aralın herkese farklı bilgi vermesi beni sinir ediyooorrr.
Dayanamayarak Avrupadan aldırdım. Başlamadan önce ısınma hareketleri yapın :)
Böyle giderse, getirdiklerinde satacak müşteri bulamayacaklar ...
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
Böyle giderse, getirdiklerinde satacak müşteri bulamayacaklar ...
+360
Neyse ya. Yarın sabahın köründe dükkana gitmeye gerek kalmadı o zaman tabi ürün kesin gelmeyecekse. Haftaya sarkacak herhalde ama belli olmaz. :)
Bir çok yere sordum ve hepsi cuma günü dağıtılacak dediler ama bu iş belli olmaz tabi haftayada sarkabilir
ben dün aralı aradığımda bizzat kendileri cuma itibariyle alabilirsiniz satış noktalarından dedi. Bugun sadece ilk etapta satılacak yerlerin belli olup olmadığını sormak için aradım ve hiç beklemediğim bir cevabı aldım.
bende d&R ı aradım bugun nezaman geleceği konusunda bilgi veremediler telefonumu aldılar gelir gelmez sizi ararız dediler. Bu ni yaaa yiter yaaa :)
Bizim de hala gelmedi eReyon'dan almıştık ama hala tedarik sürecindeymiş. Araldan alıyor o da galiba.
amerikadan gelcek banada ama hala çıkış yapmamış usa den
Arkadaslar ereyon on sparis verenlerdenim.bugun görüştüm bu hafta sonu depolarına giriyormuş.ben 13. Siradayim bakalım sıra gelecekmi
yaza doğru hollanda dan getirtmeyi düşünüyorum ben de
Bu işde yılan hikayesine döndü. Kaç hafta oldu bana gümrükte demişlerdi. 3 haftada çin geli ürün bunlar gümrükten geçiremediler.
vay be ürüne bak bende en yakın zamanda edineceğim
en güzeli avrupadan getirtmek ama gümrükte takılır mı diye merak ediyor insan... yoksa bu arala kalırsak işimiz var demektir...
gerçekten tam yılan hikayesine döndü. Heveslenmiştik bu hafta sonu alabiliriz diye.
pasaportu aldım arkadaş getiriyorlarsa getirsinler getirmiyorlarsa gider 1 tane bundle xbox 360 s alırım 2 tane de iphone 4 yol parasıda çıkmış olur bu ne rezillik ya. perişan ediyorlar adamı.
Yarın sabah akmı karamı göreceğiz...
catalysm gibi birşey yapsalar ya, gece 00:00 dükkanları açsalarda bizde toplanıp belli bir mağazadan cümleten alsak... Nasıl oluyor da Aral bu kadar yüksek bir talebin olduğunu anlamıyor... çok ilginç
Ben de Fransa'dan tanıdığıma getirteceğim Pazartesi günü. Ama halen kararsızım. Getirtsem mi yok Move'a mı dönsem diye. Lütfen benim içimi rahatlatacak bir şey diyin arkadaşlar.