Şimdi Ara

King Turk Mu 97D Ex:9999 Drop %100 Hiçbir Hack İşlemiyor Süper Türk Serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : King Turk
    Versiyon : 97D Hiçbir Hack İşlemiyor :)
    Server Kapasitesi : 200
    Dedicated : Değil
    Up Time : Sabah 7:30 ..Kapanış:21:30
    Site:kingturkmu.sytes.net

...:::Özellikler:::..

Exp:9999x
    Drop : %100
    BB : Açık
    Mobs HP : %100
    Reset Level :350
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 5
    ...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %90
    Soul + luck : %80
    Life : %80

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : %50 || + luck : %90
    +11 : %45 || + luck : %80
    +12 : %40 || + luck : %75
    +13 : %35 || + luck : %70

...:::Event:::..

Blood Castle : her 2 Saat
    Devil Square : Her 3 Saat
    Happy Hour : Her 2 Saat
    Pk Event : 18-20 Arası veya 8-15:00

...:::Admin & GM:::..

Admin : KingTurk&KaRaDuMaN

Forum:Www.FrmDestek.CoM

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.filefront.com/Psychic+Doom+97D+High+Expexe/;4851658;/fileinfo.html

Patch :http://kingturkmu.sytes.net/Mu-KingTurk.rar

Herkesi Bekliyoruz Başarılar. Forum:Www.FrmDestek.CoM
    Açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturks11 -- 3 Ağustos 2009; 15:19:46 >

• max level kaç?

reset ödülleri varmı?

dükkanlar nasıl?
  • Hayırlı oLsun..Uzun omurler.
  • HayırLı oLsun.
  • kapaLı ...
  • exp max fln değil be

edit: ayarlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 22 Temmuz 2009; 19:29:34 >
  • Bana kalirsa bole basit serverlar acmayalim 1.2d olsun 1.5x olsun 97d olsun eger serverimizin grobal olmasını istiyorsaniz en fazla exp yi 80x 100x yapıp en fazlada 10 yada 15 res atılabilcek bi server kurun eger server kaliciysa idaa ediyorum ki her ay duzenli 200 250 playerinz olur amacım sizi elestirmek degil 1 gunde acilip 3 gunde kapanan serverlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezahacker

Bana kalirsa bole basit serverlar acmayalim 1.2d olsun 1.5x olsun 97d olsun eger serverimizin grobal olmasını istiyorsaniz en fazla exp yi 80x 100x yapıp en fazlada 10 yada 15 res atılabilcek bi server kurun eger server kaliciysa idaa ediyorum ki her ay duzenli 200 250 playerinz olur amacım sizi elestirmek degil 1 gunde acilip 3 gunde kapanan serverlara

aslında herkez böyle bir server söylüyor. ama aslında bahsettiğin server bu forumda var.

maximum 5 res atılan. her reste point silinip +600 gelen, season 2 full , exp 25x drop 30x ve kalıcı.

ama nedense sadece ortalama 20 online oyuncusu var.

eğer siz böyle serverda oynayacaksanız. forumdan araştırıp istediğiniz o serverı bulabilirsiniz.
  • suanda yaz seasondayız cogu mucu oynamıyo benim dicem boyle bi ozellikte server acilamilirse epx 100 max reset 10 season 2 veya season 4 (full surumden bahsediyorum cunku season 4 wingse sahip pek cok server var) reset atilinca 400 point gelen ve kaliciligi garantilenmis jewel saticida da satilmayan ama bol miktarda dusebilen dropu baya yuksek olan yani ben zor yaptim diye shoplardaki her seyi kıstlamayan ve kuracagi serverin tam anlamıyla butun eventlerini atkif eden server varsa bundan 1 yıl once kapanmıs bi serverin adinı koayarsak (THE GAME ) ismi serverdanda ben asil serverin forumuna acilan serveri iletirm ve grobal olarak brazlyalisi poland turkiye yunanistan dubai vb ulkelerden yaklasik 200 300 player bulurum + reklam yaparsak daha fazla gelir biz turkler kolay serverlara alismisiz ama yabancılarin aradigi servar bunlar hic pravite servarda oynayıpta bole servarlarda oynayanlar zevk alamıyor eger bunu dusunen varsa player konusunda hic dert etmeme garantisini veriyorum
  • server uçtu arkadaş
  • Serverda 1.nesil kanatlar ve box +3 e kadar satıcıda var serverda capote,mupie veya dupe benzeri hiçbir hack çalışmıyor server açık belki arada gidebilir çünkü ben bilgisayarı açık bırakıp işe gidiyorum kusura bakmayın ama server eğlenceli bence herkes gelsin yine de eğleneriz eventlar vs. de yapılacak ayrıca reset ödülleride bol
    KingTurk Reset OduLLeRi

1=60 Reset Atana +11 Ref+Dsr+DD Set

2=80 Reset Atana +11 FuLL Set+Ref Ring

3=90 Reset Atana +13 FuLL Set+Full Wing +Full Ring

4=100 Reset Atana GmLik ILK 1 KISIYE....

başarılar dilerim arkadaşlar.
  • Site Kapalı ßilgi Alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: мéят `

Site Kapalı ßilgi Alabilirmiyim?

yine uçtu ya kapanmış server admin açıcak sanırım
  • hoca aç hadi serverı ya
  • çoktan kapanmış :D
  • Oyun düzenlenmişdi şimdi online Herkese bekliyoruz
  • Oyunumuz Fıstık gibi oldu
  • 2 tane uyelik aldım ama giremiyorum

15 yas zart zurt boyle bi hata veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokakprensi

2 tane uyelik aldım ama giremiyorum

15 yas zart zurt boyle bi hata veriyo

Bunun İçin Personel Koda;
    123456789123 Yazacaksın Aksi Takdirde Hata Verir.
  • eyw deniym
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.