Şimdi Ara

King Of The Road oynayan var mı???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
55.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı mafya arabası ,( aynı göstergeler yeşil üstte yönlendirme )
    olsada bir kursaydık
  • Ben hiç beğenmedim Arkadaş getirdi canımı sıktı ilk etaptan sonra arkadaş gidince hemen sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den

?
  • ben de oynadım.hatta cabella 4x4 ile birlikte oynadığım ilk bilgisayar oyunuydu yaklaşık 4-5 yıldan fazla oluyo
    ama güzel oyundu allha için.
  • ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim

evet ya hurd truck 2 ile king of the road ı niye aynı yapmışlar ki??? anlayamadım
  • arkadaşlar bu oyun xp de çalışmıyor mu ? ben kurdum çalıştıramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

arkadaşlar bu oyun xp de çalışmıyor mu ? ben kurdum çalıştıramadım.

çalışmaz mı ya. ben xp de oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

arkadaşlar bu oyun xp de çalışmıyor mu ? ben kurdum çalıştıramadım.

çalışmaz mı ya. ben xp de oynuyorum

hocam nasıl oluyo bilmiyorum. Oyun açılıyor, fragmanı izliyorum, ayarları yaptıktan sonra başla diyorum makine kapanıyor. xp de problem yaratıyor diye duydum. Bir dosyayı mı ne silmek lazımmış herhalde bilmiyorum oynamak için sabırsızlanıyorum ama oynayamıyorum yardım lütfen ????
  • walla bn ilk 98 de oynadım sonra xp dede oynadım hıc bı sorun cıkarmadı gercekten cok manyak bı oyun ayrıca download edebileceimiz bı yer war sa lut
    fen soolesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 9 Haziran 2006; 12:13:09 >
  • internet cafelere gitmem ama bir kere gitmiştim bu oyundan başka oynayacak birşey yoktu.
  • king of the road
    (zevkler ve renkler tartışılmaz)
  • kesinilkle KING OF THE ROAD
  • oyun çok güzel yaa
  • benim laptoba kurdum amd turion 1.8 lik 1gb ram lik atix200 128 mb ekran kartl1k laptoba renkler 16 bit gözüküyo ayarlardada 32bit yok nas1l ayarlicaz bunu
  • internetten indirmek yasal mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

benim laptoba kurdum amd turion 1.8 lik 1gb ram lik atix200 128 mb ekran kartl1k laptoba renkler 16 bit gözüküyo ayarlardada 32bit yok nas1l ayarlicaz bunu

oyun ayarlarında olması lazım
  • Yaw KardesLerim Ben bu oyuna Hastayim fakat hic bi Yerden ne buLabiLdim nede indirebiLdim bana Yarımcı oLmak istiyenLer msn imden uLassin bi zahMet
    MSN: tutsak_dusler38@hotmail.com
  • arkadaşlar merak ettim bu oyunu namını çok duydum biraz ss koyarmısınız güzelse alıp oynamayı düşünüyorumda tabi bulabilirsem sanırım 1-2 senelik oyun heralde...
  • arkadaşlar herhalde bu sp2 de çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.