Şimdi Ara

King Of The Road oynayan var mı???? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
55.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu çalıştıramayanaların çoğunluğunun sorunu

your computer is not have graphic accelerator

buda şu demek

oyun ekran kartınıza göre çok basit grafikleri çok yavaş kalıyor demek

bende de İ7 işlemcili 1gb 512 bit ati ekran kartı var win7 yüklü ama çalışmıyor

babamın dual core işlemcili 256 mb ekran kartlı win 7 yüklü makinesinde çalışıyor

sorun bizim ekran kartlarımızın çok gelişmiş olması...
  • şu arkada çalan müzikleri biliyorsanız yazın, çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizli_uye

şu arkada çalan müzikleri biliyorsanız yazın, çok makbule geçer

Wikipedia :

Hard Truck 2: King of the Road is the European version of Hard Truck 2. It was released in various European countries by JoWooD Entertainment on June 7, 2002.[1]
    The game featured soundtrack by heavy metal band Aria. It also had violence and tense action to be "the King of the Road".

Soundtrack heavy metal grubu Aria tarafından hazırlamış. King of the road soundtrack diye aratırsan mutlaka bulursun dostum

Bu arada oyun cdsinde müzikler var mp3 formatında

• oynamam mi kardes ya efsanedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta Scania ya da Daf ile Windcliff tırmanmanın tadını hala hiç bir oyunda alamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Usta Scania ya da Daf ile Windcliff tırmanmanın tadını hala hiç bir oyunda alamadım ben.

yapma bunu yapmaa
  • Ne oyundu be...Bütün mahalle oynardık,herkes bilgi paylaşımında bulunurdu oyun ile ilgili Şimdi bi ETS2'nin grafiklere bakıyorum birde KOTR'un "Nerden nereyee" dedim.
  • 80'lerin gençliği burada toplanmış ağlıcam galiba abi half-life'ı counter'ı ilk oynayan nesiliz ötesi yok
  • your computer is not have graphic accelerator hatası alıyorum yok mu bunun çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

your computer is not have graphic accelerator hatası alıyorum yok mu bunun çözümü?

oyunu çalıştıramayanaların çoğunluğunun sorunu

buda şu demek

babamın dual core işlemcili 256 mb ekran kartlı win 7 yüklü makinesinde çalışıyor

• oyun kurulu şu anda bende ve oyunyorum... yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar o hatayı ben pc'yi LED TV'ye bağladığımda alıyorum onun dışında "kare" olan monitörde bir sorun yaşamadım. muhtemelen ekran formatından kaynaklanan bişey. 2002 de 16:9 monitöör olmadığı için sanırım... ana menümde kıpkırmızı tabikiii ama hiç bir kamyon oyunu bunun kadar tat vermedi sanırım da vermeyecek..

Not: Bi de bu hard truck serisinin sadece yarış yapılabilen (mal taşınmıyordu) oyunu vardı bilen varsa bi link falan atsın ne olur ya kaç aydır arıyorum fıtık oldum yeminle (ilk oyundu yanlış hatırlamıyosm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboist1907 -- 17 Nisan 2013; 16:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist1907

oyun kurulu şu anda bende ve oyunyorum... yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar o hatayı ben pc'yi LED TV'ye bağladığımda alıyorum onun dışında "kare" olan monitörde bir sorun yaşamadım. muhtemelen ekran formatından kaynaklanan bişey. 2002 de 16:9 monitöör olmadığı için sanırım... ana menümde kıpkırmızı tabikiii ama hiç bir kamyon oyunu bunun kadar tat vermedi sanırım da vermeyecek..

Not: Bi de bu hard truck serisinin sadece yarış yapılabilen (mal taşınmıyordu) oyunu vardı bilen varsa bi link falan atsın ne olur ya kaç aydır arıyorum fıtık oldum yeminle (ilk oyundu yanlış hatırlamıyosm)

hocam makinenizin özelliklerini yazarmısınız

ona göre bir bir teorim olucak kendi makinemle ilgili :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elalembialem_

quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

your computer is not have graphic accelerator hatası alıyorum yok mu bunun çözümü?

oyunu çalıştıramayanaların çoğunluğunun sorunu

buda şu demek

Bu yaklaşım doğru gibi, ATI ve INTEL ekran kartlı Acer 3820TG de ATI hata veriyor ama intelde açıyorum da renkler sapıtıyor, onu da çözersem uu yee :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin_06

Evet arkadaslar Windows 7 konusunda Derdinizi Hafifletmeye geldım simdi oyunun acılma konusunda iso seklınde ındırıyosanız oyunu demon toolsla iso yu yuklemenız lazım yane anlatmak ıstedıgım su cd takılı vazıyette olacak yyoksa tam oyuna gırerken atar Renk bozukluguna geleyım renk bozuklugun windows 7 nın kendi özelliği renk çözünürlürğünü yüksek tutmak için böyle birsey yapmıslar bunu çözmek için ise görev yöneticisini açıp işlemlerden explorer.exe yi sonlandırıyoruz ve masaüstü kayboluyor uygulamara gelip yeni görevden kingoftheroad.exe yi acıyoruz oyunumuz acılıyor renk bozuklugu gıdıyor
    Evet gelelim bnm sorunumu Bende hersey Normal Nalet olacasıca Num<+> Num<-> yok bnm klavyede tusları degıstırıyorum işlemiyor bi çözümü olan varsa Yazabilir...

Arkadaşın dediği tam olarak olmasa da işe yaradı. kingoftheroad.exe bulunamıyor ama oyuna tıklayıp açılırken explorer exeyi kapatınca iş çözülüyor. kontrol sorunu için de oyunu başlatmadan kontrolleri değiştirin.

• Flood oldu düzenlemeye üşendiğimden, şu harita işe yararhttp://media.moddb.com/images/articles/1/83/82609/auto/tpmap.gif ben gazlıyorum :D
  • 2 senede bi düzenli olarak bitirdiğim oyun.. Tabi ki şu andaki bilgisayarım çalıştırmadığı için evdeki eski bilgisayar ile oynuyorum. Gelmiş geçmiş en iyi tır oyunu..
  • hort olucak ama "your computer does not have graphic accelerator" sorununu çözen var mı internette baktım ama çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih.akkas85

hort olucak ama "your computer does not have graphic accelerator" sorununu çözen var mı internette baktım ama çözüm bulamadım.

Çözüm Windows XP kurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: melih.akkas85

hort olucak ama "your computer does not have graphic accelerator" sorununu çözen var mı internette baktım ama çözüm bulamadım.

Çözüm Windows XP kurmak.

kesin çözüm mü hocam denediniz mi acaba ?
  • Arkadaşlar ben bu oyuna 2 gündür merak saldım bilgisayrımda hala dosyası var fakat açınca cd istiyor napmam lazım ? veya yeni indirebileceğim bir yer var mı? İndirdim bi kaç yerden nrg dosyası var rar da onu da açmayı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.