Şimdi Ara

King Of The Road oynayan var mı???? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
55.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offf niye hatırlattınız şimdi.. yükleyip oynamak lazım nostalji için:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Bende yüklendikten sonra açılmıyor.

Aynen.Kurulumda sorun yok fakat girerken hata veriyor.

Aynen. Bir çözümü olmalı
  • Oyunu indiremeyenler yada cd markette bulamayanlar için link verebilirim.Dün indirdim bende eskiden oynardım.PM Pls

• Ya millet bide polis yakalıo adam 60k para alıo neden? bilen varsa yazsın
  • Pause\Break tuşuna basıp slallcheats yaz sonra slfillup yazıp backspaceye bas
  • Kamyon mu trailer mi?(ben hep bmw m5 kullandım adam kiraladım )
  • YA acceleration hatasi weryor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

Kısa yol tuşunu bilen yokmu arkadaşlar ya Çok lazım oluyor...

hocam bu oyunu cok severim ben de, 2004ten beri oynuyorum hala ilk gün ki heyecan ile :)

sizin dediğiniz oyun acilirken, hani yagmur, trafik vs seviye seçiyorduk ya orada iki secenek var, arcade miydi neydi.. tam hatirlamiyorum ama benzer bişeydi. onlardan birisini secersen aracı benzinlikten gecirince depo doluyordu, tamirden gecirince tamir oluyordu. diğer ayarda ise içine girip tam durup + tusuna basmamız gerekiyordu

ps: oyunu oynamayali en az 10 ay olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepinsky -- 24 Nisan 2010; 23:08:22 >

• King of... Yılların ve yolların oyunu..

2003 ten beri zaman zaman yükleyip oynamışımdır bunu. Ne careerler yapmıştım, geçen yine aklıma geldi ve oynayasım geldi. CD min kalıbını ISO olarak PC ye aldım ve yükledim.

O da nesi: Your computer does not have graphic accelerator. Hadi oradan Senin gibi 20 oyunu tavla niyetine açar benim güzelim 9800 GT im. GTA 4 ü işliyor çatır çatır seni mi açamayacak derken sorunun uyumlulukla olduğunu anladım. Özellikle de Direct X. Win 7 64 bit kullanıyorum ve bu hatadan kurtulamadım, yabancı forumlar Jowood un sitesi dahil her yeri araştırdım, yok abi bulamadım.

Arkadaşımın 32 bit Win 7 yüklü dizüstüsüne kurdum, açtım ekran bi kaç gelgit yaptı, oyunun ana menüsü garip renklere bezenmiş bir şekilde açıldı. Bakalım dedim oyunu açacak mı, yeni bir oyun açtım, evet, açtı renk bozukluğu olmadan. Fakat virajları falan dönerken yeni görünün yerlerde pırpırlama yapıyor.

Demem o ki oyun eski, 32 bit XP de kursam 1680x1050 çözünürlüğü görür mi bilmem. Malum 2002 de 16:9 diye bir şey yoktu.

Win 7 yüklemeden önce kullandığım emekli orjinal emektar Win XP Home kurulu HDD yi hazırda bıraktım. Evet evet, silmeden, bunu yapmamın sebebi, uyum sorunu olan önemli bir durumda şıp diye HDD yi takıp XP den devam edebilmek tabiki.

Şimdi inat değil mi oyunu 32-bit XP Home Edition a kuracağım. Sonucu buraya yazarım.

Win 7 yi çok sevdim, seviyorum her işi görüyor, çok işi görüyor ama XP yine XP abicim.

Ne RTS ler çıktı, Red Alert 2 yine Red Alert 2 olduğu gibi......

• arkadaşlar win 7 konusunda destek vericek kimse yokmu acaba bu oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanalbuz

Pause\Break tuşuna basıp slallcheats yaz sonra slfillup yazıp backspaceye bas

dostum benim laptop ta pause/break tuşu yok! ben nasıl hileleri yazacağım? Pause u başka bir tuşa alabilirmiyim? yardım edersen sevnrm

msn adresimi verym eğer çözüm bulursan bana ordan mail atablrsn ihsan_nizam@hotmail.com

• Evet arkadaslar Windows 7 konusunda Derdinizi Hafifletmeye geldım simdi oyunun acılma konusunda iso seklınde ındırıyosanız oyunu demon toolsla iso yu yuklemenız lazım yane anlatmak ıstedıgım su cd takılı vazıyette olacak yyoksa tam oyuna gırerken atar Renk bozukluguna geleyım renk bozuklugun windows 7 nın kendi özelliği renk çözünürlürğünü yüksek tutmak için böyle birsey yapmıslar bunu çözmek için ise görev yöneticisini açıp işlemlerden explorer.exe yi sonlandırıyoruz ve masaüstü kayboluyor uygulamara gelip yeni görevden kingoftheroad.exe yi acıyoruz oyunumuz acılıyor renk bozuklugu gıdıyor
    Evet gelelim bnm sorunumu Bende hersey Normal Nalet olacasıca Num<+> Num<-> yok bnm klavyede tusları degıstırıyorum işlemiyor bi çözümü olan varsa Yazabilir...
  • Unutmadan masaüstünü geri getirmek isteyenler için ise Oyun açıkken değil tabiyli :) uygulamalar yeni görev explorer.exe enter
  • Ben bu oyunun müptelasıyım. Arkadaşlar ne hard truck, ne hard truck türü hiç bir oyun king of the road ı yakalayamadı. Geliştirilmemesi ne kadar yazık.. Yolların kralına bu yapılmamalıydı. Asla unutulacak bir oyun değildir. Seneler geçti ama hala oynanan ve hafızalarda yer edinen bir oyun olması ne kadar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin_06

Evet arkadaslar Windows 7 konusunda Derdinizi Hafifletmeye geldım simdi oyunun acılma konusunda iso seklınde ındırıyosanız oyunu demon toolsla iso yu yuklemenız lazım yane anlatmak ıstedıgım su cd takılı vazıyette olacak yyoksa tam oyuna gırerken atar Renk bozukluguna geleyım renk bozuklugun windows 7 nın kendi özelliği renk çözünürlürğünü yüksek tutmak için böyle birsey yapmıslar bunu çözmek için ise görev yöneticisini açıp işlemlerden explorer.exe yi sonlandırıyoruz ve masaüstü kayboluyor uygulamara gelip yeni görevden kingoftheroad.exe yi acıyoruz oyunumuz acılıyor renk bozuklugu gıdıyor
    Evet gelelim bnm sorunumu Bende hersey Normal Nalet olacasıca Num<+> Num<-> yok bnm klavyede tusları degıstırıyorum işlemiyor bi çözümü olan varsa Yazabilir...

controllers dan num+ - tuşlarını başka bir tuşa ata

• Windows 7 X64'de çalıştırabilmiş olan var mı?
  • windows7 ultimate kullanıyorum.oyun çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 30 Ocak 2012; 1:16:28 >
  • "your computer is not have graphic accelerator" hatasına çözüm bulabilen var mı? "Win 7 Ultimate"
  • arkadaşlar benim laptobumda + - tuşları yok yani benzin felen alamıyorum çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Optimus-

arkadaşlar benim laptobumda + - tuşları yok yani benzin felen alamıyorum çözümü var mı ?

kontrol ayarları var ilk menüde ordan değiştirebilirsin.
    slallcheats yazarsan benzin bitmiyordu sanırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.