Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
29
Favori
99.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kingdom Come'ın Konsol Sürümleri Onaylandı

    Kingdom Come: Deliverance ilk olarak PC için duyurulmuştu. Geliştiriciler oyunu yeni nesil konsollara geliştirmeyi istediklerini söyleseler de henüz resmi bir duyuru yapılmamıştı. Sonunda konsol sürümleri de resmiyet kazandı.

    Geliştirici Warhorse'un açıklamalarına göre Microsoft ve Sony oyunun projesini onayladılar ve geliştirici kitlerini yolladılar. Böylece oyunun konsol sürümlerinin geliştirilmesine başlandı. Yine de oyunun konsol sürümlerinin PC ile aynı anda çıkması konusunda garanti vermediklerini de belirtelim.

    Kingdom Come: Deliverance'ın Dark Souls kadar olmasa da zor bir oyun olacağını söyleyen geliştiriciler, ayrıca oyunun dünyasının The Elder Scrolls: Oblivion'unki kadar büyük olacağını belirtiyorlar. Bu iyi bir haber diyebiliriz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Comein_Konsol_Surumleri_Onaylandi-49669.htm




  • son 45 saat kala soldier pakedini almış bulunuyorum, hardcore bir rpg olcak olsa daha yükseği hedeflerdim ama asker olmak yeterince kafi

    Oblivion kadar büyük nasıl olacak kıyaslamayı kendi bloglarında yapmışlardı 9km2 diye...
  • Uzun oynanış videosu.

  • Türkçe'ye çevirebilecek olan var mı?
  • Müthiş görünüyor yav, acaba mevsimler olacak mı? O dünyanın değişimini görmek isterdim sanırım.. Birde türkçe dil seçeneği olursa oh tadından yenmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 19 Şubat 2014; 20:03:13 >
  • son 13 saat ve 1 milyonu aşmış haldeler, yeni 1200'lük hedef daha iyi aktörlerin kiralanacağı imiş. Son saatler hararetli olur genelde geçer mi 1200 £'u dersiniz ?
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra biraz zor bence ama belli de olmaz. Son dakikada karar veren çok çıkıyor.
  • Kingdom Come'un Kickstarter'ı Sona Erdi

    Bağımsız oyun geliştiricileri tarafından son dönemde duyduğumuz en önemli projelerden Kingdom Come: Deliverance'ın Kickstarter dönemi başlatılmıştı. 300.000 sterlinlik hedef ile yola çıkan Warhorse Studios'un süresi gün itibariyle sona erdi. Oyun, Kickstarter'daki bağış döneminden alnının akıyla çıktı.

    Kingdom Come: Deliverance, 35.384 bağışçının desteğiyle 1.1 milyon sterlin topladı. Yani artık oyunun piyasaya çıkması için tek gereken şey vakit. Bölümlere parçalanarak sunulacak olan Kingdom Come'un ilk bölümü için 2015 sonu gösteriliyordu.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Comeun_Kickstarteri_Sona_Erdi-49752.htm




  • Oyun süresi: 30saat (Act 1), 70+saat (all 3 acts)

    Linux'a ve Mac'a destek var PS4 ve Xbox'ada öyle.

    Biglsiayara 2015'te gelecek.
  • Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next-Gen Mount and Blade ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwdark

    Next-Gen Mount and Blade ?

    Yes.
  • Abi çok iyi yaa
  • Kickstarter'dan projeyi destekleyip de aşağıdaki gibi bir mail alan oldu mu? Ödemenin çekilemediğini yazmışlar ama kredi kartı hesap özetlerime baktığımda zaten projeyi desteklediğim gün olan 20 Şubat'ta Kickstarter'dan ödemenin çekildiğini görebiliyorum. Tuhaf bir durum.

    "Hello,

    let me thank you for your kind support of our game Kingdom Come: Deliverance on Kickstarter! It is great to see that our dream project appels to more then 35 thousands people, who decided to join our crowfunding campaign.

    Unfortunately Kickstarter was not able to collect payment through your credit card. Because the Kickstarter campaign is over, we would like to offer you another way how to support Kingdom Come: Deliverance – throught our own crowdfunding platform athttp://pledge.kingdomcomerpg.com/

    We are looking forward to welcome you in our backers community!

    Thank you!

    Jiří Rýdl
    Warhorse Studios
    www.warhorsestudios.cz"




  • Oynarım ben bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel gözüküyor, keşke çıkış tarihini biraz geri alabilseler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim hastası biri olarak oyuna bayıldım.Hele atmosferi muhteşem gözüküyor.Özellikle kale savaşları falan ne kadar mükemmel.Hemen çıksınnn
  • Mount Blade in yaptığı özgün atılım bu tür oyunların çıkmasına vesile oldu ama aynısını MB serisi bi türlü yapamadı. Warband çok iyi bir oyun ama zamanı geçti artık ve Bannerlordun da görüntülerine baktığımız zaman Warband ın üstüne gafiksel açıdan bi şeyler katmış gözükmüyor. Herşey grafik değildir tabiki ama 2014 yılına girmişiz piyasada bağımsız geliştirirciler için çok ucuz motorlar var Cryengine ve Unreal gibi . Umarım bu oyun birilerinin gözünü açmasına yardımcı olur zira Warbandın sunucularına baktığım zaman eskisine göre çok fazla düşüş var . MB serisinin bir artısı da mod desteğidir bu oyun da olacakmı ? Mod desteği olan oyunların ne kadar uzun zaman lar oynandığını biliyoruz .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.