Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (38. sayfa)
-
-
35. saatten merhaba belkide oyuna kendimi veremediğim için ben suçluyum ama denedim yav ben basit bir oyuncuyum kırmızı görevlere giderim vay be ne hikayeymiş der siler geçerim ağa bu oyun neyi amaçlıyo büyün yan görevleri yap iyice geliş bak burası gerçek hayat gibi herkesten tek yersin hepsine alıştık iyi kötü kendimizi geliştirdik üstümüzü başımızı donandık düşmanların staminası hiç bitmiyo benim adam iki kılıç sallamada nefefs nefese kalıyor saat 7 den beri aynı yerdeyim muharebeye girdik değirmene gidiyoz uldiriç falan var saat 10 oldu 3 saattir geçemedim zorluk ayarı da yok 10 defadır tekrarlıyorum kolaylaştır geçeyim neyi amaçlıyon yani kim oynasın senin oyununu hayır savunma saldırı kombolarını da yapıyom düşmana hiçbir şey olmuyo ben savunma yaparken bile ölüyorum hemen nefes nefese kalıyo benim adamların arkasına saklanıyom bölümü geçeyim diye onlar ölünce yine ben ölüyom tepede 2 düşman var tüfek mi sıkıyor arbalet mi belli değil acayip tilt etti nolcak şimdi ilk save m e dönüp youtube dan güçlenme videoları izleyip öyle oynayacam he bilmiyom abi acayip tilt etti beni dürün bükün oyununuzu...
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
Biraz uğraşmak gerekiyor orda. Bende zorlandım. Geçiliyor ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun dövüş sistemi gördüğüm en çöp oyun,arkadan yaklaşıyom vuruyom tekte ölmüyor. Kafasına kılıçla vuruyorum yine ölmüyor. 2 kılıç sallıyom adam nefes nefese kalıyor. Verdiğim paraya yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ TRANCER -
Oyun emek istiyor ne kadar taktik yapsan da antrenman yapıp dövüşmediysen özelliklerini güçlendirmediysen maalesef ilerlemiyorsun. Oyun yavaş ilerleyen ve yavaş yavaş güçlenme hissi sana verip yaşatıyor. Asıl çok güçlendikten sonra heyecanını yitiriyor. Aynı görevi sürekli yapmaya çalışmak seni güçlendirmiyor. Çünkü bir yerde takılıp baştan başlıyorsun orda kazandıklarında tekrar başa atıyor. O yüzden en güzeli eğitim kampında antrenman yapmak gerekiyor
_____________________________ xbox: CounTRy678
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt