Şimdi Ara

Kinamax TS-9900 Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evime 350 Metre Uzaklıkta Açık Alanda Ücretsiz WiFi İnternet Noktası Var. Yalnız 350 Metre Mesafe İçerisinde Sırt Sırta Yapışık 2 Bina Var. Sıradan Wireless Alıcıları ve Laptopumu Denedim. Hiç Görmüyor. Fakat Kinamax TS-9900 Wireless Anten Buldum Yurtdışında Satılan 5 KM Açık Alanda Menzili Varmış. 5 Metre USB Kablosu İle Odanın Dışarısına Koyma İmkanı Var. Bu Cihazı Alırsam 350 Metreden Arada 2 Tane Sırt Sırta Yapışık Binalara Rağmen İnterneti Alırmıyım ? Acil Cevabınızı Bekliyorum İyi Günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C40B2A6 -- 10 Eylül 2012; 11:28:30 >

• cihazı ben daha bugun aldım ve denedim evimden 750mtre uzakta ve aramızda 3-4 bına bulunan yerdeki internet ağlarını rahatlıkla bulabiliyor ben 135tl sahibindenden aldım ama acelen yok ise aliexpress adılı yabancı sitedende getirte bilirsin 30 dolara bedava kargo ile aklında bulunsun acelen yok ise o şekilde getirt
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacomert

Merhabalar. Evime 350 Metre Uzaklıkta Açık Alanda Ücretsiz WiFi İnternet Noktası Var. Yalnız 350 Metre Mesafe İçerisinde Sırt Sırta Yapışık 2 Bina Var. Sıradan Wireless Alıcıları ve Laptopumu Denedim. Hiç Görmüyor. Fakat Kinamax TS-9900 Wireless Anten Buldum Yurtdışında Satılan 5 KM Açık Alanda Menzili Varmış. 5 Metre USB Kablosu İle Odanın Dışarısına Koyma İmkanı Var. Bu Cihazı Alırsam 350 Metreden Arada 2 Tane Sırt Sırta Yapışık Binalara Rağmen İnterneti Alırmıyım ? Acil Cevabınızı Bekliyorum İyi Günler..

boşuna para verme olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Merhabalar. Evime 350 Metre Uzaklıkta Açık Alanda Ücretsiz WiFi İnternet Noktası Var. Yalnız 350 Metre Mesafe İçerisinde Sırt Sırta Yapışık 2 Bina Var. Sıradan Wireless Alıcıları ve Laptopumu Denedim. Hiç Görmüyor. Fakat Kinamax TS-9900 Wireless Anten Buldum Yurtdışında Satılan 5 KM Açık Alanda Menzili Varmış. 5 Metre USB Kablosu İle Odanın Dışarısına Koyma İmkanı Var. Bu Cihazı Alırsam 350 Metreden Arada 2 Tane Sırt Sırta Yapışık Binalara Rağmen İnterneti Alırmıyım ? Acil Cevabınızı Bekliyorum İyi Günler..

boşuna para verme olmaz.

Ralink çipsetli Olanlarından Buldum ve Aldım. Bırakın 350 Metre Binalar Arkasını Daha Uzağını Görüyor. %73 Sinyalle 600 Metre İlerisinden Alıyor...

• ralink hangi cihazı aldın.
  • quote:

ralink hangi cihazı aldın.

TS-9900 Modelinin Piyasadaki Hepsi Realtek Cipsetli Fakat Ben Ralink cipsetli Olanını Buldum ve Aldım.
  • quote:

quote:

TS-9900 Modelinin Piyasadaki Hepsi Realtek Cipsetli Fakat Ben Ralink cipsetli Olanını Buldum ve Aldım.

sa hocam kinamax ts-9900 bugun sipariş gectim urunden memnunmusunuz alık ama onerileriniz nedir. ben 800 mt civarı acık alanda kullanıcam sıkkıntı olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGASET SL 440 Lütfen yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kinamax ts-9900 cihazın driverını yukleyebileceğim bir yer varmı acaba.
  • arkadaşlar macBook ta kullananınız var mı? windows 7 de güzel çalışıyor ama bir türlü mac cihazı görmüyur. nasıl yapılacağını bileniniz var mı? acil yardım!
  • Mac cihaz için bilgim yok. Ralink veya Realtek cipsetine göre resmi sitesinde bulabilirsin. TS-9900 diye geçmez. Ralink ve Realtek model veya versiyon şeklinde arat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebey18

quote:

quote:

sa hocam kinamax ts-9900 bugun sipariş gectim urunden memnunmusunuz alık ama onerileriniz nedir. ben 800 mt civarı acık alanda kullanıcam sıkkıntı olurmu

cihazı kullanıyormusunuz 800 mt den bağlanabiliyormusunuz.
  • Cihazı 5mt kablosu ile dışarı balkona çıkartıp kullandım bir müddet. İntermeti aldığım nokta halka açık wifi noktası ve çok bağlanan kişi vardı. %82 ile sinyal alıp %52 kalite alıyordu. Gündüzleri taşıtlar geçerken ve hava çok sıcak olduğunda bağlantıda kopmalar oluyordu. Yalnız netten uzun indirmeleri yapamazsın. 1 saattlik filmi donmadan izlemek istiyorsan play/pause yapıp 15 dakika beklemelisin. Nette gezip dolaşmaya iyi uzun mesafede download yapamazsın. Mesafen 50 metreden kısa kapalı alanda iyi bağlantı. Açık alan uzun mesafe engelsiz 500 metre çok iyi bağlantı olur. Alıcı ve verici cihazlar kaliteli ise metreler %20 daha da uzar.

• zahir07 kullanıcısına yanıt
    sa evet hocam aldım ve sorunsuz kullanıyorum 3 diş felan çekiyor fakat modem benim binan tam arkasında oldugundan biraz sıkıntı oldu ön tarafa gelince problem olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egebey18 -- 20 Ağustos 2014; 13:40:19 >

• kinamax ts -9900 driver cd sini kaybettim software yazılımı lazım elinde olan zip leyip gönderme şansı varmı ralink chip set yeni modem aldım Airties Air 5343 baglantı kuturyor ip alıyor modeme girip cıkıyorum fakat internet yok. diyeceksiniz modemde skıntı vardır yok cünki 3 ayrı laptop ile denedik win8 ve xp pc de kinamax ts-9900 ile de baglantı sagladık fakat win7 de sorun yaratıyor orjinal programı ile denicem elinde olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebey18

kinamax ts -9900 driver cd sini kaybettim software yazılımı lazım elinde olan zip leyip gönderme şansı varmı ralink chip set yeni modem aldım Airties Air 5343 baglantı kuturyor ip alıyor modeme girip cıkıyorum fakat internet yok. diyeceksiniz modemde skıntı vardır yok cünki 3 ayrı laptop ile denedik win8 ve xp pc de kinamax ts-9900 ile de baglantı sagladık fakat win7 de sorun yaratıyor orjinal programı ile denicem elinde olan yardımcı olursa sevinirim

driver:

http://www.mediatek.com/AmazonS3/Downloads/windows/IS_Setup_ICS_081414_1.5.38.101.exe

• ralink.tw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.