Şimdi Ara

King Of The Road oynayan var mı???? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
55.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu nerden temin edebilirim yada netten hangi siteden indirebilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar bu oyunu nerden temin edebilirim yada netten hangi siteden indirebilirim....
    http://www.oyunoyun.info/bedava-oyun-king-of-the-road-istek-uzerine-rip-full-indir-oyna burdan indirebilirsiniz isteyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.K D®!FT K!NG

http://www.oyunoyun.info/bedava-oyun-king-of-the-road-istek-uzerine-rip-full-indir-oyna burdan indirebilirsiniz isteyenler

Alıntıları Göster
    İntel ekran kartımla rahatlıkla xp'de oynuyorum. Yanlız sp2 yükleyince 'effect' ayarını yarıdan bir birim yukarı alsam görüntü bozuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

İntel ekran kartımla rahatlıkla xp'de oynuyorum. Yanlız sp2 yükleyince 'effect' ayarını yarıdan bir birim yukarı alsam görüntü bozuluyor.

Alıntıları Göster
    pek severim kendisini hard truck da güzeldir ama bunda otomobil de kullanabiliyoruz daha hoş oluyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

pek severim kendisini hard truck da güzeldir ama bunda otomobil de kullanabiliyoruz daha hoş oluyo..

Alıntıları Göster
    m5 i hiç kontrol edemiyorum ama. Ucuz ama maliyetli. Tamir masrafları yüzünden batıyorum hep.

Tavsiyem iyice güçlenene kadar TIR kullanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

m5 i hiç kontrol edemiyorum ama. Ucuz ama maliyetli. Tamir masrafları yüzünden batıyorum hep.

Tavsiyem iyice güçlenene kadar TIR kullanmak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende koyu hastalarındanım bu oyunun.benim şirkette şu anda 16 tane daf var .şirket logosu olarakta gülü kullanıorum.direksiyonu olan varsa manuele ayarlasın bence çok zewkli oluyo valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travego_18

arkadaşlar bende koyu hastalarındanım bu oyunun.benim şirkette şu anda 16 tane daf var .şirket logosu olarakta gülü kullanıorum.direksiyonu olan varsa manuele ayarlasın bence çok zewkli oluyo valla.

Alıntıları Göster
    Hard truck 2 sarmasada bu oyun sardı valla neden bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Hard truck 2 sarmasada bu oyun sardı valla neden bilmem

Alıntıları Göster
    ya ben de oyunu kuzenimden yükledim ama cd yi kopyalamadım. cd yok. cd olmadan oynayamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaa

ya ben de oyunu kuzenimden yükledim ama cd yi kopyalamadım. cd yok. cd olmadan oynayamam mı?

Alıntıları Göster
    oyunun bi aralar hastasıydım direksiyonla gerçekten çok güzel oluyor oyun, şimdi tekrar aklıma getirdiniz en kısa sürede bulup tekrar oynamaya başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu89

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar en yakın zamanda hard truck haulin link koyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu89

arkadaslar en yakın zamanda hard truck haulin link koyacağım

Alıntıları Göster
    oyun cok guzel.ama cd hemen bozuluyordu 3mılyon doları gectımtım sılındı cd kabul etmıyor.kısa yollar felan muzıklerıde guzel.
    ama hard truck gercek yollar gıbı sehırlerı bıle aynı duzende
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSuR YuReK

oyun cok guzel.ama cd hemen bozuluyordu 3mılyon doları gectımtım sılındı cd kabul etmıyor.kısa yollar felan muzıklerıde guzel.
    ama hard truck gercek yollar gıbı sehırlerı bıle aynı duzende

Alıntıları Göster
    yaf buda oyun da neden bu oyunun yaması patch felan yok keşke türkçe yama gibi yaması olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross_Hamit

yaf buda oyun da neden bu oyunun yaması patch felan yok keşke türkçe yama gibi yaması olsa

Alıntıları Göster
    Slm KİNG OF THE ROAD çok güzel bir tır oyunu bence bir ara oynardım.

CABELAS 4x4 OFF ROAD ADVENTURE 3 te çok güzel.

İkisi de çok iyi oyunlardır.

Herkeze selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross_Hamit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

oyunu kurduğunuz dizinde mess die bi dosya war oradan türkçeleştirebilirsiniz isterseniz.

ya bu oyun 2,5 senedir oynuyorum halende zevk alıyorum ezberledim yolları be :D

7 milyon küsür para etti bi baktım yük alırken kalashnikhof falan yazıo :D:D şok oldum bi daha bulamadım ondan sora çok değişti oyun bea kaçak eşyadan falan polisler yol kesiyo mala el koyuyolar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sadeceilker

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    video resim filan yokmu bide oyun kaç mb kotalıda ondan soruyorum
  • bendede çalışmıyor malesefff..
    oyunu kuruyorum tam yarış ekranı gelince gidiyor
    bunun xp sp2 den yada amd 64 bitten kaynaklandığı söyleniyor bu sorunun bir çaresi varmı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 29 Aralık 2007; 22:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind025

bendede çalışmıyor malesefff..
    oyunu kuruyorum tam yarış ekranı gelince gidiyor
    bunun xp sp2 den yada amd 64 bitten kaynaklandığı söyleniyor bu sorunun bir çaresi varmı acaba..
    ii bi taşımacılık oyunu.ama grafiklerinin kotu olması tek kötü yanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC25

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şirketine kamyon al öle logo gözüküo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Şirketine kamyon al öle logo gözüküo

Alıntıları Göster
    çok güzel oyun oyun özelkikle kamyonların ve tırların gerçek markalar olması çok daha iyi oluyo bağlıyorum direksiyonu arkadan bide müzik ohh 10 numara oyun hala oynuyorum bıkmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_1563

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar yapılmış en iyi tır oyunu kesinlikle King Of The Road'dır.Çok severim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.