Şimdi Ara

Kinex bir var bir yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox one sahibiyim. son günlerde kinex sorun çıkartıyor. Kullanmıyorum fazla ama fifa oynarken kinex algındandı diye uyarı çıkartıp oyunun içine ediyor. xbox u tam kapatıp açınca gene kinex i tanıyor ama uykuya alıp açınca kinex gene devre dışı kalmış oluyor. çıkarıp taktım tepki vermiyor. aklına eserse aışığı yanıyor . yada makineyi yeniden başlatmak gerekiyor. Benzer sorunla karşılaşan varmı ? Umarım güncellemeyle düzelecek bir sorundur. Nedir bu sorun ?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaygunes

Settings'den ayarliyabilirsiniz. Kinect'in algilayacagi seyler soylerseniz oyun sirasinda, substitution ya da tact gibi. Kinect'i deactivate edebilirsiniz isterseniz.

Bazi insanlar forumlarin kavramlarini unutuyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kinex ney la lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Bilgisizliğimden dolayı tüm forum üyelerinden özür dilerim.
    Eksik bilgimi yapıcı cümlelerle düzeltmek yerine yüzüme bir tokat gibi vuran. Bunu marifet bilen arkadaşın karakterindeki defoyuda görmezden gelerek sadece konuyla ilgili bir yanıt bekliyorum.

Settings'den ayarliyabilirsiniz. Kinect'in algilayacagi seyler soylerseniz oyun sirasinda, substitution ya da tact gibi. Kinect'i deactivate edebilirsiniz isterseniz.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. aygıt kafasına göre çalışıyor yada kapanıyor. bir bakmışsın ışıkları sönmüş. Bir bakmışsın bir süre sonra kendi kendine açılıyor. Sanırım donanımsal. Bir umut güncelleme bekleyecem. Olmadı fabrika ayarlarına geri dönecem. Olmazsa amazona derdimi nasıl anlatırım : (

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Bilgisizliğimden dolayı tüm forum üyelerinden özür dilerim.
    Eksik bilgimi yapıcı cümlelerle düzeltmek yerine yüzüme bir tokat gibi vuran. Bunu marifet bilen arkadaşın karakterindeki defoyuda görmezden gelerek sadece konuyla ilgili bir yanıt bekliyorum.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. aygıt kafasına göre çalışıyor yada kapanıyor. bir bakmışsın ışıkları sönmüş. Bir bakmışsın bir süre sonra kendi kendine açılıyor. Sanırım donanımsal. Bir umut güncelleme bekleyecem. Olmadı fabrika ayarlarına geri dönecem. Olmazsa amazona derdimi nasıl anlatırım : (

Microsoft'a e-mail atmanizi oneririm, Amazon'a da e-mail atabilirsiniz. Amazon.com'dan mi aldiniz ya da ca., .de ya da fr. gibi ?

• Knex diye lego tarzı yap-boz oyuncaklar vardı birara. Uzun kısa çubuklarla envai çeşit oyuncak yapıyordun. O geldi aklıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    amazon.com dan almıştım. Biraz sabredecem herhangi bir güncellemeden sonra gene düzelmezse bir mail atarım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Bir Program Var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.