Şimdi Ara

Kimya özel .net kullananlar help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullananlar nasıl fayda görüyor musunuz youtube videolarından artısı nedir alınır mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Alinir bence ben gayet memnunum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youtube yeterli ya o kadar para verilmez kimya kolay geliyor zaten
  • Kullanıyorum güzel bence. Mesela 1. ünite kimya bilimi:1 saat 54 dakika konu anlatımı + 40 test sorusu + 30 civarı örnek var
  • youtube iş görür
  • Soylemem gerekirse hocam egee kimyaniz cop degilse yt izleyin tytsi o kadar gerekli degil ayt icin alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum şu an karisimlardayim her şeyi mantığı ile anlatıyor mesala ben palmeden çalışıyordum bazı yerlerde kafamda soru işareti kalıyordu ama kozelden dinleyince şu ana kadar anlamadıgim bir yer yok.

Bence tyt kimya fazla zorlamadiklarıi için almaya pek gerek yok ama Ayt kimya alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayt için almıştım , memnunum. Özellikle not tutmak için zaman kaybı olmuyor. Bu yönüyle bile alınır. TYT için çok elzem midir bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum ve çok memnunum. bol bol soru çözüyor. yalnız hızı 0 da izlerseniz size biraz yavaş gelebilir konuşması bu yüzden videonun hızını biraz arttırıp izleyin. dediğim gibi youtube vs. biraz eksik kalıyor k.özele göre. k.özel daha çok soru çözüyor ve anlatımı da güzel, mantığıyla anlatıyor formülden gitmemeyi tercih ediyor Oktay hoca. Mesela karışımlar ve mol konularına baktım adam oran orantı yaparak çözüyordu soruları formülle gitmiyordu. bu da uzun vadede daha iyi sonuç verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.