Şimdi Ara

King's Bounty: Crossworlds

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu seriyi ilk defa görüyorum.Sıkı bir heroes 3 hayranı olarak görseller beni cezbetti .Bilgisi olan eski serilerini oynamış olanlar bilgi verirse sevinirim.Steamde 19 dolarda satışta şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 17 Eylül 2010; 13:27:11 >

Oyunu da, ilk ekini de bitirdim.

Sıkı bir Heroes cu olarak derim ki, bu oyun Heroes'e 5 basar. Çok zevkli, saatleri bir anda tüketen bir oyun. Atmosferi, karakterleri ve grafikleri çok hoş.

Ben de 2 güne indirip başlayacağım.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • Fanatik bir Heroes hayrani olarak diyorum ki King's Bounty ile Heroes tarih olmustur. Kral oldu, yasasin yeni kral

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Fanatik bir Heroes hayrani olarak diyorum ki King's Bounty ile Heroes tarih olmustur. Kral oldu, yasasin yeni kral

İngilizce bilmeyenler için hala kral heroes . oyunun heryerinde npc lerle konuşma var.Heroes öylemi ya. Alayının köküne kibrit suyu

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Fanatik bir Heroes hayrani olarak diyorum ki King's Bounty ile Heroes tarih olmustur. Kral oldu, yasasin yeni kral

İngilizce bilmeyenler için hala kral heroes . oyunun heryerinde npc lerle konuşma var.Heroes öylemi ya. Alayının köküne kibrit suyu

Hocam yalnız bir kişinin oyunu oynayabilmesi için o konuşmaları %100 anlaması gerekmiyor.

Konuşmalarda, senden istediği görevin hikayesini anlatıyor, sonra da görev istiyor. E istediği görev zaten, quest bölümüne geçiyor direk, resmiyle şuyuyula buyuyla. Kaldı ki, görevde, %99 bir elemanın adı geçer, gidip o elemanı biçersin, görev biter. Yani bir numarası yok..

Kral oyun
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    17 yıl önce açıldı
    Path of Exile 1 Divine Satış
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görseller benımde hosuma gitti
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.