Şimdi Ara

KiMYAYI BiTiRDiM ARKADAŞLAR iÇERi NETLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AYT KiMYAYI HOCADAN DETAYLI DiNLEYEREK SORU ÇÖZMEDEN BiTiRDiM AZ KALDI ZAMAN YOK SORU ÇÖZMEYE SiZCE AYT DE KiMYADAN KAÇ NET YAPARIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansehir -- 19 Haziran 2018; 15:57:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Not: bütün sene yattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageDagger -- 19 Haziran 2018; 16:2:1 >

Orijinalden alıntı: MirageDagger

Ben hocalara geldikten dinliyorum. Yakında bitecek inşallah kimya. Dua edelim.

Not: bütün sene yattım.
    KiMYA ADASINI ÖNERiRiM KARDESiM EN iYiSi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam muhtemelen yorumlarından yola çıkarak kimya adasından bitirdiğini sanıyorum. 3 gün ayırarak tyt + ayt bitirilebilir mi? belli ayt konularını az biliyorum sayısal kısmı kötü özellikle 11.sınıf ama 9 ve 10 u da tekrar için izleyeceğim. 3 gün, günlük 8-9 saat x2 hızıyla yeterli midir sen ne kadar zamanda bitirdin. bu arada 7-8 net gelebilir bence ekstrem sormazlarsa

Orijinalden alıntı: nocallrecently

hocam muhtemelen yorumlarından yola çıkarak kimya adasından bitirdiğini sanıyorum. 3 gün ayırarak tyt + ayt bitirilebilir mi? belli ayt konularını az biliyorum sayısal kısmı kötü özellikle 11.sınıf ama 9 ve 10 u da tekrar için izleyeceğim. 3 gün, günlük 8-9 saat x2 hızıyla yeterli midir sen ne kadar zamanda bitirdin. bu arada 7-8 net gelebilir bence ekstrem sormazlarsa
    ben 1 haftada zor bitirdim 3 günde bitmez ya konular o kadar kolay değil ama kimya adası bütün konuları eksiksiz anlatıyor kimyadan özel ders alsan bu kadar faydalı olmaz bence en iyisi çalış
    ea öğrencisiyim bu hafta tyt kimyaya bakıcam hocam sizce kimya adasınımı yoksa kimya özeli mi tercih etmeliyim?Hayatımızda kimya, kimyasal tepkimeler ve kimya kanunlarına şimdilik bakmayı düşünmüyorum kalan vakitten dolayı.Kalan sürede diğer konular yetişir değil mi?

Orijinalden alıntı: thmyrk

ea öğrencisiyim bu hafta tyt kimyaya bakıcam hocam sizce kimya adasınımı yoksa kimya özeli mi tercih etmeliyim?Hayatımızda kimya, kimyasal tepkimeler ve kimya kanunlarına şimdilik bakmayı düşünmüyorum kalan vakitten dolayı.Kalan sürede diğer konular yetişir değil mi?
    iKiSiNiNDE TYT KiMYA DA USTA ANLATIMI VAR HANGiSi SANA YAKIN GELiYORSA O DiYORUM KARDEŞiM iKiSiDE EKSiKSiZ ANLATIYOR SANA KALMIŞ

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.