Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cartok

İyi görünmüyor hocam fiş ucuna çevirici gerekiyor mu?

Evet gerekiyor İngiliz prizlerine göre. Yukarıda bahsetmiştim. Zaten cihaz UK sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

3 çıkışlı İngiliz prizi işte. 1-2 tllik çevirici şart. Yalnız en sağdaki gri kabloyu anlamadım. Uzatma kablosu mu o?

Wi-Fi uzatma kablosuymuş.
    İş yerinde olduğum için deneyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare_nostrum -- 27 Kasım 2010; 12:04:17 >
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

truva06 yukarıdaki mesajın için çok teşekkürler. Senden sonra ben de mng kargoyu aradım. Meğersem kargo gelmiş, dağıtıma çıkmış. Sonra şirketi aradım. Girişteki arkadaşlar kargomun geldiğini söylediler ve ne yapalım dediler. Allahtan şirkette bize yakın oturan bir arkadaş bugün çalışıyormuş,gelirken getirecek :)

Sonunda muradımıza erebildik :)

Bir faydam dokunduysa ne mutlu. Tekrardan alan herkeze hayırlı olsun.
  • quote:

Teşekkürler

Rica ederim. İlk kez fotoğraflı birşeyler paylaştım. Mutlu etti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

3 çıkışlı İngiliz prizi işte. 1-2 tllik çevirici şart. Yalnız en sağdaki gri kabloyu anlamadım. Uzatma kablosu mu o?

Wi-Fi uzatma kablosuymuş.
    İş yerinde olduğum için deneyemiyorum.

Cevabın için sağol. Ben de kargoyu almaya gideyim bari. Sabırsızlanıyorum...

• Siparişleri eline ulaşan veya şu anda kargoda olduğunu öğrenen arkadaşlarım, kargonuzun gönderildiğine dair mail geldi mi hepinize? ve aralın sitesinden siparişlerime tıkladığınızda ürünün gönderildiğine dair kargo bilgileri gözüküyor mu??

Benim sipariş numaram 20334, perşembe günü akşam 10:30 gibi satın almıştım, ama ne mail geldi,ne de müşteri desteke sorduğum soru cevaplandı. Şimdi telefon açayım dedim,12:30dan sonra kapalılarmış. MNG yi aradım, adıma gelen bir kargo yok. Haftaya mı kaldı acaba bizim de..
  • Vay be Kinect'ler geliyor teker teker. Hayırlı olsun arkadaşlar. Bende haftaya gelecek olan partiye kaldım. Aralığın ilk haftası alıcam herhalde. :)
  • Gene komplo teorileri ile döndürülmeye başlanmış gece, Yok indirimli olanlar gönderilmemiş. Ama paketler ulaşmaya başlayınca saçmalayanlar susmuş

Zaten bizim verdiğim siprarişlerle gecelik günlük faizle aral kazandığı 20 TL (en yüksek ihtimal) ile bütün çalışanlarına mangal sefası yapmış kuru ekmekle güneşli taraflarında

Ayrı kapak olması için yanıt veriyorum ben 283 TL ye aldım yani indirimli. Hemde yarım saat önce pakedim elime ulaştı

Yukarıdaki bi mesajda yok ürünü haftaya fln gelmezse arala saydıracak insanlar yazıp ortalığı karıştıranlara bugün ürünlerini insanlar teslim alırken iyi saydıracak! gereksiz yere insanları gerdiği için

Ben bayaa güldüm dün ki mesajlara. Demek ki neymiş insanları yaşı kaç olursa olsun, istediği bi şey olmadığında hemen kendi kendine hak hukuk diye zırıldayanlara kolay asmayacamışım. Bu tarz insanlar ancak linç kültüründe vardır. Gazları çabuk biter haksız oldukları ortaya çıkınca da hemen çevirirler kendilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: silex

Siparişleri eline ulaşan veya şu anda kargoda olduğunu öğrenen arkadaşlarım, kargonuzun gönderildiğine dair mail geldi mi hepinize? ve aralın sitesinden siparişlerime tıkladığınızda ürünün gönderildiğine dair kargo bilgileri gözüküyor mu??

