Şimdi Ara

Kinah kasmak konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 Rangerım ve param bitti konunun özeti bu. aytıntıya gelirsek iş çıkışları oyuna girip uzun süre online olamayan biri nasıl para kasabilir? craft demeyin o uzun iş ytl de demeyin o da prensip olarak düşünmediğim bi durum ne yapabilrim? git şurda şunu kes 1-2 item düşer diyebileceğiniz bi yer var yada farklı bişey varmı? çok fazla parada gözüm yok günde 3-5m çıkarsam bana yeter. saygılar.

• Hangi server hangi ırk bilmiyorum ama genelde 54-55 lvl balaur kesersen onlardan craft mat ve craft desing düşer.

Perento asmolarda Fine recover serum desing 200m satildi . bunun gibi şimdi para eden desing düşürüp sata bilirsin.

tabi birde Sarı Mavi Yeşil Beyaz itemlerde düşer onlarıda duruma göre satarsın.
  • balaur zor anuarth elyos ezelden beri eziliyoruz.başka bi yolu yokmudur?
  • Kesin Çözüm yanına al bir chanter gir eso ya full farm yap.Godstoneden tutda balaur materiallerine gold itemlere en iyi kasabileceğin kısa vadede orasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

55 Rangerım ve param bitti konunun özeti bu. aytıntıya gelirsek iş çıkışları oyuna girip uzun süre online olamayan biri nasıl para kasabilir? craft demeyin o uzun iş ytl de demeyin o da prensip olarak düşünmediğim bi durum ne yapabilrim? git şurda şunu kes 1-2 item düşer diyebileceğiniz bi yer var yada farklı bişey varmı? çok fazla parada gözüm yok günde 3-5m çıkarsam bana yeter. saygılar.

+1
  • bana solo çözüm lazım bi party adamız arkadaş gurubu ama cleric chanter yok aramızda o yüzden bi rangerın solo yapacağı şeyler lazım bana
  • Arkadasin dedigi gibi, balaur mob bul onlari farmla. Solo yapabilecegin baska bir sey yok bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 arkadaşı ve balistikus8 bunu beğenmedi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.