Bildirim
Kinetix Botlar 49TL (Flo)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiyatı normal değil mi kalitesi nasıldır bele ayağa zarar verir mi? -
AC10ALE kodu size 75e10 tl indirim yapıyor. ben 2 tanesini aldım 88.20 tl ye -
ucuz bot ihtiyaci olan, hediye etmek isteyen alsin... bot icin fiyat iyi... -
Kod nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 lik veya 20 lik yokmu kod paylasacak -
ben outdoor botlara benzeyen modelinden almıştım bağcığı tutan çengeller daha 2. ayında koptu. alacak olanlar dayanım konusunda çok birşey beklemesin. ama sınırlı kullanımda su geçirmediğini gördüm bu arada hava almıyor ve terletiyor.
bu arada bendeki bunun az daha uzunu (bilek tarafından)
https://www.flo.com.tr/Kinetix-1273120-Koyu-Gri-Erkek-Bot.html -
suni deri ve hava delikleri yok. Sanirim su almaz ama terleme yapar, kisa sureli kullanimlar icin uygun olabilir. Uzun sure kullanimda, icerideki asiri nem, tirnak kanallarinda yumusaya sebep olup batik riskini arttirabilir. -
Çoğu marka benzer kalitede. İhtiyacı olan alsın yakın zamanda US Polo'nun bir botunu almıştım daha şık, daha rahat geldiği için tercih ettim. Ama ikinci bot olarak sarı olanı alasım var.
https://www.flo.com.tr/U.S.-Polo-Assn.-Balance-275420-M-Lacivert-Erkek-Bot.html?gclid=EAIaIQobChMIvJb7pN7e1wIVS5PtCh3KoAPHEAQYCiABEgLDxvD_BwE -
-
3 Tane aldık iki 45 bir 42 olmak üzere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler dostum iki adet de ben aldım bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Çoğu marka benzer kalitede. İhtiyacı olan alsın yakın zamanda US Polo'nun bir botunu almıştım daha şık, daha rahat geldiği için tercih ettim. Ama ikinci bot olarak sarı olanı alasım var.
https://www.flo.com.tr/U.S.-Polo-Assn.-Balance-275420-M-Lacivert-Erkek-Bot.html?gclid=EAIaIQobChMIvJb7pN7e1wIVS5PtCh3KoAPHEAQYCiABEgLDxvD_BwE
-
Fırsat için teşekkürler dostum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 27 Kasım 2017; 15:31:49 >
-
ayağımıza olmaz ise mağazadan iade yada değişim yapabilirmiyiz. mağazada numara bulamazsak iade edebilirmiyiz.
birde parapuan verdi yeni üyeliği bunu nasıl kullanacağız acaba -
2 adet alınca kargo bedava oluyor sonra AC10ALE bu kod ile 9.80 lira neden indirim oluyor 15 lira olmayacakmıydı? -
EMD12N15 bu kod paylaşıldı 15TL iniyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
EMD12N15 bu kod paylaşıldı 15TL iniyormuş.
hata veriyor -
Mağazadan değişim iade oluyorsa alacağım. Bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- black friday 2025
- togg bayram kampanyası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X