Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralın herkese farklı bilgi vermesi beni sinir ediyooorrr.
  • Dayanamayarak Avrupadan aldırdım.
    Başlamadan önce ısınma hareketleri yapın :)
  • Böyle giderse, getirdiklerinde satacak müşteri bulamayacaklar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Böyle giderse, getirdiklerinde satacak müşteri bulamayacaklar ...

+360
  • Neyse ya. Yarın sabahın köründe dükkana gitmeye gerek kalmadı o zaman tabi ürün kesin gelmeyecekse. Haftaya sarkacak herhalde ama belli olmaz. :)
  • Bir çok yere sordum ve hepsi cuma günü dağıtılacak dediler ama bu iş belli olmaz tabi haftayada sarkabilir
  • ben dün aralı aradığımda bizzat kendileri cuma itibariyle alabilirsiniz satış noktalarından dedi. Bugun sadece ilk etapta satılacak yerlerin belli olup olmadığını sormak için aradım ve hiç beklemediğim bir cevabı aldım.
  • bende d&R ı aradım bugun nezaman geleceği konusunda bilgi veremediler telefonumu aldılar gelir gelmez sizi ararız dediler. Bu ni yaaa yiter yaaa :)
  • Bizim de hala gelmedi eReyon'dan almıştık ama hala tedarik sürecindeymiş. Araldan alıyor o da galiba.
  • amerikadan gelcek banada ama hala çıkış yapmamış usa den
  • Arkadaslar ereyon on sparis verenlerdenim.bugun görüştüm bu hafta sonu depolarına giriyormuş.ben 13. Siradayim bakalım sıra gelecekmi
  • yaza doğru hollanda dan getirtmeyi düşünüyorum ben de
  • Bu işde yılan hikayesine döndü. Kaç hafta oldu bana gümrükte demişlerdi. 3 haftada çin geli ürün bunlar gümrükten geçiremediler.
  • vay be ürüne bak bende en yakın zamanda edineceğim
  • en güzeli avrupadan getirtmek ama gümrükte takılır mı diye merak ediyor insan... yoksa bu arala kalırsak işimiz var demektir...
  • gerçekten tam yılan hikayesine döndü. Heveslenmiştik bu hafta sonu alabiliriz diye.
  • pasaportu aldım arkadaş getiriyorlarsa getirsinler getirmiyorlarsa gider 1 tane bundle xbox 360 s alırım 2 tane de iphone 4 yol parasıda çıkmış olur bu ne rezillik ya. perişan ediyorlar adamı.
  • Yarın sabah akmı karamı göreceğiz...
  • catalysm gibi birşey yapsalar ya, gece 00:00 dükkanları açsalarda bizde toplanıp belli bir mağazadan cümleten alsak... Nasıl oluyor da Aral bu kadar yüksek bir talebin olduğunu anlamıyor... çok ilginç
  • Ben de Fransa'dan tanıdığıma getirteceğim Pazartesi günü. Ama halen kararsızım. Getirtsem mi yok Move'a mı dönsem diye. Lütfen benim içimi rahatlatacak bir şey diyin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.