Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da D&R Ankamall dışında nerelerde var acaba? Bu arada teknosa lafı da edilmiyor.
  • anadolu yakasında kinect satacak bir D&R ve media mark var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Ankara'da D&R Ankamall dışında nerelerde var acaba? Bu arada teknosa lafı da edilmiyor.

Cepa,Ankamall,Antares,Panora,Gimat(Migros),Tunalı Hilmi

Teknosadan toplu iğne bile alınmaz oyüzden lafı edilmiyor :)
  • Biraz önce kinect sports oynadım..Adventures hikayeymiş..Sports mükemmel..Spor oyunlarında bu kadar hassas algılayacağını zannetmezdim..Gerçekten süper bir oyun..
  • ankarada kentparkta olur mu mm da
  • O mediamarktın telefonunu nereden bulabiliriz arayıp sormak için?

quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

ankarada kentparkta olur mu mm da
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

O mediamarktın telefonunu nereden bulabiliriz arayıp sormak için?

quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

ankarada kentparkta olur mu mm da

Tel: 0312 218 65 00

arayıp sorup sonucu bildirirsen sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puerco

Cuma günü Fulya MediaMarkt stoklarına giriyormuş,iyi oldu bu zaten Mecidiyeköy'de oturuyorum herkes abanmazsa alıcam bi tane.

NOT : Lütfen abanmayınız

Bu demek oluyor ki cuma günü tüm mağazaları gezicez... ilk olarak torium electroworld e bakıcam, gelme ihtimali varmış... eleman öyle söyledi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahin

İstanbul Şişli Cevahir D&R'da Kinect 299 TL

İstanbul Fulya Media Mark'ta Kinect 300 TL

18 Aralık Cumartesi günü her ikisinde de hazır. Bilginize.

İstanbulda bu dedikleriniz haricinde biryerde olacakmı acaba..
  • Bu kinetic XBOX360 Elite 120gb modeline takılabiliyor mu? Bir adaptörden falan bahsedilmiş bazı yerlerde net bir bilgiye ulaşamadım.
  • quote:

Cuma günü Fulya MediaMarkt stoklarına giriyormuş,iyi oldu bu zaten Mecidiyeköy'de oturuyorum herkes abanmazsa alıcam bi tane.

Kardeş bilgiyi ARAL danmı aldın yoksa Media Mark tanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bu kinetic XBOX360 Elite 120gb modeline takılabiliyor mu? Bir adaptörden falan bahsedilmiş bazı yerlerde net bir bilgiye ulaşamadım.

Evet, takılabiliyor. Xbox 360 S dışındaki modellerde yanında gelen güç adaptörü ile kullanmak gerekiyor. S'te ise sadece usbden bağlamak yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Kardeş bilgiyi ARAL danmı aldın yoksa Media Mark tanmı?

evet bilgiyi nereden aldınız? Birde ürün stoklara cuma mı girecek c.tesi mi?
  • İyi bari en azından fiyat değişmemiş. Belki d&r ın sitesinde satışa sunulursa havale ile de alınabilir. Gider mağazadan teslim alırsın veya en kötü adrese gelir. Sonuçta bu da bi seçenek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bu kinetic XBOX360 Elite 120gb modeline takılabiliyor mu? Bir adaptörden falan bahsedilmiş bazı yerlerde net bir bilgiye ulaşamadım.

Evet, takılabiliyor. Xbox 360 S dışındaki modellerde yanında gelen güç adaptörü ile kullanmak gerekiyor. S'te ise sadece usbden bağlamak yetiyor.

Teşekkürler.
  • Biz de Kinect'liler kervanına katıldık. Hadi bakalım hayırlısı...
  • 300 liraya TRye girerse spotçular ne kadara iner sizce? Ya da satarlar mı? Kimse aynı fiyata veya 50 lira aşşağısına garantisiz almaz. En fazla 200 liraya satmaları gerek bence.
  • Bu arada Kentpark mediamarktı aradım, geleceğini biliyoruz ama ne zaman geleceği hakkında bilgimiz yok, İstanbul'a bizden önce getirebilirler dedi eleman...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.