Teknosadan toplu iğne bile alınmaz oyüzden lafı edilmiyor :)
Biraz önce kinect sports oynadım..Adventures hikayeymiş..Sports mükemmel..Spor oyunlarında bu kadar hassas algılayacağını zannetmezdim..Gerçekten süper bir oyun..
ankarada kentparkta olur mu mm da
O mediamarktın telefonunu nereden bulabiliriz arayıp sormak için?
quote:
Orijinalden alıntı: ba9ur
quote:
Orijinalden alıntı: thorondor06
O mediamarktın telefonunu nereden bulabiliriz arayıp sormak için?
quote:
Orijinalden alıntı: ba9ur
Tel: 0312 218 65 00
arayıp sorup sonucu bildirirsen sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Puerco
Cuma günü Fulya MediaMarkt stoklarına giriyormuş,iyi oldu bu zaten Mecidiyeköy'de oturuyorum herkes abanmazsa alıcam bi tane.
NOT : Lütfen abanmayınız
Bu demek oluyor ki cuma günü tüm mağazaları gezicez... ilk olarak torium electroworld e bakıcam, gelme ihtimali varmış... eleman öyle söyledi..
anadolu yakasında kinect satacak bir D&R ve media mark var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Emrahin
İstanbul Şişli Cevahir D&R'da Kinect 299 TL
İstanbul Fulya Media Mark'ta Kinect 300 TL
18 Aralık Cumartesi günü her ikisinde de hazır. Bilginize.
İstanbulda bu dedikleriniz haricinde biryerde olacakmı acaba..
Bu kinetic XBOX360 Elite 120gb modeline takılabiliyor mu? Bir adaptörden falan bahsedilmiş bazı yerlerde net bir bilgiye ulaşamadım.
quote:
Cuma günü Fulya MediaMarkt stoklarına giriyormuş,iyi oldu bu zaten Mecidiyeköy'de oturuyorum herkes abanmazsa alıcam bi tane.
Kardeş bilgiyi ARAL danmı aldın yoksa Media Mark tanmı?
quote:
Orijinalden alıntı: odanedemek
Bu kinetic XBOX360 Elite 120gb modeline takılabiliyor mu? Bir adaptörden falan bahsedilmiş bazı yerlerde net bir bilgiye ulaşamadım.
Evet, takılabiliyor. Xbox 360 S dışındaki modellerde yanında gelen güç adaptörü ile kullanmak gerekiyor. S'te ise sadece usbden bağlamak yetiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: emurat
quote:
Kardeş bilgiyi ARAL danmı aldın yoksa Media Mark tanmı?
evet bilgiyi nereden aldınız? Birde ürün stoklara cuma mı girecek c.tesi mi?
İyi bari en azından fiyat değişmemiş. Belki d&r ın sitesinde satışa sunulursa havale ile de alınabilir. Gider mağazadan teslim alırsın veya en kötü adrese gelir. Sonuçta bu da bi seçenek..
quote:
Orijinalden alıntı: metal can
quote:
Orijinalden alıntı: odanedemek
Evet, takılabiliyor. Xbox 360 S dışındaki modellerde yanında gelen güç adaptörü ile kullanmak gerekiyor. S'te ise sadece usbden bağlamak yetiyor.
Teşekkürler.
Biz de Kinect'liler kervanına katıldık. Hadi bakalım hayırlısı...
anadolu yakasında kinect satacak bir D&R ve media mark var mı ?
300 liraya TRye girerse spotçular ne kadara iner sizce? Ya da satarlar mı? Kimse aynı fiyata veya 50 lira aşşağısına garantisiz almaz. En fazla 200 liraya satmaları gerek bence.
Bu arada Kentpark mediamarktı aradım, geleceğini biliyoruz ama ne zaman geleceği hakkında bilgimiz yok, İstanbul'a bizden önce getirebilirler dedi eleman...