politika zamana uygun olacak. Disney tarzı bir havası olmayacak oyunun.
    --Hikaye 1403 Avrupasında geçiyor. Eski kralın ölmesiyle yerine geçen vârisi çok zayıf kalıyor. Bunu fırsat bilen kardeşi bir grup hırslı, güç delisi soyluyu da kendi tarafına çekerek önce kralı kaçırıyor ardından kendi ordusuyla savunmasız kalmış bu ülkeyi talan etmeye başlıyor. Bizde herşeyin ortasında kalan bir demirciyiz.
    -Skyrim in serbestliğini, Mount&Blade tarzında ve hikaye anlatım kısmı Witcher&Red Dead gibi olan bir oyun yapacağız diyorlar. ArmA ın orta çağda geçen ve cilalanmış, kullanıcı dostu versiyonu diyorlar.
    -Görevleri birden fazla çözme yolu olacakmış ve her seçenek, diyalog, atılan adımın sonucu olacakmış.
    -Özelliklerimiz ve yeteneklerimiz yaptıklarımıza göre artacak, bir nevi Skyrim gibi.
    -İstersek tam zırhlı bir savaş makinesi olarak, kaba kuvvet ile çözebileceğiz olayları. Konuşmalarda göz korkutarak yolumuzu açabileceğiz, kendine güveni tam veya kibirli,ukala hiç olmadı adil ve erdemli bir savaçı olmak elimizde.
    -İstersek gölgelerde yaşayan bir hırsız ve suikastçi olabileceğiz. Düşmanlarımızı en boş anlarında, ister uzaktan yaylarla isterse arkadan bıçakla veya boğarak gafil avlayarak indirebileceğiz.Zor durumların üstesinden kimseye görünmeden ilerleyerek gelebileceğiz ve çaldığımız önemli belgeler ile şantaj yapabileceğiz bazı kişilere.
    -Ya da herkesin sevgilisi şen şakrak bir ozan olabileceğiz. Tatlı dille yılanı deliğinden çıkarıp, yılanları birbirine düşürebileceğiz, insanları yanımızda savaşmaları için ayartabileceğiz. Kaslarımız yerine beynimizi kullanarak ilerleyeceğiz. İçki masasında herkesin dostu olup, kimse bizden şüphelenmezken tek darbede işi bitirebileceğiz.

    -RPG klişlerinden (kilerdeki 10 fareyi/örümceği kesip gelivergari) uzak duruyor oyun. Birbirinin aynı 200 zindan yerine her biri farklı ve ruha sahip mekanlar olacak. Onlarca sağdan soldan basit eşya görevi yerine daha kişilik sahibi olan görevler olacak, cinayet araştırması ve cadı olarak suçlanan birini yakılmaktan kurtarmak gibi.
    -Diyaloglar dallanıp budaklanacak ve Witcher gibi bazılarında karar vermek için az zamanımız olacak, verdiğimiz (veya veremediğimiz) her cevap olayların gidişatını değiştirecek. (bunu çok duydum açıkçası bu aralar ama hala tam olarak yapabilen olmadı) Ne diyeceğinizi 2 defa düşünün ve hızlı düşünün diyorlar.
    -Zanaat olayı düz bir liste olmaktanda, ufak mini oyunlar şeklinde olacak. Özelliklerimize ve becerimize göre silahları tamir edebileceğiz, yenilerini yapabileceğiz, simyacılığa soyunup zehir veya şifa iksirleri yapabileceğiz. Alkol damıtma, yemek yapma, yan kesicilik ve kilit açma hep minik oyunlar şeklinde olacak.

    -Bu geniş dünyayı istediğimiz gibi keşfedebileceğiz. Ana görevin yüzüne bile bakmayabiliriz, o bir kenarda bekleyecemiş bizi. Etrafı gezip rastgele gerçekleşen olaylara müdahale edebileceğiz, yan görevleri çözebileceğiz veya ava çıkabileceğiz.
    -Oyun toplamda 9 km² lik bir alana sahip yüzey olarak. Yer altına da inebileceğiz madenler, gizli yollar ve mahzenler aracılığıyla.
    -Yaşayan bir dünya olacak, herkes kendi işine bakacak. Gece uyuyacak, gündüz çalışacak ve değişen durumlara tepki verecek. Her gece gidilen bir barın barmeninin ve garsonlarının başına bir şey gelince millet oraya gidip boş boş oturmayacak, kendine yeni, bir uğraş bulacak.
    -Reputation yani şöhret sistemi eski usul olacak. Yaptıklarmızın etkileri kulaktan kulağa yayılacak. Suç işlediğimizi görenler bizi ihbar edecek(en azından deneyecek ) ve yakalnırsak suçun türüne göre ya kefalet ödeyeceğiz ya da hapse gireceğiz. İşkenceye veya meydanlarda rezil edilmeye de maruz kalabileceğiz. Çözülmeyen büyük suçlar olursa o bölgedeki insanlar huzursuz olmaya başlayacak ve ekonomiyi de etkileyecek bu. Esnaf kepenk kapatabilecek ve herkesten şüphelenmeye başlayacak insanlar.
    -Kıyafetlerimize göre de değerlendirecekler bizi, soylu bir şovalye veya pasaklı bir köylü gibi giyinirsek insanlarda ona göre davranacak bize.

