Şimdi Ara

King Of The Road (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Honey Sweety

bende calısıyo xp de ama ses cıkmıyodu

İnternetten mi download ettin bilmiyorum ama İnternetten indirilenlerde ses sorunu var..Ama çözümü var dosya içinde olan unpack ve setup kurulumlarını yüklemen gerekecek..
  • bu oyunu bende indirdim ama ses dosyaları bozuk herhalde ses çıkmıyor ses dosyası upload edebilecek varmı
  • Arkadaşlar o internetten indirdiğiniz portable King of the Road sorunlu değil. Setup.bat dosyasını çalıştırırsanız oyunun ses dosyalarını gerekli yere çıkartır ve siz de işletim sizteminiz ne olursa olsun sorunsuz oynarsınız ses sıkıntısı olmadan.
  • Kaç sene oynamıştım bu oyunu bıkmadan. Hatta etinin bir bisküvisi vardı onunla bütünleşmişti resmen benim gözümde. Her o büsküviyi yiyişimde King of The Roadı hatırlardım ama ne o bisküvi kaldı şimdi ne King of The Road...
  • Vay be güzel oyundu Bi kaç SS

King Of The Road

• download linki varsa pmden bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

download linki varsa pmden bekliyorum

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

download linki varsa pmden bekliyorum

Aynen

Yasak değil mi arkadaşlar :(
  • pm demiş
  • oyun-atsivi . net te war
  • ilk oynadığım pc oyunlarından biridir kendisi.

( ilki mayın tarlası )
  • 2004-2006 yıllarım o oyunla geçti

edit: yanlış yıl yazımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 6 Temmuz 2009; 16:38:10 >
  • 2004( pc alındığında aldığım ilk oyunlardan birisi)-Hala oynarım
  • bana tır oyunlarını sevdiren ilk oyundu 2004 yılında cıkmasına ragmen icindeki bircok ozellik yeni tır similasyonlarında bile yok bir tek grafikleri yetersiz kalıyor artık 2. oyununu cıkarsalar hiç bakmam hemen alırım
  • 2002 haziranda çıkan bir oyun 2003 yazında teyzemin oğluyla beraber oynuyoduk dün aklıma geldi ve indirdim oynuyorum gerçekten çok güzel
  • arkadaşlar oyun fulloyun.com da mevcuttur. isteyen indirebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.