Bildirim
Kinder Sürpriz Koleksiyonum
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba bilmediğim dolu seri varmış ,hepsini süpriz yumurtada yiyerek mi topladınız
yoksa başka bi yerdenmi -
tabii ki kinder yumurta alarak bulmak zor. bazılarını takas, hediye ya da yurtdışından getirme yöntemiyle koleksiyonuma kattım
daha bir dünya seri var :) -
güzel seriymiş şuan bu arada yuzuk kardesliğini satıcak olursan pm bekliyorum bu arada dori için herhangi bir yöntem buldun mu eksik 2 tane kaldı cıkartamadım bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık kinderden böyle oyuncaklar çıkmıyor sanırım ya da ben hiç denk gelmedim. Lotr serisi çok güzelmiş :D -
O set satılır mı hiç En sevdiğim setlerden biri. İki set daha var LOTR'dan. Onları da ekleyeceğim en kısa zamanda koleksiyona.
Dori'ler için arkadaki kodlarda sonu 16 olan diyorlar ama tam emin değilim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X