    -Savaş çok gerçekçi olacak diyorlar.15. yüzyıl dövüş ve silah tekniği uzmanlarıyla çalışarak yapıyorlarmış herşeyi. Bir kaç basit numara sayesinde yapabileceğimiz hareket sayısı oldukça fazla olacakmış. Gerçek zamanlı tepki verecek hem hedefimiz hemde bizim silahımız.
    -Orta çağda olan her silah var, ufak kılıçlar en yaygın olanı ama plaka zırha karşı çok güçzüz, ezici silahlar olan çekiç ve gürzler zırhlara karşı daha iyi olsalar da savurma konusunda kılıçlara karşı bocalıyorlar. Büyük çift ellik kılıçlar çok kuvvetli ama daha ağır ve at sırtında kullanılamıyor.
    -Süper kahraman değilsiniz diyorlar, kalabalığa karşı savunmasız olacağız ve yanımızda birileri gerekecek. Özellikle büyük çapta savaşlar için, ne kadar kalabalık o kadar iyi diyorlar. İlk bölümde 2-3 tane kale savaşı olacakmış, her adımda bir tane koymak havayı bozar diyorlar.

    -Atlar ana ulaşım aracımız. Hem ulaşımda hem de savaşlarda kullanabileceğiz. Atların da kendi özel hareketleri ve manevraları olacak. 3 çeşit farklı at türü olacak (savaş atı, yolculuk atı veya ikisi bir arada) ve bunlarda bizimle birlikte seviye atlayabilecekler. Yükümüzü taşıyabilecekler ve üzerlerine zırh giydirebileceğiz 5 parça.

    -Karakterimizin statları, skilleri ve perkleri olacak ve bunlar kullanıma göre artacak(seviye atlama yok gibi) Perkleri belli güce ulaşınca kazanbileceğiz veya etraftan öğrenebileceğiz. Ayrıca açlık, uyku ve sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Bunlar düştükçe özelliklerimizde düşecek. Karakterin hayatta kalması için beslenmesi ve uyuması gerekecek düzenli olarak.
    -Üzerimize 20 parça eşya giyebileceğiz ve toplamda 4 kat üst üste giyebileceğiz. Giydiğimiz kıyafetler insanların bize olan yaklaşımını ve gizlenme kabiliyetimizi değiştirecek. Baştan aşağı zırhla kaplı olunca 1 kilometreden fark edecekler bizi.

    Şimdilik bu kadar :) Oyun çok güzel sözler vererek geliyor, çıktığında bunları başarırlarsa ortalığı yıkacak potansiyele sahip. Şu an için 22.000 sterlin toplanmış durumda, rahatça 300.000e ulaşacaklar gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ocak 2014; 14:07:19 >
  • Efsane birşeye benziyor, takip
  • Oyun gayet sağlam gözüküyor. Görüldüğü üzere oyunda buram buram gerçekçilik akıyor. Skyrim, Witcher ve Mount blade gibi oyunlardan etkileninmiş. Daha çıkmasına çok var ama umut veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 22 Ocak 2014; 13:31:41 >
  • Bi saniye bu mmo türünde değildi demi, yani hmm. Öyle olsaydı Chivalry: Medieval Warfare gibi amaa açık dünya oynanışıyla bütünleşmiş, ben öyle sanıyordum meğer değilmiş.
  • Tek kişilik bir oyun.
  • grafikler akıyor,
  • Gifler




  • Üşenmemişsin çevirmişsin neyse ki böyle bir oyun için değecek gibi görünüyor, dediğin gibi tüm bu hedeflediklerini tam anlamıyla hayata geçirebilirlerse bu türe yeni soluk getirecektir. M&B killer olabilme potansiyeline sahip görünüyor. Ama tüm bu vaadlerden beni en çok meraklandıran şu diyalogların nasıl çözüleceğidir, en uğraş gerektiren şey belki de budur hehe

    Şimdiden 42K £ elde ettiler bu da neredeyse 1/6'sı olmuş oluyor hedeflenilenin ve bu hızda giderse rahat 1 milyonu bulur. Bu arada yorumlardan bir eleman ulaşılan rakkam a ulaştıkları taktirde Zdenek Bakala sahip olacaklarını söylemiş, zengin yardım sever bu zat-ı muhterem olsa gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Ocak 2014; 15:57:55 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Ben de en çok mod desteği verip vermeyeceklerini merak ediyorum. Çılgın çalışmalar çıkar ortaya öyle bir şey olursa.
    Seçenek konusunu bilemiyorum ama dil ve yazım konusunda güvenim tam elemanlara. Mafia nın ekibi sonuçta.

    Firma iş adamını ismini açıklamadı ama büyük olasıkla Zdenek dediğin gibi, herkes o yönde tahmin yürütüyor.

    archVillain in ilk koyduğu gif teki sahne hoşuma gitti. Bizim eleman önce eğilerek kaçıyor hamledeni ardından alıyor kelleyi, sonrasında diğer elemanın kılıcına vurması da çok hoş. Bu arada umarım daha kanlı olur savaşlar, o hamle sonrası etrafta yuvarlanan bir kelle görmek ister deli gönül.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ocak 2014; 16:09:48 >
  • Mod konusunda bir açıklamaları yok sanırım değil mi ?

    Bu arada gözümü baron sınıfına kestirdim alfa üyelik hep ilgimi çekmiştir, destek olursam bu gruba dahil olurum 40$

    Sen düşünüyor musun ?

    vee 50K £...

    edit: kelleye tekme atıp uçurma özlemi. Bkn: Blood



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Ocak 2014; 16:20:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.