< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: signore
1.mesaja mini inceleme ve resimler eklendi
Mesajımın telif hakkı bana aitti sayın signore noluyoruz
Şaka bir yana gerçekten ihtiyaç var bu aparata.. Tv sehpasının üstünde tam performans veremiyor.. Bende almayı düşünüyorum yakın zamanda.. Kredi kartının 3d secure olayını halledip alırım heralde
Benim Kinect tv aparatı geç geldiği için resim çekmeden direk kurmuştum. Admin arkadaşında dediği gibi malzeme kalitesi pek iyi değil ama iş görüyor sonuçta o yüzden yeterli bir aksesuar olduğunu düşünüyorum. Hemde ucuza Kinect'e TV'nin üzerinde yer sağlamış olduk. Teşekkürler ShopTo. :)
Şimdi taa shopto dan ürün almaya üşeniyorum. Bu aparatlar sahibinden veya gg gibi sitelere mutlaka düşecek, o zamana kadar şu olaya girişsem nasıl olur ki? Ha biraz da youtubeda araştıracağım kendi kendime nasıl halledebilirim diye.
Bende 22'' lcd monitor var. Bu aparat monitor içinde uygun mudur ? Çünkü kalınlık olarak TV biraz daha kalın olabilir. Eğer olur diyosanız bende siparişi vereceğim hemen :)
quote:
Orijinalden alıntı: signore
1.mesaja mini inceleme ve resimler eklendi
Cevap bekleyemedim siparişi verdim umarım sorun olmaz :)
inceleme için teşekkürler. Siparişi verdim, bugün PTT ye ulaşmış allah bilir ne zaman getirirler artık.
Merhaba ;
Bende 3 şubat'ta sipariş ettim ve bugün elime ulşatı. Akşam deniyeceğim. Umarım bir sıkıntı çıkarmaz.
Ne sıkıntı çıkacak la. Kur mis gibi oyna. :)
Akşam denedim. Gerçekten çok daha iyi oldu. Özellikle you shape oyununda ayaklarımı algılamıyordu yer sıkıntısı nedeniyle. Şimdi böyle bir sıkıntı kalmadı. Tavsiye ederim.
shopto ürünü yine kaldırmış. bir türlü denk getirip sipariş veremedik.
Arkadaşım Tv de mi kullandın monitor üzerinde mi ? Daha öde sormuştum ama kimse oralı olmadı. Monitor için ayarlanabilir gibi gözüküyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: hakansarul
Akşam denedim. Gerçekten çok daha iyi oldu. Özellikle you shape oyununda ayaklarımı algılamıyordu yer sıkıntısı nedeniyle. Şimdi böyle bir sıkıntı kalmadı. Tavsiye ederim.
resimler için teşekkürler,
tv nin arkasında kalan ve aşağıya doğru inen kısım var ya alette, o kısmın ucu boşta mı tv ye bağlanmıyor bir şekilde değil mi? iki ucu da yapışkanlı tarzında bir aparat yok yani? bir nevi ingiliz anahtarı mantığı ile tv yi sıkıştırarak işlev görüyor sanırım ?
Shopto da son durum nedir varmi acaba ?
Ben bu aparatı kullanmıyorum dahi. İsteyen varsa 10 milyona verebilirim kutusuna koyup.
Pek kullanışlı bulmadım açıkcası.
Ben direk tv'nin üzerine koyuyorum. Aparat'a gerek kalmıyor ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction Ben bu aparatı kullanmıyorum dahi. İsteyen varsa 10 milyona verebilirim kutusuna koyup. Pek kullanışlı bulmadım açıkcası.
Hangi yönden kullanışlı olmadı ? Tv'nin üzerine mi oturmadı yoksa sabit durmuyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken tv nin arkasında kalan ve aşağıya doğru inen kısım var ya alette, o kısmın ucu boşta mı tv ye bağlanmıyor bir şekilde değil mi? iki ucu da yapışkanlı tarzında bir aparat yok yani? bir nevi ingiliz anahtarı mantığı ile tv yi sıkıştırarak işlev görüyor sanırım ?
Ben aşağı uzanan kısmı ters takmışım. O nedenle boşlukta gözüküyor olabilir. Ama benim Lcd Tv'ime (Samsung B650) ancak bu şekilde uydu, düz takınca yeteri kadar açıklık olmuyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Ben bu aparatı kullanmıyorum dahi. İsteyen varsa 10 milyona verebilirim kutusuna koyup.
Tmm ben aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Size özel msj atamadım bana özel msj olarak telefon numaranızı yazarsanız iletişime geçelim teşekkürler. Ben 20 liradan alıyım bunu ihtiyacım var.