Şimdi Ara

King Kong (2005) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apocalypse

2 gun oldu hala bir ben izlemişim filmi başka giden yok
    hala sadece fragman dan soz ediliyorr
    fragmanı begenen arakadaşlar neleri kacırdıklarının farkında degilsiniz fragman da hiçbirşey yok filmi izleyince anlıyorsunun
    ve lord of the rings 3 bolumun toplamından daha fazla efekt var filmden okadar diyeyim
    oooh gitçektim ama biras kararsızdım ii oldu yorumun çünkü fragmandan baya etkilendim en kısa zamanda gidiim bari

• Bir filmi izlemeden beğenmeyenleri hiç anlamıyorum. Sadece reklamları görerek ben bu filmi beğenmiyorum demek çok saçma başlı başına bi ön yargı. Sonuç mu? Bu filmi bende ilk gün izledim ve çok iyi olduğunu söyleyemem. Çok çabuk unutulacak bir film bence. Tabiki benim bunları söylemeye hakkım var çünkü filmi İZLEDİM.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

2 gun oldu hala bir ben izlemişim filmi başka giden yok
    hala sadece fragman dan soz ediliyorr
    fragmanı begenen arakadaşlar neleri kacırdıklarının farkında degilsiniz fragman da hiçbirşey yok filmi izleyince anlıyorsunun
    ve lord of the rings 3 bolumun toplamından daha fazla efekt var filmden okadar diyeyim

o kadr para döküldü filme olsun bare.. zaten merak ediodum.. gidijem falla sös veriom

• Gittim ama aşırı abartı film bence...

Effek olarak cok güzel..özellıkle kıng kongu gercek gibi yapmıslar
    ama dinazorlardan kacış sahnesi falan aşırı abartı içeriyor...

boş 3 saatim var napim diosanız gidin izleyin

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Fragmanını izledim fena bir film değil ne kadar boktan olursa olsun sırf görsel efektler için bile seyredilir..
    Filmde King kong sıkılmasın uğraşacak bir şeyler olsun diye yanına birde dinazor vermişler onunla savaşıp duruyor...

+1

güzel olsun olmasın yeni filmleri mutlaka seyrederim..
    çünkü her geçen gün görsel efektler daha da mükemmel hale getiriliyor
    İmzam güzeL değiLdir

Forum_Casusu.Com
  • BU GÜN İTİBARİYLE SEYRETİM İLK YARIMSAAT GİRİŞ BÖLÜMÜ BİRAZ MONOTON DAĞA SONRA AKSİYON DORUKTA ÖYLE VEYA BÖYLE BU TÜR FİLMLERDEN HOŞLANANLAR SIKILMAZ BİRAZDA BİLDİK HİKAYE OLUNCA İŞİN MERAK BÖLÜMÜ YOK AMA EFEKT BÖLÜMÜ SÜPER . BURDA ASLINDA İKİ FİLM SEYREDİYORUZ TEK FİLM FİYATINA JURASİK PARK, KİNG KONG ..TEK BİLET ..SONUÇ 3 SAAT KÜSÜR BİR FİLM VE BİRTEK SALONU TERK EDEN ÇIKMIYORSA O FİLİM İZLENİR DEMEKTİR SALONDAN ÇIKANLAR MEMNUN DU EN AZINDAN.. bu soğuk kış gününde tavsiye edilir
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )

• Egzo da sanki filmi kendi çekmiş gibi zorla sattı eddie ye
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

tamam yav, sırf bu konu için filmi izleyip yorumu buraya yapıcam

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

eddii belki sana sawı hatırlatcak nerdne biliyosun hojam :D

yanı herkesde farklı çagrışımlar yapabilir

^_^

• film çok güzel arkadaşlar

king kong un ortaya çıktığı sahneden itibaren (1saat sonra filan çıkıyor ortaya) film bitene kadar aksiyon eksik olmuyor. hernekadar sonucu belli aksiyon sahneleri olsada rex ler ile kapıştığı sahneler çok iyi son kısımdaki şehiri talan etme sahneleri yetersiz kalmış baştaki giriş kısmı kısa tutulup son uzatılabilirdi. istanbuldaki arkadaşlar filmi mümkünse süreyya sinemasında izleyin derim

• Film çokda güzel değil bence. Sadece "güzel" bir film. Onca para ise sadece pixellere verilmiş o kadar ama onunda hakkını vererek yapmışlar. Sadece yaratık modellemesi değil, filmde Her An görüntü çözünürlüğü ve efekt kalitesi çok üst düzey. Yani sıradan bir sokak görüntüsünde bile çok net. Duman, ışık, gölgelendirme efektleride son derece güzel. Yapay zeka ise biraz sönük kalmış ( ) Bi kaç programlama hatası ve yapay zekanın eksikliği haricinde güzel ve eğlencelik bir film. Vakit geçirmek için ideal.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • hiç durmadan 3 saat koşturuyorsunuz filmde. hele hele adaya girişten itibaren. Tamam teknolojinin yeri paha biçilemez, sadece konuyla film koca bir "0". goril güzel kızı görür aşık olur, avcılar gorili yakalar, goril NewYorkta... sonunda da tabiki goril ölür.
    ancak ayrıntılarla izlenir hale getirilmiş. Bir yüzüklerin efendisi olamaz tabiiki ama filmde iyi bir yönetmen eli olduğu her karede görülüyor.
    KingKong sinemada bir başyapıttı. bu başyapı günümüze başarıyla taşınmış bence. yapılan işin hakkı verilmiş.

Orjinalden alıntı: DESTINY

türkçeye çevrilmiş yabancı filmlerden nefret ediyorum
    izliceksen orjinalini izlicen
    dublaja

gelse de kalmaz
    kalsa da yetmez..
  • filmi bu gece izledim en ön sırada boynum tutuldu
    eğlenceli bi film sonunu bile bile izledik.ama busefer konga üzüldüm canlı gibiydi
    efektler güzelmiş de oturduum yerden pek anlaşılmadı divx'ini indiriyorum o iidir inşallah
    her an her yerden birşeyler çıkabiliyor..
    dinazorlar filme renk katmış, sonuçta herşey bir fantazi, king kong oluyor da dinazorlar neden olmasın

filmde AZ MUHABBET BOL AKSİYON sözkonusu..
    uzun olması da cabası..
    ama sıkılmadan seyrettiriyor..

senaryo icabı, adada yakaladıkları king kong'u şehre getirip tiyatro sahnesine koymaları biraz komik geldi o kadar..
    bu filmi kesinlikle SİNEMADA seyredin, evde tv'de monitörde izlemekle olacak gibi değil

film tek kelime ile mükkemmel kendini aşmış bile diyebiliriz çünkü sonuçta bu bir aksiyon filmi ama filmin bazı sahnelerinde koparsınız çok komik sahneler var sonra az çok korku gerilim var duygusallık deseniz o da baya bir fazla ve herşeyi bırakın bir goril ile 3 t rex in kavgasını başka nerde izleyebilirsiniz?Kesinlikle herkesin gitmesi gerek süper bir film...

ayrıca film 207 milyon dolarla sinema tarihinin en pahalı 6. filmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.M. -- 24 Aralık 2005 4:07:18 >
  • sabun köpüğü bir film olmasına rağmen baya iyi bir filmdi bence
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.