Şimdi Ara

Kinect tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox one s kullanıyorum kinect aparatı almak istiyorum en ucuz nereden temin edebilirim
    Birde içinde oyun ve kinect aparatı olan ucuz xbox 360 sistemler var internette onlardan alsam one s ile arasında oyunlarda oynanış açısından bir fark olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xbox one için kinectlik çok fazla güzel oyun olamadı gibi, sadece en başta, kinect zorunlu haldeyken çıkan oyunlarda hep bir mekanik oluyordu kinect için ama onların da gerekliliği tartışılır...
    Fru güzel, dans oyunları neşeli oluyor da, üretimi de durunca daha ne çıkar bilemedim... 360 tarafı da bir süre eğlenceliydi ama onda da aynı durum...

one ve 360 kinectini kullanım açısından karşılaştırırsan, 360da sisteme daha entegreydi, ana menüde filan gezebiliyordun ama görüş açısı ve algılama kalitesi çok da başarılı değildi... one'da ilk başlarda entegrasyon yine güzeldi, şimdi sadece cortanaya ses komutları için yada yayın yapacağında webcam olarak iş görüyor... oyunlarda algılaması ve görüş açısı 360'a göre çok çok daha iyi ama ne yazık ki oyun pek yok...

şuan evde ikisi de var ama biri(360) dolapta, diğeri de(one) off konumda duruyor... durumun vahim özeti bu...

• O zaman Kinect e yatırım yapmak pekte mantıklı değil gibi hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimect mi o ne? Ölü doğdu ölü gitti kalbimizde yasıyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.