Şimdi Ara

King Of The Road oyundan atma sorunu???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bilgisayarımda oynuyordum rahatlıkla fakat geçen sene yeni pc topladım bi türlü girmiyor.Yükleniyor tam tır görünüyor ki oyundan atıyor.sanırım sistem hızlı olduğu için böyle oluyor.Eskiden p3 vardı 256 ram şimdi ise 2 gb ram var.crackle falanda alakası yok sanırım çünkü oyuna girer girmez atıyor.Cm 01-02'ide oynamıyordu sanal bellek ayarlarını düşürdüm oynamaya başladı ama bunu bi türlü halledemedim.
    YARDIM DH

• Güncel..
  • Cpu throtle progamlarıyla cpu saat hızını düşürürsen açılabilir. Uymululuğu da dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Cpu throtle progamlarıyla cpu saat hızını düşürürsen açılabilir. Uymululuğu da dene...

Teşekkürler..
    Bilgisayara herhangi bir zararı olurmu programın
    veya
    Hız'dan düşürürmü?
  • Valla bir benzeri sorun da bende var. Açılıyor. 1-2 dakika sonra kapanıveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caηея

quote:

Cpu throtle progamlarıyla cpu saat hızını düşürürsen açılabilir. Uymululuğu da dene...

Teşekkürler..
    veya
    Hız'dan düşürürmü?

kardeş sorunu çözebildinmi, aynı sorun bende de var.aynı günün sabahında oynayabilirken öğleden sonra bu sorun başladı.yardımını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: laedria

quote:

Orijinalden alıntı: Caηея

quote:

Teşekkürler..
    veya
    Hız'dan düşürürmü?

kardeş sorunu çözebildinmi, aynı sorun bende de var.aynı günün sabahında oynayabilirken öğleden sonra bu sorun başladı.yardımını bekliyorum...

throttle programını da kullandım. hızı oyunu oynanmayacak kadar düşürürsem oyundan atmıyor, tabi oyunda oynanmıyor o haliyle:)) başka bir çözüm yolu bilen varmı??oynamak istiyorum artık bu oyunu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.