Benim sipariş numaram 20334, perşembe günü akşam 10:30 gibi satın almıştım, ama ne mail geldi,ne de müşteri desteke sorduğum soru cevaplandı. Şimdi telefon açayım dedim,12:30dan sonra kapalılarmış. MNG yi aradım, adıma gelen bir kargo yok. Haftaya mı kaldı acaba bizim de..

Hocam bana kargoya verildiğine dair mail gelmişti. Fakat aralın sitesinde kargo bilgileri yazmıyordu. Bende telefonla takip no mu öğrenip mng kargo yu arayıp teyit ettim.
  • quote:

quote:

Teşekkürler

hayırlı olsun hocam ne kadara mal oldu toplamda acaba
  • silex

Sipariş ekranımda ürün 26.11.2010 tarihinde sevk edilmiştir yazıyor ayrıca mail de geldi, şu an mng kargo şubesinde 1 saat içinde teslim edilecek.

Sizin sipariş bu gün teslim edilmezse eğer haftaya kalmış olabilir diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

quote:

Teşekkürler

Kredi kartına 6 taksit aldım . 208 Tl. 'ye geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

quote:

Teşekkürler

Kredi kartına 6 taksit aldım . 208 Tl. 'ye geldi.

298 o

• benim üründe geldi siparis no:20337 dün aradıgımda salı günü demişlerdi ürün geldi
  • Cartok

Hocam şimdi sen 2 kinect mi almış oldun,e-bayden geleni ne yapacan??

Kargosu eline geçen arkdaşlar hayırlı olsun,hadi bakalım biraz döktürün yaw nasıldır nedir ne değildir yenir mi içilir mi???
  • Videolu inceleme bekliyoruz. Ulan elimde Kinect olacaktı ki güzel bir capture yapardım be. :)
  • hayırlı olsun arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Gene komplo teorileri ile döndürülmeye başlanmış gece, Yok indirimli olanlar gönderilmemiş. Ama paketler ulaşmaya başlayınca saçmalayanlar susmuş

Zaten bizim verdiğim siprarişlerle gecelik günlük faizle aral kazandığı 20 TL (en yüksek ihtimal) ile bütün çalışanlarına mangal sefası yapmış kuru ekmekle güneşli taraflarında

Ayrı kapak olması için yanıt veriyorum ben 283 TL ye aldım yani indirimli. Hemde yarım saat önce pakedim elime ulaştı

Yukarıdaki bi mesajda yok ürünü haftaya fln gelmezse arala saydıracak insanlar yazıp ortalığı karıştıranlara bugün ürünlerini insanlar teslim alırken iyi saydıracak! gereksiz yere insanları gerdiği için

Ben bayaa güldüm dün ki mesajlara. Demek ki neymiş insanları yaşı kaç olursa olsun, istediği bi şey olmadığında hemen kendi kendine hak hukuk diye zırıldayanlara kolay asmayacamışım. Bu tarz insanlar ancak linç kültüründe vardır. Gazları çabuk biter haksız oldukları ortaya çıkınca da hemen çevirirler kendilerini.

diğer eleştirenleri bilmiyorum ama ben aral'ı aradım, salı gönderilir dendi. salı gönderilse gene sıkıntı olmaz. sonuçta bir taahhüt var, ama salının da garantisi olmadığını yurtdışından sipariş ettiklerini, gümrük işlemlerin ne kadar süreceğini bilemeyeceklerini söyledi çalışan.

eh sen buna karşı ne zaman gönderirse göndersinler deyip tavır almazsan sende sorun vardır.

sen aral'a madalya takmışsın ama aral yapması gerekeni yaptı, sipariş alıyorsan yollayacaksın arkadaş.

gerçi bu fiyattan beğenmeyenler vardı yukarıda onlara diyecek bir şey bende bulamıyorum.

• Maksat eleştiri.Gamepad parasına satsa pahalı derler.Bizlere yaranmak çok zordur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.